www.bancherul.ro
Publicatie online stiri bancareCat costa o mamografie in spitalele private din Bucuresti

Autor: Bancherul.ro
2020-10-11 08:47

Costul unei mamografii pentru depistarea cancerului de san in spitalele din Bucuresti costa intre 150 de lei si 540 de lei, in functie de tipul mamografiei: simpla, digitala sau cu tomosinteza.


Cea mai ieftina mamografie simpla, bilaterala (la ambii sani) se poate face la Centrul medical Brancusi, costul fiind de 150 de lei.


În cadrul Spitalului Monza, mamografia digitală este disponibilă la preţul de 200 de lei.


La Centrul Provita, o mamografie digitala bilaterala standard costa 250 lei, iar o mamografie digitala bilaterala 2D + 3D cu tomosinteza - 490 lei.


La Medicover, un diagnostic mamografic digital bilateral costa 405 lei.


La Donna Medical Center, o mamografie digitala 3D cu Tomosinteza si Soft C-View (bilaterala) are pretul de 540 RON.


La Sanador, o mamografie digitala bilaterala 2D+3D (cu tomosinteza) costa 560 lei, iar o mamografie digitala bilaterala standard costa 430 lei.


La spitalul privat Regina Maria, in funcție de tipul de mamografie, care poate fi unilaterală digitală sau bilaterală digitală, costurile variază între 425 și 440 de lei.


Provident, un IFN care acorda credite cu dobanzi mari, deruleaza pana la sfarsitul lunii noiembrie o campanie pentru preventia cancerului de san, oferind clientelor mamografii la acest spital cu o reducere 30%, astfel incat costul final va fi între 300 și 310 lei pentru o mamografie.


Doar 0,2% din femeile din Romania cu vârsta de peste 50 de ani fac o mamografie de screening pentru depistarea precoce a cancerului de sân.


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home2/bancherul/public_html/print.php on line 104