Informatii utile banci | Ultima Ora

Cum se amana ratele la creditele Alpha Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-01-25 22:17

Alpha Bank a publicat procedura de amanare a ratelor la credite in 2021, conform prevederilor OUG 37/2020, modificata prin OUG 227/2020:

Amanare plata rate persoane fizice

Daca esti client persoana fizica titular al unei facilitati de credit la Alpha Bank Romania iti oferim solutii de restructurare in scopul adaptarii condiţiilor de rambursare la posibilitatile tale determinate de situatia actuala.

Solutia suspendarii obligatiilor de plata a ratelor scadente aferente facilitatilor de credit se realizeaza in conditiile Ordonantei de Urgenta 37/30.03.2020 si Normelor Metodologice emise in aplicarea acesteia, cu completarile ulterioare, pentru o perioada de timp ce nu poate depasi o perioada cumulativa de 9 luni (aceasta perioada include si suspendarile de rate precedente acordate pe parcursul anului 2020 iar creditul trebuie sa fie la zi la momentul depunerii cererii de suspendare) pentru fiecare credit in parte, cu prelungirea corespunzatoare a duratei creditului (prevedere aplicabila mai putin pentru cardurile de credit) si acumularea dobanzilor stabilite contractual, pe perioada de suspendare a obligatiilor de plata.

Totodata, iti putem oferi solutii de restructurare individualizate, in afara cadrului prevazut de Ordonanta de Urgenta 37/2020 cu completarile ulterioare, care pot implica prelungirea perioadei de creditare, reducerea ratei lunare de plata pe o perioada de timp etc.

Ne poti transmite solicitarea de suspendare a ratelor pana pe 15.03.2021, accesand link-ul de mai jos:

Vreau sa aplic pentru facilitatea de suspendare la plata a ratelor

Te asiguram ca depunem toate eforturile pentru solutionarea cat mai rapida a tuturor solicitarilor primite si te asiguram ca vei fi informat imediat ce ajungem la o decizie cu privire la solicitarea formulata de tine.

De asemenea, iti punem la dispozitie si urmatoarele canale alternative de transmitere a solicitarii de suspendare la plata:
adresa de email: info@alphabank.ro; telefonic, la numarul de tel: 0800 825 742; in orice unitate Alpha Bank Romania.

Informatii persoane juridice

1. Exista masuri de sprijin oferite clientilor IMM care au credit in derulare?

R: Daca intampini dificultati la rambursarea creditului companiei tale din motive medicale sau economice, contacteaza prin telefon sau e-mail Managerul de Relatii IMM alocat sau transmite-ne un e-mail la adresa asistentacovid19imm@alphabank.ro.

Taguri: Alpha Bank  Criza COVID-19  amanare rate credite  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraPlatile online cu BT Pay se fac mai simplu, fara completarea datelor cardului

 Plățile sunt realizate în câteva secunde, fără a mai fi necesară completarea datelor cardului.  Cumpărăturile pot fi plătite integral, precum și în rate, cu cardurile BT Star.  BT detalii

Intesa anuleaza bonusul de dobanda la depozitele prin internet banking

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat ca din 15 iulie nu va mai acorda bonusul de un sfert de punct procentual la depozitele in lei constituite prin internet banking. In schimb, acest bonus se plateste pentru depozitele facute din aplicatia de mobile banking, Digical detalii

Banca Transilvania poate prelua OTP Bank, anunta Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania S.A. intenționează să preia companiile OTP Bank România S.A., OTP Leasing România IFN S.A., OTP Asset Management România S.A.I. S.A., OTP Factoring S.R.L. și subsidiarele acesteia, OTP detalii

Credit cu garantie gratuita FEI la Patria Bank

Patria Bank SA, în calitate de intermediar, și Fondul European de Investiții (FEI), în calitate de garantor, acordă credite cu garanție Competitiveness, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu o experiență de peste 7 ani în detalii

  

Ultimele Comentarii