BANCI | Stirea Zilei

Credit Europe Bank implementeaza masuri de restructurare a creditelor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-06-15 16:57

╬ncepÔnd cu luna iunie, Credit Europe Bank (RomÔnia) S.A. implementează măsuri alternative de restructurare a creditelor. Aceste măsuri sunt destinate clienţilor aflaţi ţn imposibilitate temporară de plată a ratelor la termenele scadente.

“Prin acest program ne propunem o abordare flexibilă a problemelor financiare cu care se confruntă unii dintre clienţii noştri. ╬mpreună cu ei ţncercăm să găsim soluţii alternative pentru a-i ajuta să depăşească perioadele de impas la plata creditelor pe care le au ţn derulare.” a declarat domnul Ímer Tetik, Vice-preşedinte Credit Europe Bank (RomÔnia) S.A.

Banca a dezvoltat mai multe metode de restructurare a creditelor astfel ţncÔt să ofere o gamă largă de soluţii adaptate la problemele financiare reale ale clienţilor săi.

“Am luat ţn considerare atÔt majorarea perioadei de rambursare prin rescadenţare, cÔt şi reeşalonarea ratelor, oferind clienţilor aflaţi ţn dificultate de plată o perioadă de graţie parţială sau totală, după caz, de pÔnă la un an. De asemenea, oferim clienţilor noştri posibilitatea de a face conversia creditelor din moneda iniţială ţntr-o altă monedă, precum şi alte soluţii de restructurare, personalizate ţn funcţie de necesităţi” a completat domnul Ímer Tetik.

╬n analiza solicitărilor de restructurare a unui credit, banca va lua ţn considerare posibilităţile reale de rambursare de care dispune clientul ţn prezent. Imposibilitatea temporară de plată trebuie dovedită cu documente justificative ce vor fi prezentate de către client ţmpreună cu cererea de restructurare.

Este recomandabil ca solicitările de restructurare să fie adresate băncii de către client ţnainte de agravarea problemelor sale financiare, astfel ţncÔt creditul să nu acumuleze restanţe.

Credit Europe Bank (RomÔnia) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 118 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCum si-au majorat bancile profitul cu 70%

Sistemul bancar romanesc, compus din 31 de banci si Creditcoop, si-a majorat substantial profitul net in primul trimestru din acest an, cu 70% fata de perioada anterioara din anul precedent, la 3,3 miliarde lei, de la 1,9 miliarde lei. Cum se explica aceasta detalii

Supraindatorarea la IFN-uri: ÔÇ×am rate de 3500 de lei si o pensie de 1800 de lei. Ce pot sa fac?ÔÇŁ

Supraindatorarea populatiei cu credite facile, online, obtinute de la IFN-uri, este un fenomen pe care autoritatile ar trebui sa-l limiteze. Banca Nationala a Romaniei (BNR), institutia responsabila de supravegherea si reglementarea Institutiilor Financiare detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Dobanzile pentru un card de credit variaza intre 17% la CEC Bank si 29% la OTP Bank, conform analizei unui numar de 15 tipuri de astfel de carduri de cumparaturi, oferite de 13 banci. Printre cardurile cu dobanzi reduse se mai afla cele din oferta Libra Bank - detalii

Ce dobanzi platesc bancile pentru depozitele in euro?

Dobanzile platite de banci pentru depozitele in euro pe un an depuse de persoanele fizice variaza in prezent intre 1% si 2,75%, conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza ofertelor unui numar de 17 banci. Media dobanzilor pentru un depozit la termen de 12 detalii

  

Ultimele Comentarii