TEHNOLOGII BANCARE | Profil

OTP Group integreaza FLOWX.AI, o platforma low-code/no-code pentru mediul de afaceri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-07 08:25

- Viziunea transformării OTP Group se bazează pe dezvoltare digitală accelerată și pe oferirea celor mai bune experiențe pentru clienți și angajați;

- OTP Group a ales platforma FLOWX.AI ca motor de orchestrare digitală pentru dezvoltarea rapidă a serviciilor oferite în multiple piețe;

- Alegerea FLOWX.AI contribuie la trecerea accelerată la o infrastructură modernă în cloud.

OTP Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii financiare din Europa Centrală, anunță parteneriatul cu FLOWX.AI, platforma low-code/no-code care se adresează mediului de afaceri, pentru accelerarea și reconfigurarea experiențelor digitale ale băncii pentru clienții și angajații săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

OTP Group activează în 11 țări, având peste 16 milioane de clienți prin rețeaua formată din 1.500 de sucursale și 40.000 de angajați.

În cadrul programului său de creștere, OTP Group se concentrează pe inovație și pe creșterea cotei de piață prin rapiditate operațională, experiența oferită clienților și prin atragerea și reținerea celor mai buni angajați din Europa Centrală și de Est.

FLOWX.AI, platforma de dezvoltare digitală bazată pe low-code/no-code, contribuie la construirea unor experiențe relevante pentru angajații și clienții companiilor din domeniul serviciilor financiare în doar câteva săptămâni, precum: onboarding pentru operațiunile din zonele de Retail și Corporate, creditele imobiliare sau împrumuturi negarantate.

Platforma joacă un rol-cheie în transformarea ecosistemului de servicii financiare, într-un context în care 7 din 10 organizații nu au în plan să înlocuiască sistemele de bază în procesul de transformare digitală.

FLOWX.AI se integrează cu sistemele existente pentru a extinde rapid capabilitățile în ceea ce privește interacțiunea directă cu clienții, datele, integrarea și migrarea în cloud.

“În 10 ani, domeniul serviciilor financiare ar putea arăta cu totul diferit. Astfel, ca grup, am ales abordarea de a ne uita la cum putem să ne îmbunătățim capabilitățile în interiorul companiei pentru a ne deservi clienții acum. Viteza, ritmul schimbării și o experiență excelentă a utilizatorilor reprezintă cheia din perspectiva noastră. Alegerea unui partener precum FLOWX.AI contribuie la realizarea acestor obiective și la transformarea tehnologiei dintr-un punct nevralgic într-un avantaj”, a declarat Zoltán Kaszás - MD and Group IT Strategy, OTP Group.

Constantin Mareș, DCEO, Divizia Digitală, OTP Bank România
Constantin Mareș, DCEO, Divizia Digitală, OTP Bank România

“Suntem încântați să fim parteneri cu FLOWX.AI, în calitate de platformă de orchestrare a experiențelor digitale. Această colaborare ne va permite să acoperim multiple piețe rapid și, în același timp, să livrăm soluții adaptate la nivelul fiecărei piețe, dar și de a alinia implementarea tehnică cu nevoile de business. Prin utilizarea unei platforme avansate, dar și prin migrarea către o arhitectură modernă, în cloud, construim o cultură internă bazată pe inovație, un real avantaj și pentru atragerea talentelor. Pe scurt, este o formulă de succes pentru noi”, a precizat și Constantin Mareș, DCEO, Divizia Digitală, OTP Bank România.

Platforma FLOWX.AI vine cu avantajul rapidității în dezvoltare, cu o soluție livrată în maxim 10 săptămâni, precum și al scalabilității și stabilității, devenind platforma potrivită pentru volume mari și implementarea simultană în mai multe țări. Este concepută pentru a concentra implementarea digitală într-un timp foarte scurt, pentru creșterea profitabilității și a cifrei de afaceri din dezvoltările digitale și pentru accelerarea inovației.

