BANCI | Stirea Zilei

MKB Nextebank lanseaza un sistem de alerte prin SMS si e-mail pentru tranzactiile efectuate de clienti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-06-27 11:44

MKB Nextebank lansează InfoAlert, un sistem amplu de notificări prin e-mail şi SMS. Prin activarea serviciului, clienţii primesc informaţii despre tranzacţiile efectuate şi disponibilităţile conturilor pe care le au deschise la bancă.

InfoAlert este serviciul de notificări, disponibil atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice. Astfel, clienţii îşi pot activa o gamă variată de alerte, de la notificări simple: pentru plăţi sau încasări, la alerte complexe: prenotificări pentru ratele scadente la credite, rapoarte săptămânale de tranzacţii, extrase de cont, anunta banca intr-un comunicat.

“Dezvoltarea noului serviciu de alerte al MKB Nextebank reprezintă un nou pas în diversificarea gamei serviciilor la distanţă. Prin activarea serviciului InfoAlert, clienţii noştri sunt permanent informaţi privind activitatea conturilor pe care le deţin şi cunosc în orice moment soldurile disponibile ale conturilor lor, fără a fi nevoiţi să contacteze reprezentanţii băncii”, a declarat Anca Mitrică (foto), Director Executiv Business Management al MKB Nextebank.

Activarea serviciului InfoAlert este gratuită. Utilizarea serviciului presupune costuri foarte mici, de 0,3 lei/SMS pentru alertele transmise prin SMS şi 0 lei pentru alertele transmise prin e-mail.

MKB Nextebank face parte din Grupul european BayernLB – MKB, recunoscut ca având o lungă tradiție financiară.

BayernLB este liderul băncilor comerciale din landul bavarez al Germaniei și se adresează atât clienților – companii mari și mijlocii din Germania și din întreaga Europă, cât și segmentului de persoane fizice. BayernLB este membru al Sparkassen-Finanzgruppe în Bavaria și se remarcă prin înalta performanță la nivel regional. Printre clienții BayernLB se numără atât companii listate la Bursă, care intră în componența DAX sau MDAX, cât și companii de familie cu cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro. De asemenea, banca este recunoscută la nivel internațional ca expert în proiecte de finanțare a exporturilor, infrastructurii, sectorului energetic și al energiilor regenerabile.

Fondată în 1950, MKB Bank aduce experiența de succes de pe piața maghiară, unde se află în top 3 bănci. Reprezintă o bancă universală, cu accent puternic pe segmentul de companii, unde deține peste 14% cotă de piață pentru produse de creditare.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii