BANCI | Ultima Ora

Clubul Intreprinzatorului Roman a accesat fonduri europene pentru cursuri de training oferite antreprenorilor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-03-01 15:27

Clubul Intreprinzătorului Român (CIR, www.btclub.ro), fondat de Banca Transilvania în anul 2006, a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a susține, în continuare, dezvoltarea antreprenoriatului şi abilităților manageriale ale celor care coordonează IMM-uri, angajaților care doresc să se perfecționeze sau persoanelor care doresc să se lanseze în afaceri, anunta banca intr-un comunicat.

Proiectul “Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate” va cuprinde 150 de sesiuni de training pentru care participarea este gratuită.

Aproape 3.500 de întreprinzători vor beneficia de aceste cursuri, care vor fi organizate în 21 de oraşe, în perioada martie 2012 – ianuarie 2014. Startul va fi dat în 29 martie, în Bucureşti. Valoarea totală a proiectului este de peste 1,5 milioane euro şi este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

“Clubul Intreprinzătorului Român are dublă experiență privind fondurile europene, fiind atât furnizor de consultanță pentru accesarea acestora, cât şi beneficiar, prin acest proiect dedicat dezvoltării antreprenoriatului şi abilităților manageriale. CIR continuă munca începută acum 5 ani, de a oferi, în mod continuu şi gratuit, servicii şi acces la educație şi informație antreprenorială. Iar Clubul ştie foarte bine să facă acest lucru, fiind prima inițiativă de acest gen din România. Având în vedere noua etapă din viața CIR, suntem fericiți să colaborăm cu parteneri de prestigiu, cum sunt: SC GEA Strategy & Consulting SA,  SC TMI Training & Consulting SRL şi Go Plan SRL”. afirmă Tiberiu Moisă (foto), Preşedintele Clubului Intreprinzătorului Român, care este, în acelaşi timp, Director Executiv Clienți Corporativi & IMM în cadrul Băncii Transilvania.

Tematica trainingurilor este variată şi adecvată, ca subiecte, pentru cei care coordonează companii - de la strategie și antreprenoriat; gestiunea financiară a afacerii; managementul dezvoltării companiei; acces la finanțare; sisteme IT pentru dezvoltarea firmei, până la managementul resurselor umane.

Din acest proiect fac parte, de asemenea, trei companii implicate atât în etapa de pregătire, cât şi în cea de implementare a programului Clubului Intreprinzătorului Român: SC GEA Strategy & Consulting SA – specializată în consultanță şi evaluare strategică a companiilor, SC TMI Training & Consulting SRL – care are ca obiect de activitate instruirea şi consultanța managerială, respectiv Go Plan SRL – companie care oferă servicii de consultanță pentru afaceri şi management, pentru accesarea fondurilor europene.

Sesiunile de training desfăşurate din fonduri europene se adresează membrilor Clubului Intreprinzătorului Român. Antreprenorii care nu fac încă parte din CIR se pot înscrie gratuit şi simplu, accesând site-ul www.btclub.ro.

Clubul Intreprinzătorului Român – date şi cifre

Clubul Intreprinzătorului Român are experiență de peste 5 ani în organizarea cursurilor. Acesta oferă consultanță, informări periodice, instrumente de educație antreprenorială şi networking, precum şi suport în accesarea fondurilor europene nerambursabile. De asemenea, CIR desfăşoară un program de networking, pentru a încuraja relațiile comerciale între membrii săi. Misiunea Clubului Intreprinzătorului Român este de a contribui la dezvoltarea durabilă a afacerilor locale. CIR a organizat până acum, din anul 2006, 475 de traininguri în peste 60 de localități din țară, la care au participat peste 15.000 de antreprenori.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca elvetiana Credit Suisse, cu o vechime de 167 de ani, a devenit brusc istorie

Credit Suisse, banca mondiala de importanta sistemica, a 17-a ca marime din Europa, cu o istorie de 167 de ani, a fost preluata UBS, cea mai mare institutie de credit din Elvetia, pentru evitarea unei crize bancare in Europa. Credit Suisse si-a pierdut detalii

Dosarele de dauna Euroins se pot deschide la FGA: care este procedura

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a luat act de Decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A. și constatarea stării de insolvență a detalii

Euroins, a treia mare firma de asigurari din Romania, inchisa de ASF, dupa investigatia ziarului Libertatea

Euroins, detinuta de grupul bulgar Eurohold, a treia mare firma de asigurari din Romania si cea mai importanta pe piata asigurarilor auto RCA, a fost declarata insolventa si i-a fost retrasa autorizatia de functionare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), dupa o detalii

Frica de o noua criza bancara globala se raspandeste in Europa: Credit Suisse se imprumuta de urgenta la banca centrala

Marea banca elvetiana Credit Suisse a accesat un imprumut de urgenta in valoare de 50 de miliarde de franci elvetieni de la banca cetnrala a Elvetiei, in incercarea de a castiga increderea investitorilor, dupa ce actiunile sale la bursa s-au prabusind, starnind temeri privind o noua detalii