BANCI | Profil

Patria Bank sustine webinarii de educatie financiara pentru antreprenori

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-12-04 16:04

Patria Bank a lansat cea de-a doua ediție a webinarilor gratuite din cadrul programului de educație financiară Academia Patria, dedicat antreprenorilor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Ediția de anul acesta s-a concentrat pe Agricultură și Microeconomie și și-a propus să pună la dispoziția oamenilor de afaceri din România informații și idei relevante, care îi pot ajuta să facă față cu succes provocărilor economice actuale.

La fel ca la ediția precedentă, atelierele au fost susținute exclusiv online de experți specializați și s-au adresat clienților Patria Bank și Patria Credit.

Anul acesta, workshop-urile au fost susținute de Adrian Negrescu, manager al firmei de consultanță Frames, Andreea Stroe, producător și prezentator Agrojurnal, Andrei Perianu, co-fondator și COO al Bankata și Tereza Tranakas, CEO și fondator al agenției de comunicare integrată Oxygen.

În plus, o echipă de specialiști Patria Bank le-a prezentat antreprenorilor soluțiile și ideile de afaceri disponibile la Patria Bank și Patria Credit, pentru a-i ajuta să aibă succes.

Burak Yildiran, CEO al Patria Bank
Burak Yildiran, CEO al Patria Bank

"Suntem mândri să anunțăm că în această toamnă am găzduit cea de-a doua ediție a programului Academia Patria, o inițiativă care reafirmă angajamentul nostru de neclintit de a promova antreprenoriatul în România, un obiectiv central al organizației noastre.

În acest an, am avut alături de noi speakeri de renume, care au luat parte la webinariile noastre dedicate mediului de afaceri. Expertiza și cunoștințele acestor specialiști au îmbogățit know-how-ul participanților, încurajând inițiativa și creșterea durabilă a afacerilor lor.

Cred cu tărie că antreprenorii sunt arhitecții progresului, dând viață ideilor inovatoare și creând oportunități care permit societății să evolueze. Ne bucurăm că putem să îi sprijinim", a declarat Burak Yildiran, CEO al Patria Bank.

Workshopurile online s-au desfășurat pe durata a patru săptămâni și au acoperit o serie de subiecte de impact, printre care:
- Radiografia economiei;
- Furtuna perfectă pentru agricultura României. Oportunități și provocări;
- Adu-ți afacerea online. Importanța mixului de marketing;
- Decizii financiare în vremuri dificile;
- Soluții și idei pentru a vă susține afacerea folosind produsele și serviciile personalizate Patria Bank.

Această serie de webinarii a fost susținută de Centrul de Dezvoltare al Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE), un fond de investiții de impact care se concentrează pe promovarea prosperității economice în Europa de Sud-Est și în Regiunea Vecinătate de Est. Patria Bank a accesat un împrumut subordonat de fonduri proprii de nivel 2 conform Basel III, în valoare de 7 milioane EUR de la EFSE în 2022.

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale.

Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia.

Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Taguri: Patria Bank  credite firme  credite noi  banca  cont bancar  Educatie financiara  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBiletele la ordin, cecurile si cambiile pot fi trimise din aplicatia CEC Bank

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și implementează o nouă funcționalitate destinată firmelor: Scanarea Instrumentelor de Debit în aplicația de Mobile Banking – CEC app, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”CEC detalii

Tentativa de frauda online prin e-mailuri trimise clientilor CEC Bank

Clientii CEC Bank care au primit astazi e-mailuri cu mesajul „Restricționare Temporară a Contului Dvs.” trebuie sa le ignore, pentru ca sunt tentative de frauda online. Desi mailul pare a veni de la CEC Bank, intrucat in dreptul expeditorului (de detalii

Jumatate dintre clientii Bancii Transilvania se informeaza prin solutiile self-service BT Visual Help si BT Call Center Vizual

Peste 50% dintre solicitările primite la Banca Transilvania, la Contact Center & Customer Care, sunt gestionate de clienți folosind soluțiile interactive BT Visual Help și BT Call Center Vizual, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: În detalii

Garanti BBVA finanteaza parcul eolian VIFOR

Garanti BBVA România a acordat un împrumut de 10 milioane de euro companiei First Look Solutions S.A., deținute în comun de Rezolv Energy SA din Praga și Low Carbon din Londra, ca parte a unui pachet de finanțare sindicalizată, anunta banca intr-un comunicat, in detalii

  

Ultimele Comentarii