BANCI | Stirea Zilei

UniCredit Tiriac Bank vrea sa intreaca BCR si BRD la cofinantarea fondurilor europene

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-04-29 08:46

UniCredit Tiriac Bank are printre prioritati si implicarea puternica in cofinantarea proiectelor cu fonduri europene, banca intentionand sa ajunga pe primul loc pe aceasta piata in urmatorii doi ani.

"In maxim doi ani vrem sa devenim banca nr.1 pe piata fondurilor europene, inaintea altor banci mari, precum BCR sau BRD", spune Codrut Nicolau, director corporate la UniCredit Tiriac Bank.

Banca a organizat ieri la Bucuresti o conferinta dedicata fondurilor europene, la care au fost invitati oficiali ai guvernului si firme de consultanta care scriu proiectele firmelor care vor sa primeasca fonduri nerambursabile.

Nicolau a precizat ca UniCredit a ajuns la finalul anului trecut a treia banca in functie de volumul de finantari destinate proiectelor cu fonduri europene. "Insa doar in primele patru luni ale acestui an, numarul si valoarea proiectelor finantate de UniCredit a crescut cu 200% fata de valorile de pe tot parcursul lui 2010", a spus Nicolau.

Secretul succesului, precizeaza acesta, consta in disponibilitatea bancii de a finanta proiectele cu fonduri europene, pe care le trateaza cu prioritate, fiind considerate, in acelasi timp, a avea un risc mai scazut, in ciuda perceptiei diferite ale altor banci.

Un alt atu al bancii este consultata profesionista oferita inca din stadiul initial al conceperii dosarelor pentru accesarea fondurilor europene, cand se ofera solutii eficiente de structurare a cofinantarii, dar si prin monitorizarea implementarii acestora dupa obtinerea finantarii.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii