BANCI | Stirea Zilei

Provident Financial reamenajeaza parcuri si locuri de joaca

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-05-03 15:36

Compania de credite de consum Provident Financial România a lansat astăzi site-ul web www.parcultau.ro, ca urmare a succesului de care s-a bucurat programul de responsabilitate socială Fiecare parc are povestea lui, anunta compania intr-un comunicat.

Odată cu lansarea site-ului, Provident îi invită, pentru început, pe locuitorii din Craiova să decidă parcul din oraş care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Craiovenii pot vota, până pe 27 mai, unul dintre cele trei parcuri selectate cu ajutorul Primăriei din Craiova, situate în cartierele 1 Mai, Cerna şi Puşkin. Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat, în iunie, printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător, cu peste 30 de voluntari. Partenerul companiei pentru implementarea proiectului în Craiova este Asociaţia Vasiliada.

Pentru a alege parcul preferat, craiovenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul dintre voluntarii Asociaţiei Vasiliada, care vor fi prezenţi în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

„Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenţii şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Pe lângă diversele proiecte de responsabilitate socială pe care le sprijinim, voluntariatul este modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 300 de angajaţi Provident au ales să participe la acţiuni de voluntariat în timpul lor liber, în ultimii ani”, a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial România.

Până la sfârşitul anului, Provident are în vedere implementarea proiectului în cel puţin alte două oraşe. În plus, prin intermediul site-ului, locuitorii oraşelor în care Provident este prezentă pot propune locuri de joacă sau spaţii publice pentru reamenajare. Aceste propuneri, dacă întrunesc regulamentul oficial al campaniei, vor fi supuse votului locuitorilor din oraşul respectiv. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe. Parcul care primeşte cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat cu ajutorul voluntarilor Provident, printr-o finanţare asigurată integral de companie.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale clienţilor şi ale comunităţilor în care Provident este prezentă. În perioada iunie-octombrie 2010, Provident a acordat micro-finanţări pentru reamenajarea unor parcuri şi locuri de joacă în trei oraşe din ţară: Iaşi, Galaţi şi Cluj-Napoca. Acestea au fost selectate împreună cu autorităţile locale şi implementate cu ajutorul a peste 100 de voluntari Provident. Investiţiile directe realizate de Provident în acest proiect se apropie de 10.000 de euro.

În noiembrie 2010, Fiecare parc are povestea lui a fost votat proiectul lunii de către cititorii site-ului www.responsabilitatesociala.ro. Pentru implicarea în acest proiect, Provident a primit două premii: cel mai bun program de voluntariat corporatist în cadrul Galei Don'Or, la Cluj, respectiv premiul pentru compania anului la Gala Voluntarilor 2010, în Iaşi. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.parcultau.ro.

Despre Provident Financial România

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB).

Provident sprijină primul program non-profit de educaţie financiară din România destinat publicului larg. Programul este derulat de APC România sub patronajul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (www.bugetulfamiliei.ro). De la începutul activităţii în România, Provident a investit peste 400.000 de euro în programe de responsabilitate socială.

În 2009, Provident s-a clasat pe locul al doilea în topul companiilor mari din România cu cele mai ridicate niveluri de implicare şi mulţumire ale angajaţilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent în resurse umane. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.provident.ro

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii