BANCI | Stirea Zilei

Dupa depozitul cu plata dobanzii in avans si cel fara impozit, acum avem combinatia "depozit cu avans net"

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-06-21 13:02

Dupa ce, la inceputul lui 2009, in plina criza de lichiditati, Piraeus Bank si Emporiki Bank lansau depozitul cu plata dobanzii in avans, urmate apoi de alte banci grecesti dar si de BRD (BCR, Raiffeisen si UniCredit nu au intrat in acest joc), a urmat depozitul cu dobanda neta, fara impozitul de 16% reintrodus de la 1 ianuarie 2010, din oferta Alpha Bank.

Acum, Banca Romaneasca a combinat ambele avantaje, propunand un nou depozit: cu dobanda neta si cu plata in avans.

Banca Românească lansează depozitul la termen - Avans Net - cu plata dobânzii în avans. Noul produs de economisire poate fi constituit pe 30, 120 sau 210 zile, atât de către persoanele fizice, cât şi de cele juridice, anunta banca intr-un comunicat.

“Avans net este un nou produs de economisire lansat de Banca Românească ce combină atât avantajul obţinerii dobânzii la momentul constituirii depozitului cât şi acordarea acesteia în valoare netă”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail în cadrul Băncii Româneşti.

Ratele de dobândă oferite pentru consituirea unui Avans Net sunt competitive, oferind astfel clienţilor un beneficiu real.
Economiile constituite pe o perioadă de 1 lună sunt bonificate cu dobânzi nete (după plata impozitului pe dobândă) de 6.10% ( la lei), 3.40% ( la euro) şi respectiv 2.10% ( la USD). Pentru depozitele cu maturitate de 4 luni dobânda netă este de 6.80% ( la lei), 3.80% (la euro) şi 2.60% ( la dolari), în timp ce pentru cele la 7 luni aceasta ajunge la 7% ( la lei), 4% ( la euro) şi 2.95% ( la dolari).

Produsul este subiectul unei oferte promoţionale valabilă pe o perioadă de trei luni de la lansare.

Suma minimă pentru deschiderea unui astfel de depozit este de 500 RON, 150 de euro şi 150 de dolari, în cazul persoanelor fizice şi de 1000 RON, 500 de euro şi 500 de dolari, pentru persoanele juridice. După finalizarea perioadei de maturitate, depozitul nu poate fi prelungit. Banca nu percepe comisioane de retragere numerar, la data plăţii dobânzii sau de expirare a termenului pentru care depozitul a fost constituit.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii