BANCI | Stirea Zilei

Banca Transilvania trimite SMS-uri detinatorilor de carduri dupa fiecare tranzactie efectuata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-06-16 09:47

Banca Transilvania lansează SMS Alert, serviciu dedicat clienţilor persoane fizice şi juridice, posesori de carduri BT de debit şi de credit, prin care clienţii băncii sunt anunţaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate cu cardul, prin intermediul unui mesaj pe telefonul mobil.

Ieftin şi comod, SMS Alert contribuie la sporirea securităţii tranzacţiilor şi conferă deţinătorilor de carduri BT control asupra tranzacţiilor, inclusiv în cazul în care un card are desemnaţi mai mulţi posesori, precizeaza banca intr-un comunicat.

Prin SMS Alert, clienţii BT sunt informaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate cu cardul, indiferent de ora la care este realizată tranzacţia, pentru mai multe tipuri de operaţiuni: plata cu cardul la POS; plata cu cardul pe Internet; retragere de numerar de la bancomate – atât în ţară, cât şi în străinătate; plata facturilor prin ATM; tranzacţii de autorizare vocală, respectiv sau blocarea / deblocarea cardului – realizate prin intermediul serviciului de call center al Băncii Transilvania.

In cazul în care un anumit card are mai mulţi posesori desemnaţi, titularul cardului poate alege acelaşi număr de telefon pentru a primi SMS-uri în legătură cu tranzacţiile efectuate de toţi aceştia, beneficiind astfel de o opţiune specială SMS Alert.

▪ Abonamentul şi activarea serviciului SMS Alert

Abonamentul serviciului SMS Alert este ieftin şi accesibil: 5 lei, lunar, pentru cardul în lei; 1 euro, lunar, pentru cel în euro, respectiv 1 USD, lunar, pentru cardul în dolari. Serviciul SMS Alert devine activ în următoarea zi lucrătoare de la data solicitării acestuia la unitatea BT unde clientul are deschis contul.

▪ Ce informaţii conţine un mesaj primit prin SMS Alert

Un mesaj primit pe telefonul mobil, prin intermedul SMS Alert, conţine informaţii relevante, cum sunt: tranzacţia efectuată, numărul cardului folosit la cumpărături (ultimele 4 cifre ale acestuia); numele posesorului cardului; suma tranzacţionată; locaţia în care a fost efectuată tranzacţia; data şi ora utilizării cardului, precum şi informaţii privind soldul disponibil după efectuarea tranzacţiei – pentru operaţiunile efectuate la bancomat.

▪ Banca Transilvania, în top 3 emitenţi de carduri din România

BT este unul dintre cei mai mari emitenţi de carduri din România, cu o cotă de 15% pe această piaţă. Banca are un portofoliu format din peste 1,8 milioane de carduri, precum şi o reţea extinsă de acceptare, formată din peste 800 de bancomate şi aproximativ 15.500 de POS-uri. BT a fost desemnată „Banca Anului” pe piaţa cardurilor din România, pentru performanţa din 2010 în acest domeniu, titlul decernat recent în cadrul Galei No-Cash.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii