BANCI | Stirea Zilei

ATE Bank lanseaza un depozit la termen cu dobanda de 8,25% in lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-09-02 07:43

ATE Bank România lansează un nou instrument de economisire, depozitul la termen „Alegerea Ta”, al cărui avantaj îl constituie posibilitatea titularului de a beneficia de dobândă atunci când decide că va avea nevoie.

Astfel, la momentul constituirii depozitului, clientul poate stabili şi comunica băncii data la care să îi fie plătită dobânda aferentă perioadei de constituire a depozitului, ceea ce permite o planificare personalizată a veniturilor din dobândă.

“Odată cu lansarea depozitului ‘Alegerea Ta’ venim în întâmpinarea clienţilor prin ataşarea unor beneficii atractive, precum virarea salariului, pensiei şi alocaţiilor pe card, internet banking şi alte servicii bancare, motivându-i totodată în a accesa o gamă largă de produse şi servicii oferite de banca noastră. Noua ofertă reflectă interesul major acordat extinderii gamei de produse de economisire  ATE Bank România destinată persoanelor fizice”, a declarat Alina Pascu, Director General Adjunct şi membru în Consiliul de Administraţie al ATE Bank România.

Depozitul la termen „Alegerea Ta” poate fi constituit în Lei, Euro sau Dolari SUA, pe perioade de 2, 5, 7 sau 10 luni, iar dobânzile anualizate sunt de 8,25% pentru depozitele în lei, 4,25% pentru cele în euro şi 2,75% pentru depozitele în dolari SUA, indiferent de termenul de constituire a depozitului. Suma minimă necesară constituirii unui depozit la termen „Alegerea Ta” este de 100 de Lei, sau 100 de Euro, respectiv 300 de Dolari SUA.

ATE Bank România şi-a stabilit obiective ambiţioase pentru piaţa locală de produse şi servicii bancare, planurile de dezvoltare vizând extinderea reţelei de retail, susţinerea activităţilor companiilor prin linii de credit avantajoase şi creşterea creditării către populaţie în tandem cu atragerea către depozite la termen beneficiind de caracteristici şi dobânzi atractive.

ATE Bank România are ca acţionar majoritar Agricultural Bank of Greece S.A. (ATE Bank), cu 74% din acţiuni. IFC, membră a grupului World Bank, deţine 15%, iar UCECOM, Uniunea Naţională a Cooperaţiei Meşteşugăreşti, 7,36%. Mai multe persoane juridice şi fizice deţin 3,5% din acţiunile băncii.

ATE Bank of Greece este prezentă în România din 2006, când a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni de la Banca pentru Mica Industrie şi Liberă Iniţiativă.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii