IFN | Interviu

Cat costa o mamografie in spitalele private din Bucuresti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-11 08:47

Costul unei mamografii pentru depistarea cancerului de san in spitalele din Bucuresti costa intre 150 de lei si 540 de lei, in functie de tipul mamografiei: simpla, digitala sau cu tomosinteza.

Cea mai ieftina mamografie simpla, bilaterala (la ambii sani) se poate face la Centrul medical Brancusi, costul fiind de 150 de lei.

În cadrul Spitalului Monza, mamografia digitală este disponibilă la preţul de 200 de lei.

La Centrul Provita, o mamografie digitala bilaterala standard costa 250 lei, iar o mamografie digitala bilaterala 2D + 3D cu tomosinteza - 490 lei.

La Medicover, un diagnostic mamografic digital bilateral costa 405 lei.

La Donna Medical Center, o mamografie digitala 3D cu Tomosinteza si Soft C-View (bilaterala) are pretul de 540 RON.

La Sanador, o mamografie digitala bilaterala 2D+3D (cu tomosinteza) costa 560 lei, iar o mamografie digitala bilaterala standard costa 430 lei.

La spitalul privat Regina Maria, in funcție de tipul de mamografie, care poate fi unilaterală digitală sau bilaterală digitală, costurile variază între 425 și 440 de lei.

Provident, un IFN care acorda credite cu dobanzi mari, deruleaza pana la sfarsitul lunii noiembrie o campanie pentru preventia cancerului de san, oferind clientelor mamografii la acest spital cu o reducere 30%, astfel incat costul final va fi între 300 și 310 lei pentru o mamografie.

Doar 0,2% din femeile din Romania cu vârsta de peste 50 de ani fac o mamografie de screening pentru depistarea precoce a cancerului de sân.

Taguri: credite de consum  Provident  credite nevoi personale  Institutii Financiare Nebancare (IFN)  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: InterviuING Bank: Programul IMM Invest a crescut increderea firmelor micro si mici in finantarea bancara

Programul IMM Invest, prin care statul garanteaza si subventioneaza dobanda la creditele pentru firme, a sporit increderea firmelor mici in finantarea bancara, a spus Delia Olteanu, manager segment IMM in Divizia de Business Banking la ING Bank Romania, in cadrul detalii

Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Daca dobanzile vor creste in continuare, vom veni proactiv cu solutii ca sa depasim impreuna perioada asta (video)

Omer Tetik - CEO al Băncii Transilvania, cea mai mare bancă din România, în dialog cu Nela Petrișor – conciliator CSALB, avocat și fost judecător al ÎCCJ și Cătălin Bălan - comunicator CSALB. (vezi video la finalul detalii

Flavia Popa, BRD: „Inca din 2019 ii directionam catre CSALB pe clientii cu care suntem in instanta”

Flavia Popa - secretar general al BRD, în dialog cu Camelia Popa - conciliator CSALB și avocat și Irina Chițu - analist financiar. - „Vrem să ajungem și în al 17-lea ceas la un acord cu un client al băncii, indiferent dacă suntem detalii

Seful bancherilor: "daca clientul are o problema financiara sau o problema temporara de a suporta un anumit cost, banca trebuie sa se ajusteze!"

Bogdan Neacșu, Președintele Asociației Române a Băncilor și Președintele CEC Bank, în dialog cu Mihai Tănăsescu, avocat și conciliator CSALB și Irina Chițu, analist financiar. - Schimbarea indicelui ROBOR cu IRCC se face detalii

  

Ultimele Comentarii