BANCI | Interviu

Actualizarea datelor personale la banca fara ghisee ProCredit Bank se poate face doar pe hartie

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-12-13 14:57

Procredit Bank este o banca 100% electronica, dupa ce a inchis recent toate ghiseele.

Cu toate acestea, clientii bancii pot sa-si actualizeze datele personale doar dupa ce printeaza pe hartie si completeaza cu pixul un formular trimis de banca prin e-mail.

Formularul semnat, impreuna cu o copie, tot pe hartie, a Cartii de Identitate, pe care trebuie sa scrie "conform cu originalul", alaturi de semnatura, trebuie apoi trimise bancii prin e-mail.

Este surprinzator ca o banca fara ghisee nu a pus la punct o procedura de actualizare a datelor personale online sau prin telefon, asa cum se intampla la alte banci care au si ghisee la care poti completa rapid formularele necesare.

De exemplu, la banci precum Banca Transilvania, BCR sau BRD, actualizarea datelor personale se poate face si online, pe site-urile bancilor, prin telefon sau aplicatiile de mobile/internet banking.

ProCredit Bank este o mica banca germana, specializata pe finantarea micilor afaceri. Este condusa de Stefan Cristian Manole - Director General si Andreea Ichim - Director General Adjunct (foto).

Stefan Cristian Manole - Director General si Andreea Ichim - Director General Adjunct
Stefan Cristian Manole - Director General si Andreea Ichim - Director General Adjunct

Taguri: ProCredit Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: InterviuRevolut si ING mi-au blocat conturile din cauza unor transferuri considerate fraude. Ce pot sa fac?

"Buna ziua. Mi-a fost blocat contul Revolut, din cauza a doua transferuri din strainatate considerate fraude, precum si contul ING, in urma solicitarii Revolut. Numai ca nu este vorba de nicio frauda, sunt bani primiti de la un prieten, iar o parte sunt si bani castigati din detalii

Idea Bank va fi o entitate separata, de tip banca digitala, in cadrul Grupului Banca Transilvania

Idea Bank, banca poloneza preluata de Banca Transilvania (BT), nu va fuziona cu banca-mama ci va ramane o entitate separata, care va fi transformata intr-o banda digitala, "un hub de digital banking, depasind sfera bancilor tranditionale", conform informatiilor furnizate de banca din Cluj, cea detalii

Acord pentru accelerarea absorbtiei fondurilor europene prin PNDR intre Eximbank si AFIR

EximBank și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat un acord de colaborare cu scopul de a sprijini – prin finanțarea companiilor eligibile – accelerarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală detalii

CSALB: incep sa apara cazuri de solutionare amiabila a cererilor de dare in plata

"Încep să apară și cazuri de soluționare amiabilă a cererilor de dare în plată... Ținând cont de clarificările termenului de impreviziune acceptate de CCR ca fiind constituționale, recomandăm băncilor să fie mai deschise față de solicitările de detalii

  

Ultimele Comentarii