BANCI | Interviu

UniCredit Tiriac Bank majoreaza dobanzile pentru produsele de economisire

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-11-25 14:47

UniCredit Ţiriac Bank a majorat dobânzile pentru produsele de economisire, prin lansarea unei promoţii pentru depozitele pe termen de 2 luni în RON şi EUR şi prin creşterea randamentului conturilor de economii din oferta curentă, se arata intr-un comunicat de presa al bancii (vezi detalii in documentul atasat).

Astfel, pentru depozitele pe două luni deschise de persoanele fizice până la 31 decembrie 2008, banca oferă dobânzi care variază, în funcţie de valoarea depozitată, între 10,50% şi 13,50% pentru depozitele în RON şi între 4,50% şi 5% pentru cele în EUR.

Banca nu percepe comision de deschidere sau de depozitare, iar suma minimă de depunere este 1.000 RON sau 1.000 EUR, stabilindu-se patru tranşe valorice pentru care se aplică dobânzi crescătoare.

„Promoţia lansată pentru clienţii noştri persoane fizice le aduce o modalitate de economisire cu randament superior chiar celui pentru depozitele constituite pe 12 luni. Vorbim de o dobândă fixă şi sigură la sfârşitul celor două luni, binevenită la începutul anului,” a declarat Dan Stancu, Director de Vânzări Produse Retail al UniCredit Ţiriac Bank.

Dobânzile depozitelor pe două luni constituite până la sfârşitul anului 2008 depăşesc dobânzile depozitelor pe 12 luni din oferta standard a băncii cu până la 2,5 puncte procentuale pentru depozitele în RON şi cu până la 1,4 puncte procentuale pentru depozitele în EUR.

La încheierea celor două luni, clienţii băncii pot alege varianta de economisire pe care o doresc în continuare: depozite cu scadenţă unică, depozite cu prelungire automată, fără capitalizare (la scadenţă, dobânda se virează în contul curent, iar depozitul se prelungeşte numai cu suma depunerii iniţiale) sau depozite cu prelungire automată şi capitalizare (la scadenţă, dobânda se adaugă la depunerea iniţială, iar depozitul se reînnoieşte cu soldul astfel obţinut).

Banca a majorat şi dobânzile pentru conturile de economii ale persoanelor fizice, ceea ce înseamă dobânzi de până la 13% pentru conturile în RON şi de până la 5% pentru conturile în EUR pentru clienţii băncii care au deschis un cont de economii la UniCredit Ţiriac Bank după data de 15 septembrie. Conturile de economii pot fi administrate mai simplu decât un depozit, banca nu percepe comisioane de administrare şi permite accesul la fonduri oricând.

Clienţii băncii pot constitui depozite atât în sucursalele băncii, cât şi prin Online B@nking, trimiţând un mesaj către bancă direct din aplicaţia Online B@nking sau BusinessNet, după care îşi pot administra singuri respectivele depozite. Conturile de economii pot fi deschise doar la sucursalele sau agenţiile băncii.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Interviu



Bancile incep sa-si asume o responsabilitate sociala pentru consumatori

• În România, intermedierea financiară este săracă (25% din PIB). Drumul e lung (media europeană este de 90% din PIB), indiferent dacă e pace sau război • Indicatorii de prudenÈ›ialitate ai industriei bancare sunt foarte detalii

Intelegerea la care ajung partile in cadrul CSALB este exemplificarea teoriei mainii invizibile

DeÈ™i economia țării este dependentă de finanÈ›area pe care o poate asigura sistemul bancar, reprezentanÈ›ii băncilor spun că populismul unor politicieni È™i instituÈ›ii reprezintă principalul factor care erodează încrederea dintre consumatori È™i instituÈ›iile de detalii

CSALB: nu e vorba de vina cuiva, ci de o impartire a responsabilitatii intre consumatori si banci

Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă a episodului 1 din #PodcasturileCSALB, în care sunt invitaÈ›i Alina Radu (conciliator CSALB, avocat Partener) È™i Alexandru Păunescu detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romani, iar bancile au profitat

Cresterea preturilor si a dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romanii indatorati la banci, care si-au putut plati ratele gratie salariilor tot mai ridicate, bancile avand astfel de castigat. Majoritatea celor care au recurs la ajutorul CSALB detalii

 



 

Ultimele Comentarii