Aceste capabilități sunt posibile printr-o nouă paradigmă de dezvoltare software bazată pe AI și printr-o nouă abordare a arhitecturii, care ajută echipele tehnice să se concentreze pe task-uri complexe, eliminând activitatea redundantă sau pe cea de scriere de cod, fără valoare adăugată.

Ioan Iacob, CEO și cofondator at FLOWX.AI
Ioan Iacob, CEO și cofondator at FLOWX.AI

“Suntem entuziasmați de parteneriatul cu OTP Bank, a cărei viziune se aliniază perfect cu ideea pe care am avut-o când am dezvoltat FLOWX.AI: aceea de a aduce împreună echipe mixte de business și tehnologie pentru a dezvolta experiențe și produse digitale intuitive în săptămâni, nu în ani. Platforma noastră împlinește atât exigențele de fiabilitate, necesare în medii cu o asemenea complexitate și reglementare, cât și pe cele de rapiditate pe care clienții și angajații le doresc astăzi”, a concluzionat Ioan Iacob, CEO și cofondator at FLOWX.AI.

Echipe mixte de consultanți și ingineri vor lucra împreună la implementarea soluțiilor pentru a se concentra atât pe customer experience, cât și pe tehnologie. Soluția FLOWX.AI este cloud-native și va fi dezvoltată pe o platformă cloud de business, infrastructură care va permite OTP Group dezvoltări ulterioare agile, care vor putea fi aliniate cu feedback-ul, nevoile și cerințele clienților.

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. Din 2019, OTP Bank trece printr-un amplu proces de transformare, prin care își propune să crească semnificativ pe segmentele de business și, de asemenea, să creeze o experiență mai bună pentru clienți.

Având o echipă în continuă creștere, care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației.

Banca ocupă locul 9, după active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, potrivit ultimelor date BNR. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

Despre FLOWX.AI

FLOWX.AI le permite instituțiilor financiare și companiilor mari să-și transforme rapid procesele dedicate angajaților și clienților în aplicații digitale unificate, de tip omnichannel. Acest lucru se întâmplă fără modificări în tehnologia legacy, fără a fi nevoie de abilități tehnologice avansate și la doar o fracțiune din costul obișnuit.

În sfera serviciilor financiare, FLOWX.AI oferă o suită completă de produse adresate domeniilor bancar (retail și corporate) și asigurărilor - FLOWBANKING.AI și FLOWINSURANCE.AI.

Acestea se bazează pe tehnologia revoluționară ZeroRedeploy™ care le permite companiilor să construiască și să personalizeze experiențe digitale la o fracțiune din resursele de timp și cost investite în mod obișnuit.

Taguri: OTP Bank  tehnologii bancare  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilPlatile instant, posibile la 14 dintre cele 23 de banci

Platile instant in lei se pot face la majoritatea bancilor mari, cu cateva exceptii, precum Unicredit si Intesa. In total, 14 din totalul celor 23 de banci importante din Romania ( 20 de banci romanesti si 3 sucursale ale bancilor straine) ofera serviciul de plati instant, care se pot detalii

Biletele la ordin, cecurile si cambiile pot fi trimise din aplicatia CEC Bank

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și implementează o nouă funcționalitate destinată firmelor: Scanarea Instrumentelor de Debit în aplicația de Mobile Banking – CEC app, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”CEC detalii

Tentativa de frauda online prin e-mailuri trimise clientilor CEC Bank

Clientii CEC Bank care au primit astazi e-mailuri cu mesajul „Restricționare Temporară a Contului Dvs.” trebuie sa le ignore, pentru ca sunt tentative de frauda online. Desi mailul pare a veni de la CEC Bank, intrucat in dreptul expeditorului (de detalii

Jumatate dintre clientii Bancii Transilvania se informeaza prin solutiile self-service BT Visual Help si BT Call Center Vizual

Peste 50% dintre solicitările primite la Banca Transilvania, la Contact Center & Customer Care, sunt gestionate de clienți folosind soluțiile interactive BT Visual Help și BT Call Center Vizual, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: În detalii

  

Ultimele Comentarii