BANCI | Stirea Zilei

Inovatie pe piata bancara: cont curent cu instalator, mecanic auto si doctor la pachet

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2013-09-22 21:24

Volksbank vine cu o inovatie pe piata bancara: incepand de astazi, cei care-si deschid un cont la banca pot beneficia nu doar de clasicele servicii financiare la pachet, precum un card sau internet banking, ci si de o asigurare prin care clientii pot chema, la un numar de telefon dedicat un instalator, un lacatus, un medic sau o insotitoare pentru copii, atunci cand trebuie sa-si rezolve si alte probleme casnice, nu doar pe cele legate de bani.

Asigurarea este oferita de Allianz, fara costuri suplimentare pentru clienti, care au dreptul la 2 interventii pe an pentru aceeasi problema, a carei rezolvare sa nu implice costuri mai mari de 100 de euro pentru doctor si 150 de euro pentru defectiunile in casa.

Pe langa problemele legate de casa, asigurarea acopera si probleme aparute in timpul calatoriilor in tara, precum cazul in care ti se strica autoturismul, caz in care o echipa vine la fata locului pentru a repara sau tracta masina, iar daca e cazul ti se plateste si o camera la hotel in limita a 50 de euro pe noapte.

Overdraft fara dobanda

Inovatia Volksbank nu se opreste insa serviciile extrabancare, ci merge si la cele financiare: in cadrul aceluiasi pachet de cont curent de baza, ce costa 8 lei lunar si include doua conturi, unul in lei si altul in euro, un card de debit, internet banking si alerte SMS, banca ofera clientilor, tot gratuit, si o rezerva de bani, in limita a 300 de lei, pe care o pot folosi fara plata vreunei dobanzi. Pentru a beneficia de aceasta asigurare financiara, clientii trebuie sa-si activeze optiunea de overdraft, adica un credit pe card ce se acorda in functie de salariul pe care-l primesti lunar in cont.

In plus, pentru banii din salariu incasati in cont, banca plateste o dobanda apropiata de un depozit, mai exact 3% pe an, fara sa exista limitari in privinta retragerii banilor din cont la un anumit termen, pentru a primi dobanda, ca in cazul unui depozit la termen.

O alta oferta interesanta a pachetelor de cont curent oferite de Volksbank, 3 la numar (start, complet si premium) o reprezinta retragerile de numerar gratuite la bancomatele bancii, precum si o retragere gratuita, lunar, la bancomatele altor banci. De asemenea, clientii care efectueaza uzual tranzactii primesc un discount de 50%.

“Prin noua oferta de pachete de cont curent vrem sa aratam, inca o data, ca suntem o banca universala si putem raspunde tuturor cerintelor clientilor”, spune Marius Istrati, sef departament produse persoane fizice la Volksbank Romania. “In ultimii ani, am invatat multe despre nevoile si asteptarile clientilor in ceea ce priveste serviciile bancare. Vrem ca Volksbank sa se diferentieze de restul bancilor de pe piata, atat prin costuri competitive, cat si prin serviciile oferite”, adauga el. In privinta serviciilor extrabancare, Istrati precizeaza ca acestea au o greutate destul de mare in pachetele de cont curent pentru a atrage clientii, fiind vorba de servicii prompte si serioase, oferite de companie de asigurari serioasa, precum Allianz.

Volksbank este printre primele 10 banci din Romania in functie de valoarea activelor, de 4,4 miliarde euro, avand o retea de 132 de unitati in toata tara.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la refinantarea unui credit de nevoi personale

Dobanzile practicate de banci pentru refinantarea unui credit de nevoi personale variaza intre 7,7% si 21%, conform informatiilor disponibile pe site-urile bancilor. Au fost luate in calcul dobanzile standard, fara reducerile aferente incasarii veniturilor detalii

Un IFN le cere clientilor sa plateasca nu doar restantele, ci si ratele din viitor

O Institutie Financiara Nebancara (IFN) care acorda credite online le cere restantierilor, prin intermediul unei alte firme pe care o controleaza, sa achite nu doar datoriile din trecut, ci si dobanzile aferente ratelor care ar fi urmat sa le achite in urmatorii ani, ceea ce nu este detalii

Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

 



 

Ultimele Comentarii