BANCI | Ultima Ora

Probleme tehnice la Raiffeisen cu platile cu cardul si retragerile de numerar

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-12-18 18:58

Raiffeisen Bank are probleme tehnice cu platile cu cardurile la POS-uri, precum si cu retragerile de numerar la bancomate.

"Stimați clienți, în acest moment întâmpinăm dificultăți tehnice în sistemele de plăți, pentru care ne cerem scuze. Revenim cu mai multe informații și regretăm toate neplăcerile pricinuite. Echipele noastre lucrează pentru remediere cât mai rapidă", a anuntat banca, pe Facebook.

Clientii Raiffeisen s-a plans ca banca are deseori probleme tehnice cu functionarea aplicatiei si sistemelor de plati:

"Din ce in ce mai des si neprevazute apar situatiile astea la Raiffeisen Bank …. Nu este deloc in regula si asta ridica un semn mare de intrebare referitor la siguranta si increderea in banca….

Sunt persoane juridice cu conturi la Raiffeisen, sunt tranzactii importante si urgente de plata iar aceste dese dificultati tehnice care tot apar ofera instabilitate, disconfort accentuat si intarzieri de plati care pot afecta business-uri.
Detin 6 conturi (ron/valuta) la Raiffeisen atat pe PF cat si pe PJ iar de la ora 17:30 totul este picat….
Chiar nu este in regula deloc ceea ce se intampla si imi voi reconsidera pozitia cu privire la partenerul meu financiar….si categoric nu sunt singurul."

"Raiffeisen Bank acelasi raspuns standard cu scuze, se intampla deja cam des sa nu mearga aplicatia sau platile cu cardul, nu aveti nimic de zis in acest sens?"

"La voi mereu sunt probleme. Ba nu se proceseaza op-urile la timp, ba nu merg platile, ba nu merge aplicatia etc. Cand aveti de luat, sa moara gibilan daca aveti vreodata probleme. Daca dau scroll pe pagina in jos, nu gasesc nicio o postare in care sa spuneti "ne cerem scuze, nu am putut incasa ratele la imprumuturi ca avem probleme cu sistemul, lucram la remediere". Ce aveti de luat merge fara probleme, ce aveti de dat... mai din 2 in 3 asa!"

"Inteligenta artificiala Ana e varza, ca un disc de patefon stricat, nimic nu pricepe. Call Center ul e ca la Renel, poti sa stai toata ziua ca nu raspunde nimeni. Pe banii nostri ne facem de ras ca nu le merg la astia serviciile, dar comisioane luati full."

"Sunteti varza. Banca ruseasca"

 

Taguri: aplicatie mobile banking  Raiffeisen Bank  probleme functionare carduri  probleme functionare aplicatie mobile banking  banca  reclamatie Raiffeisen Bank  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii