IFN | Interviu

Cat costa o mamografie in spitalele private din Bucuresti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-11 08:47

Costul unei mamografii pentru depistarea cancerului de san in spitalele din Bucuresti costa intre 150 de lei si 540 de lei, in functie de tipul mamografiei: simpla, digitala sau cu tomosinteza.

Cea mai ieftina mamografie simpla, bilaterala (la ambii sani) se poate face la Centrul medical Brancusi, costul fiind de 150 de lei.

În cadrul Spitalului Monza, mamografia digitală este disponibilă la preţul de 200 de lei.

La Centrul Provita, o mamografie digitala bilaterala standard costa 250 lei, iar o mamografie digitala bilaterala 2D + 3D cu tomosinteza - 490 lei.

La Medicover, un diagnostic mamografic digital bilateral costa 405 lei.

La Donna Medical Center, o mamografie digitala 3D cu Tomosinteza si Soft C-View (bilaterala) are pretul de 540 RON.

La Sanador, o mamografie digitala bilaterala 2D+3D (cu tomosinteza) costa 560 lei, iar o mamografie digitala bilaterala standard costa 430 lei.

La spitalul privat Regina Maria, in funcție de tipul de mamografie, care poate fi unilaterală digitală sau bilaterală digitală, costurile variază între 425 și 440 de lei.

Provident, un IFN care acorda credite cu dobanzi mari, deruleaza pana la sfarsitul lunii noiembrie o campanie pentru preventia cancerului de san, oferind clientelor mamografii la acest spital cu o reducere 30%, astfel incat costul final va fi între 300 și 310 lei pentru o mamografie.

Doar 0,2% din femeile din Romania cu vârsta de peste 50 de ani fac o mamografie de screening pentru depistarea precoce a cancerului de sân.

Taguri: credite de consum  Provident  credite nevoi personale  Institutii Financiare Nebancare (IFN)  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Interviu



Bancile incep sa-si asume o responsabilitate sociala pentru consumatori

• În România, intermedierea financiară este săracă (25% din PIB). Drumul e lung (media europeană este de 90% din PIB), indiferent dacă e pace sau război • Indicatorii de prudențialitate ai industriei bancare sunt foarte detalii

Intelegerea la care ajung partile in cadrul CSALB este exemplificarea teoriei mainii invizibile

Deși economia țării este dependentă de finanțarea pe care o poate asigura sistemul bancar, reprezentanții băncilor spun că populismul unor politicieni și instituții reprezintă principalul factor care erodează încrederea dintre consumatori și instituțiile de detalii

CSALB: nu e vorba de vina cuiva, ci de o impartire a responsabilitatii intre consumatori si banci

Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă a episodului 1 din #PodcasturileCSALB, în care sunt invitați Alina Radu (conciliator CSALB, avocat Partener) și Alexandru Păunescu detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romani, iar bancile au profitat

Cresterea preturilor si a dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romanii indatorati la banci, care si-au putut plati ratele gratie salariilor tot mai ridicate, bancile avand astfel de castigat. Majoritatea celor care au recurs la ajutorul CSALB detalii

 



 

Ultimele Comentarii