Profile Bancheri din RomaniaVorles Morlot

Director General

Interviu:
“În condiţiile actuale de piaţă, inovaţia este vitală pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor noştri. Am creat un produs nou care oferă valoare adăugată clienţilor şi ne diferenţiază de concurenţă. Includerea garanţiei extinse oferă predictibilitate în materie de costuri pe termen lung şi suntem convinşi că foarte mulţi clienţi, mai ales din rândul companiilor, vor aprecia acest nou produs” a declarat Vorles Morlot, directorul general al BRD Sogelease.

Contract de leasing cu asigurare inclusa de la BRD Sogelease

„Într-un mediu competitiv aşa cum este piaţa din România încercăm mereu să aducem ceva nou, un produs complet care va da clientului siguranţă în ceea ce priveşte întreţinerea maşinii, cât şi costuri preferenţiale de finanţare. Parteneriatul pe care îl avem cu Citroën România este conceput tocmai în acest sens, pentru a oferi împreuna servicii de calitate. Pentru noi este esenţială atât satisfacţia clienţilor deja existenţi, cât şi atragerea de noi clienţi care îşi doresc achiziţionarea unei maşini Citroën şi nu beneficiază de lichidităţi”, a declarat Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

BRD Sogelease si Citroën Romania lanseaza oferta „Citroën Complet”

„BRD Sogelease pune satisfacţia clienţilor săi pe primul plan, iar modernizarea serviciilor oferite reprezintă un obiectiv strategic pentru companie. Un aspect foarte important este reprezentat de faptul că serviciul e-Factur@ este oferit gratuit clienţilor noştri, asigurându-le accesul facil si rapid la factura originală. Nu în ultimul rând, facturarea electronică este o activitate verde care aduce beneficii mediului înconjurător prin reducerea consumului de resurse naturale”, declară Vorles Morlot, Directorul General al BRD Sogelease.

BRD Sogelease emite si transmite facturile in format electronic

Vezi si alte profile - BRD Sogelease
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii