Profile Bancheri din RomaniaAnca Eremia

director private banking

Anca Eremia: "Categoria de private banking are nevoie de profesionalism in serviciile pe care le furnizam acestor clienti de top"

Anca Eremia, sefa diviziei de Private Banking la UniCredit Tiriac Bank, a precizat ca motivul pentru care alaturi de cardul de credit pentru companii s-a lansat si cardul de debit Platinum destinat clientilor bogati este acela ca divizia de private banking gestioneaza atat companiile cat si clientii de top, care reprezinta actionarii si managerii companiilor respective. Incurajam, spune ea, un cross-selling intre clientii corporate, ce pot sa-si ia atat un card de credit atasat contului firmei cat si un card Platinum pentru acces la conturile personale.

"Categoria de clienti private banking este deosebita, are nevoie acum de profesionalism in serviciile pe care le furnizam. Orice produs cu caracter de exclusivitate face parte din oferta noastra. Tocmai de aceea astazi lansam un card exclusiv denumit Platinum, sub forma unui card de debit, care reprezinta pasaportul clientului in lumea private banking la UniCredit Tiriac Bank, e si un semn de distinctie.

Targetul in primul an este ca acest card sa ofere acces la detinerile clientilor din conturi. Un avantaj al noului card consta in faptul ca poate fi atasat unui numar de 5 conturi (lei, euro, USD, GBP si optional CHF), tocmai pentru a acorda clientilor acces la disponibilitatile detinute si a le facilita cat mai mult capacitatea de tranzactionare in tara si strainatate.

Noile carduri premium lansate de UniCredit se disting prin pachetele de asigurari atasate

Vezi si alte profile - UniCredit Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii