BANCI | Profil

Stup a devenit cel mai mare centru de interacțiune antreprenorială

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-17 12:09

Cristina Sindile, CEO BT Mic

La un an de la lansare, Stup a devenit cel mai mare centru de interacțiune antreprenorială din țară: 2.600 de antreprenori au accesat 3.800 de soluții de business, iar comunitatea Stup a ajuns la 14.000 de membri, anunta Banca Transilvania intr-un comunicat, in care adauga:

Stup este o inițiativă a Băncii Transilvania și BT Mic, un spațiu fizic (București, Calea Șerban Vodă 206-218) și online, destinat antreprenorilor, indiferent de banca la care sunt clienți, unde beneficiază de consiliere și de implementarea soluției de business potrivite.

La Stup, banca a creat infrastructura și mediul necesar conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse necesare înființării, gestionării și managementului afacerilor, și anume: BaseLinker, Danubius, D&C Conta, Ebriza, eJobs,
Filip & Company, fonduri-structurale.ro, Franchwise, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, MiniCRM, MTH.Digital, Namirial, Prime Dash, Regina Maria, REGnet, SmartBill, Termene, ThinkOut și Weex Global.

Ce înseamnă primul an la Stup:

 14.000 de membri în comunitatea Stup;
 2.600 de antreprenori au accesat peste 3.800 de soluții business non-financiare și financiare;
 200 de business-uri s-au născut la Stup și au accesat peste 600 soluții;
 5.000 de întâlniri pentru consultanță one-to-one;
 760 de soluții de business digitale au fost accesate de peste 500 de clienți;
 110 business-uri au intrat în online: market place magazine online, campanii de marketing;
 6.000 de antreprenori au participat la evenimente;
 1.500 de afaceri mici și start-up-uri au obținut finanțare prin BT Mic.

“Primul an de Stup a fost intens și frumos. Mulți antreprenori ne-au trecut pragul pentru evenimente, pentru o soluție concretă sau pur și simplu pentru o discuție despre cum pot face mai mult, mai bine în business-ul lor. Experiența acestui prim an este fundația solidă pe care ne propunem să creștem în continuare Stupul, să contribuim la dezvoltarea comunității antrperenoriale într-un mod real, util, autentic” – declară Cristina Sindile, CEO BT Mic.

Ce #SeFaceLaStup:

 Business-uri, site-uri, magazine online, campanii de marketing online, se francizează afaceri, se obține semnătură electronică etc.

 Sunt înființate afaceri: oricine dorește să înceapă un business, găsește la Stup tot ce are nevoie pentru a face acest pas - înregistrare la Registrul Comerțului, soluție de facturare și de contabilitate, casă de marcat etc.

 Go online: pentru lansarea unei afaceri în mediul digital, antreprenorii beneficiază de consiliere și de implementarea soluției – site, magazin online, marketplace -, precum și de implementarea campaniilor de marketing online.

 Sunt accesate soluții pentru rezolvarea unor nevoi reale pe care orice business îl are: contabilitate, facturare, marketing online, management cash-flow și analiză financiară, consultanță pe partea legală și accesare fonduri europene, servicii de recrutare și medicale pentru angajați etc.

 Se obțin finanțări din partea BT Mic, compania de microfinanțare a Grupului Banca Transilvania.

Beneficii pentru antreprenorii care sunt membri ai comunității Stup:

 Consiliere gratuită pe orice temă antreprenorială;
 Fără taxă de membru;
 Participare gratuită la cursuri.

Primul pas spre Stup este deschiderea unui cont pe site-ul https://www.stup.bancatransilvania.ro/.

 

Taguri: BT  Banca Transilvania  credite firme  banca  Credite IMM  BT Mic  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Cum poti primi dobanda pentru restul economisit la platile cu BT Pay

250.000 de persoane care folosesc BT Pay economisesc prin opțiunea Round Up din aplicație. 8 din 10 persoane care au conturi de economii la Banca Transilvania folosesc inclusiv Round Up, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu peste 12.000 de detalii

ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii