Bank Leumi a lansat un depozit la termen de 24 de luni, tip plan de economii, ce presupune depunerea lunara a unor sume minime de 250 lei sau 50 EUR/USD, suma minima de constituire fiind de 1.000 RON sau 250 EUR/USD.
Banca plateste pentru acest depozit dobanzi variabile corelate cu indicii ROBOR/EURIBOR/LIBOR 6M, ce se modifica de doua ori pe an, la 30 iunie si 31 decembrie, astfel: pentru depozitele in lei, dobanda este identica cu valoarea ROBOR la 6 luni (4,6% in prezent), pentru depozitele in euro dobanda este EURIBOR 6M + 3 puncte procentuale iar pentru USD: LIBOR 6M + 1,5 puncte.
„În momentul de față există în piață o multitudine de produse de economisire, și de aceea, am ales să lansăm acest produs cu câteva avantaje nete, ce vor face diferența dintre un depozit clasic și un plan de economii avantajos. Astfel, se pot face depuneri suplimentare și chiar retrageri anticipate după atingerea pragului minim de 5.000 RON sau 1.000 EUR. În plus, oferim bonus anual de 0,15% pentru depozitele în RON și 0,10% pentru depozitele în EUR/USD dacă în anul anterior nu se înregistrează retrageri și se fac depuneri lunare cu suma minimă stipulată în contract”, spune Manfred Rauchwerger, Senior Vicepreședinte Executiv Bank Leumi România, citat intr-un comunicat al bancii.
Banca mai mentioneaza ca detinatorii unui astfel de depozit pot beneficia si de o perioada de gratie de 2 luni pe an la constituirea sumei minime lunare in depozit, in functie de proiectele personale, precum concediul sau sarbatorile de Craciun.
Clientii bancii “vor primi lunar SMS-uri de reamintire pentru alimentarea contului, precum și în legătură cu valoarea dobânzii și a sumelor acumulate în depozit”, spune banca.
„Clienții care doresc deschiderea unui plan de economii la Bank Leumi vor beneficia de comision ZERO pentru: deschiderea, administrarea și închiderea planului de economii și pentru retragerea disponibilităților în ziua scadenței”, mai mentioneaza banca.
Nu există comentarii pentru această știre.
BCR și-a majorat semnificativ, cu 41%, stocul de credite de consum acordate populației în primul trimestru al acestui an. Creditele ipotecare aprobate de BCR au avansat într-un ritm mai lent,... detalii
Transfond a anunțat că ING Bank se află printre cele cinci bănci prin aplicațiile cărora se pot face transferuri de bani instant printr-un cod QR generat în aplicațiile bancare, alături... detalii
BCR devine a cincea bancă, alaturi de CEC Bank, ING Bank, Libra Bank si BRD, prin care se pot face transferuri instant cu scanarea unui cod QR generat în aplicația... detalii
Regulamentul privind raportarea persoanelor fizice și juridice cu datorii de peste 20.000 de lei la bănci și IFN-uri în Centrala Riscului de Credit (CRC) administrată de Banca Națională a României... detalii