BANCI | Stirea Zilei

Omer Tetik negociaza preluarea functiei de director general al Bancii Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-05-01 12:07

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, negociaza preluarea functiei de director general al Bancii Transilvania, au declarat pentru Bancherul.ro surse apropiate negocierilor. Reprezentantii Bancii Transilvania, contactati marti de Bancherul.ro, nu au dorit sa comenteze informatia.

BT cauta un director general pentru banca inca din ianuarie 2012, dupa plecarea intempestiva a lui Robert Rekkers, cel care a facut din banca de la Cluj unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata financiara din Romania, aducand-o pe locul 3 in topul bancilor.

Ulterior, BT a incercat sa o numeasca la conducere pe Andreea Moraru, reprezentanta BERD, unul dintre actionarii majoritari ai bancii, insa fara succes, intrucat aceasta nu a primit se pare avizul BNR.

Dupa acest insucces, Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al banii, a decis sa preia interimar conducerea pana la numirea unui nou conducator al bancii.

Cine este Omer Tetik

Omer Tetik, 40 de ani, este preşedintele Credit Europe Bank de doi ani si jumatate si desi este printre cei mai tineri sefi de banca din Romania, a infruntat deja doua crize majore: cea din Rusia anului 1998 si cea din Romania din ultimii trei ani, perioada in care a reusit sa tina banca pe linia de plutire, in momente grele cauzate si de disparitia fostului presedinte al bancii, Tamer Ozatakul, despre care Omer Tetik spune ca i-a fost ca un tata.

Omer Tetik s-a născut în Hamburg, în zodia berbecului, tatal sau fiind printre primii muncitori turci care au ajuns sa munceasca in Germania. Astfel ca prima limba vorbita a fost germana, iar turca a invatat-o bine la cinci ani, cand s-a intors acasa.

Citeste mai multe despre Omer Tetik

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la refinantarea unui credit de nevoi personale

Dobanzile practicate de banci pentru refinantarea unui credit de nevoi personale variaza intre 7,7% si 21%, conform informatiilor disponibile pe site-urile bancilor. Au fost luate in calcul dobanzile standard, fara reducerile aferente incasarii veniturilor detalii

Un IFN le cere clientilor sa plateasca nu doar restantele, ci si ratele din viitor

O Institutie Financiara Nebancara (IFN) care acorda credite online le cere restantierilor, prin intermediul unei alte firme pe care o controleaza, sa achite nu doar datoriile din trecut, ci si dobanzile aferente ratelor care ar fi urmat sa le achite in urmatorii ani, ceea ce nu este detalii

Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

 



 

Ultimele Comentarii