BANCI | Ultima Ora

OTP Bank lanseaza noi credite pentru sectorul agricol

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-05-30 15:31

OTP Bank România anunţă lansarea unor noi produse de finanţare, destinate companiilor care îşi desfăşoară activitatea în agricultură, se arata intr-un comunicat al bancii.

Oferta OTP Bank pentru domeniul agricol cuprinde posibilitatea prefinanţării subvenţiilor APIA, creditarea în vederea achiziţiei de terenuri agricole şi credite oferite pe bază de certificate de depozit.

Creditul pentru prefinanţare subvenţii APIA – bunăstarea păsărilor şi a porcinelor, disponibil în lei, este destinat finanţării capitalului de lucru necesar desfăşurării activităţilor curente (inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelate bugete) de către beneficiarii ajutoarelor de stat, pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar în favoarea bunăstării păsărilor şi a porcinelor, pȃnă la încasarea acestora de la APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură). Creditul oferă clienţilor următoarele avantaje:

- Finanţare de pȃnă la 80% din valoarea subvenţiei ce urmează a fi primită;
- Posibilitatea garantării creditului de catre Fondurile de Garantare FNGCIMM sau FGCR;

Creditul pentru achiziţie terenuri agricole este destinat achiziţiei de terenuri pentru producția agricolă și poate funcționa ca un plafon de credite pentru investiţii, ce oferă posibilitatea achiziţionării în timp a mai multor loturi de teren. Clienţii pot beneficia de:

- Finanţare de pȃnă la 80% din valoarea de achiziţie;
- Modalităţi de rambursare flexibile, corelate cu fluxul încasărilor curente şi a celor prognozate de afacerile acestora;
- Perioadă de graţie de până la 12 luni;

Creditul pe bază de certificate de depozit este destinat finanțării capitalului de lucru necesar desfășurării activității curente și poate fi utilizat în una sau mai multe tranșe, oferind clienţilor beneficii precum:

- Finanţare de pȃnă la 80% din contravaloarea certificatelor de depozit prezentate la finanţare;

OTP Bank le oferă clienţilor săi consiliere în întocmirea documentaţiei necesare accesării acestor credite şi un răspuns rapid.

„Am studiat cu atenţie şi înţelegem nevoile moderne din domeniul producţiei agricole, aşadar noile produse de la OTP Bank destinate finanţării agriculturii le oferă clienţilor noştri tot ce au nevoie pentru ca afacerile lor să funcţioneze şi să se dezvolte. Considerăm că agricultura este o ramură importantă a economiei locale, a cărei dezvoltare poate contribui substanțial la creșterea economică a României. În acest sens, investiţiile în agricultură sunt un factor determinant pentru alinierea la standardele moderne de lucru”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de 1500 de unităţi, prin intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraSite-ul OTP Leasing a fost spart iar datele clientilor, compromise

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în cursul lunii noiembrie 2022 o investigație la operatorul OTP LEASING ROMANIA IFN SA, în cadrul căreia a constatat încălcarea dispozițiilor art. 25 alin. detalii

La platile bancare online se va afisa si numele detinatorului contului, pentru prevenirea fraudelor

Băncile din România oferă clienților o nouă facilitate de verificare a identității beneficiarului real al plății prin Serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), care are ca obiectiv prevenirea fraudelor în rândul clienților care efectuează plăți electronice și reducerea tranzacțiilor eronate generate de introducerea greșită a beneficiarului (a contului IBAN), conform unui comunicat de presa comun al Transfond si ARB, in care se adauga: În faza pilot, Serviciul Afișare Nume Beneficiar este disponibil la CEC Bank, ING Bank și Libra Internet Bank, urmând ca, începând cu anul 2023 și alte bănci să ofere această facilitate. Serviciul Afișare Nume Beneficiar este pus la dispoziția detalii

ING, amendata pentru divulgarea datelor personale ale clientilor

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în cursul lunii octombrie 2022 o investigație la operatorul ING Bank NV Amsterdam Sucursala București și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și alin. (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Operatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 98.076,00 lei (echivalentul sumei de 20.000 EURO). Investigația a fost demarată ca urmare a transmiterii de către operator a unei notificări privind încălcarea securității datelor cu caracter personal în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor. La baza detalii

Aplicatia George BCR este folosita de 1,6 milioane persoane fizice si 127.000 de firme

• La patru ani de la lansarea oficială în România, peste 1,6 milioane de persoane fizice sunt astăzi utilizatori activi de George, alături de 127.000 de companii • În fiecare minut, 15 persoane fac tranzacții în detalii

  

Ultimele Comentarii