TEHNOLOGII BANCARE | Ultima Ora

MasterPass va fi integrat în portofelul electronic ZebraPay Wallet

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-08 09:36

Platforma digitală MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet, anunta MasterCard intr-un comunicat.

Parteneriatul dintre Mastercard și ZebraPay, cel mai mare procesator de plăți în numerar prin tehnologia self-service din România, va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate modernă de plată a facturilor și cumpărăturilor online prin intermediul unei singure aplicații, pentru o experiență de plată îmbunătățită. Astfel, consumatorii vor avea acces la rețeaua de peste un sfert de milion de comercianți din întreaga lume care accepta MasterPass.

Portofelul ZebraPay va fi disponibil în primul trimestru al 2016.
ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay în colaborare cu elvețienii de la Smartlink. Prin intermediul aplicatiei, clienții ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay și, în plus, vor putea face plăți prin MasterPass.

Oriunde vor găsi opțiunea de plată, „Cumpără cu MasterPass”, clienții ZebraPay vor putea plăti simplu, fără a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate într-un mediu securizat și certificat în acest sens. În același timp, prin intermediul portofelului digital ZebraPay, consumatorii vor avea acces imediat la informațiile lor și la istoricul de tranzacții, acestea fiind stocate în cadrul aplicației.

Un alt serviciu nou și inovator care va fi disponibil în portofelul digital ZebraPay va fi transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clienții aflați pe teritoriul României. Această nouă funcționalitate garantează o experiență simplificată și convenabilă pentru trimiteri rapide de bani, direct din aplicație.

Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe, a declarat: ”Asistăm la o dezvoltare accelerată a segmentului de plăți digitale, din ce în ce mai mulți jucători din piețe diverse dorind să ofere o experiență mai bună clienților lor. Consumatorii devin mai exigenți și își doresc acces mai simplu la servicii precum plățile de facturi, încărcări de cartele sau transferuri de bani, mobilitatea devenind prioritară, toate acestea fără a sacrifica securitatea datelor și a tranzacțiilor. ZebraPay au înțeles aceste schimbări de comportament, asumându-și rolul de lider inovator al pieței pe care activează. MasterCard a îmbrățișat ideea ZebraPay, respectându-și astfel angajamentul de a susține dezvoltarea pieței românești de servicii și plăți electronice și de a oferi posesorilor de carduri din România cele mai sigure și moderne soluții de plată”.

„ZebraPay Wallet este un produs nou, menit să ofere clienților noștri un serviciu care să le ușureze viața, având în același timp un nivel înalt de securitate. Noul portofel electronic este intuitiv, extrem de simplu de utilizat și a fost creat atât pentru cei peste 1 milion de clienți ZebraPay, utilizatori ai terminalelor de plată self-service care vor putea face pasul către era digitală, cât și pentru cei ce utilizează exclusiv metode de plată fără numerar. Parteneriatul cu Mastercard este un pas important, care promite inovații viitoare”, spune Adrian Badea, CEO ZebraPay.

MasterPass™ este disponibil in prezent în 24 de țări din jurul lumii, înregistrând o creștere medie lunară a tranzacțiilor în Europa de 40%, în ultimele șase luni, ceea ce demonstrează satisfacția și gradul de încredere al consumatorilor față de acest produs. În același timp, prin simplificarea experienței la momentul procesării plății, este așteptat un efect pozitiv la nivelul comercianților, pe baza reducerii procentajului de abandon al coșului de cumpărături.

Pentru mai multe informații despre cele mai noi produse și soluții tehnologice ale MasterCard, vă așteptăm la standul nostru din cadrul expoziției Internet & Mobile World 2015, 7 - 8 octombrie 2015.

Despre MasterPass™

MasterPass™ le permite cumpărătorilor să utilizeze un portofel digital unde își pot stoca toate datele cardului și ale adresei într-un singur loc, în condiții de comoditate și siguranță. Cumpărătorii pot economisi timp și utiliza MasterPass™, oricând și oriunde în lume.

Dat fiind că unii consumatori uneori abandonează cumpărăturile când utilizează un dispozitiv mobil, simplitatea, viteza și comoditatea asigurate de MasterPass™ pot ajuta comercianții să-și mărească încasările, dar și să restrângă costurile. MasterPass™ ajută, în același timp, la generarea unei loialități față de comerciant, prin stocarea și validarea automată a cardului de fidelitate al unui cumpărător, în timpul checkout-ului.

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii.

Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.

Despre ZebraPay

ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 300 de localităţi din ţară.

Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.
Pentru mai multe informaţii despre ZebraPay, accesați http://www.zebrapay.ro/

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii