BANCI | Ultima Ora

OTP Bank lanseaza noi credite pentru sectorul agricol

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-05-30 15:31

OTP Bank România anunţă lansarea unor noi produse de finanţare, destinate companiilor care îşi desfăşoară activitatea în agricultură, se arata intr-un comunicat al bancii.

Oferta OTP Bank pentru domeniul agricol cuprinde posibilitatea prefinanţării subvenţiilor APIA, creditarea în vederea achiziţiei de terenuri agricole şi credite oferite pe bază de certificate de depozit.

Creditul pentru prefinanţare subvenţii APIA – bunăstarea păsărilor şi a porcinelor, disponibil în lei, este destinat finanţării capitalului de lucru necesar desfăşurării activităţilor curente (inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelate bugete) de către beneficiarii ajutoarelor de stat, pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar în favoarea bunăstării păsărilor şi a porcinelor, pȃnă la încasarea acestora de la APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură). Creditul oferă clienţilor următoarele avantaje:

- Finanţare de pȃnă la 80% din valoarea subvenţiei ce urmează a fi primită;
- Posibilitatea garantării creditului de catre Fondurile de Garantare FNGCIMM sau FGCR;

Creditul pentru achiziţie terenuri agricole este destinat achiziţiei de terenuri pentru producția agricolă și poate funcționa ca un plafon de credite pentru investiţii, ce oferă posibilitatea achiziţionării în timp a mai multor loturi de teren. Clienţii pot beneficia de:

- Finanţare de pȃnă la 80% din valoarea de achiziţie;
- Modalităţi de rambursare flexibile, corelate cu fluxul încasărilor curente şi a celor prognozate de afacerile acestora;
- Perioadă de graţie de până la 12 luni;

Creditul pe bază de certificate de depozit este destinat finanțării capitalului de lucru necesar desfășurării activității curente și poate fi utilizat în una sau mai multe tranșe, oferind clienţilor beneficii precum:

- Finanţare de pȃnă la 80% din contravaloarea certificatelor de depozit prezentate la finanţare;

OTP Bank le oferă clienţilor săi consiliere în întocmirea documentaţiei necesare accesării acestor credite şi un răspuns rapid.

„Am studiat cu atenţie şi înţelegem nevoile moderne din domeniul producţiei agricole, aşadar noile produse de la OTP Bank destinate finanţării agriculturii le oferă clienţilor noştri tot ce au nevoie pentru ca afacerile lor să funcţioneze şi să se dezvolte. Considerăm că agricultura este o ramură importantă a economiei locale, a cărei dezvoltare poate contribui substanțial la creșterea economică a României. În acest sens, investiţiile în agricultură sunt un factor determinant pentru alinierea la standardele moderne de lucru”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank România.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de 1500 de unităţi, prin intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraING Bank va emite carduri din plastic reciclat

Începând cu luna septembrie a acestui an, ING Bank va începe tranziția portofoliului de carduri către o alternativă sustenabilă și prietenoasă cu mediul, din plastic reciclat. Astfel, banca va reduce amprenta de carbon a cardurilor nou-emise cu 75%, dar și energia detalii

Aplicatiile Raiffeisen nu functioneaza (actualizat)

Nu functioneaza aplicatiile de mobile banking si internet banking Raiffeisen Smart Mobile pentru clienți persoane fizice, Raiffeisen Online pentru clienți persoane fizice și Raiffeisen Smart Business, a anuntat Raiffeisen Bank, in jurul orei 18,20, pe detalii

ROBOR: 5,5%, EURIBOR: - 0,4%. Ce bine ca am credit in euro!

"Ce bine ca am credit in euro! Daca-l aveam in lei, acum as fi avut probleme, cu ROBOR-ul la peste 5%, in timp ce Euribor-ul este -0,4%", se bucura un cititor. L-am intrebat daca nu este afectat, in schimb, de cursul valutar leu/euro. "Deloc, a raspuns el. Am aceeasi rata de ani detalii

First Bank si-a sporit semnificativ profitul

First Bank raportează un profit de 57,1 milioane de lei pentru anul 2021, o creștere semnificativă față de perioada similară precentă, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Veniturile operaționale nete ale băncii au crescut cu 7% față detalii

  

Ultimele Comentarii