BANCI | Ultima Ora

Banca Romaneasca acorda pe cardul de salariu un descoperit de cont (overdraft) cu dobanda de 13,45 la suta

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-11-15 15:36

Banca Românească oferă clienţilor săi - posesori de carduri de salariu -facilitatea de descoperit de cont (overdraft). Limita de creditare este de 3 salarii, respectiv maxim 20.000 RON şi poate fi acordată inclusiv pentru refinanţarea facilităţilor de overdraft acordate de alte banci, anunta banca intr-un comunicat.

„Oferirea acestui serviciu aduce un beneficiu clienţilor care îşi încasează salariul într-un cont deschis la Banca Românească. Astfel, existenţa unui overdraft asigură clienţilor confortul unei rezerve financiare ce poate fi folosită cu costuri printre cele mai scăzute. Ne dorim ca prin utilizarea acestui nou produs să creştem numărul de clienţi activi, ce vor prefera să îşi efectueze toate tranzacţiile prin utilizarea serviciior şi produselor băncii, în paralel cu posibilitatea obţinerii unor beneficii suplimentare la produsele destinate persoanelor fizice, banca oferind reduceri ale dobânzilor şi comisioanelor”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail, în cadrul Băncii Româneşti.

Rata dobânzii pentru opţiunea overdraft este de 13,45%, moneda în care se acordă acest tip de credit fiind RON. Noua facilitate oferită clienţilor Băncii Româneşti nu are comision de acordare sau administrare.

În plus, pe durata încasării salariului prin Bancă, pe lângă contractarea unui overdraft, clienţii pot beneficia de o serie de avantaje, cele mai importante fiind: dobânda atractivă la credite noi sau pentru refinanţare, comision 0 pentru retrageri numerar de la orice ATM al băncii, comision 0 la utilizarea cardului pentru cumpărăturile efectuate on-line sau la comercianţi, posibilitatea accesării salariului direct din contul curent, fără utilizarea cardului, la orice sucursală sau de la distanţă, prin Internet Banking. În plus, clienţii pot beneficia de reduceri de până la 35% la plata cu cardul în oricare din cele peste 900 de locaţii ale partenerilor băncii (magazine, restaurante, hoteluri, cafenele, agenţii de turism, saloane de înfrumuseţare, servicii auto, chiar şi asigurări de casă şi CASCO).

Despre Banca Românească

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională de sucursale distribuite in toate orasele importante ale tarii, Banca Romanească are 18 ani de activitate pe piaţa bancară din România.  În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solbavilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% si un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase.  National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu Octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 169 de ani, cu o puternică prezenţă  internaţionala prin cele peste 1.700 unităţi bancare. Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numară: NBG Securities România, Garanta Asigurări, NBG Leasing si NBG Factoring Romania.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraING are probleme cu serviciul call center

ING Bank are probleme cu serviciul call center, numerele de telefon (*2ING sau +40314062464) la care clientii bancii pot suna pentru diverse probleme. "Momentan, serviciul call center este partial indisponibil pentru o parte dintre utilizatori. Pentru urgente, ne puteti contacta pe detalii

A opta zi de probleme cu serviciile online ale ING Bank: ING Pay este indisponibil si astazi

ING Bank are de opt zile probleme cu functionarea serviciilor online: incepand de vinerea trecuta, aplicatia de internet si mobile banking nu a putut fi utilizata de clienti, problema fiind remediata abia duminica seara, fiind cauzata de serviciul de plati cu telefonul, ING Pay, care nu este detalii

ING are in continuare probleme cu platile cu telefonul si aplicatia HomeBank

ING Bank are in continuare probleme, incepand de vineri, cu aplicatia de mobile banking Home Bank si serviciul inclus de plati cu telefonul mobil, INGPay. Dupa ce vineri si pe parcursul urmatoarelor trei zile aplicatia Home Bank nu a functionat si implicit nici platile cu telefonul, detalii

Probleme cu cardurile BCR: au luat o pauza de functionare

"O parte dintre cardurile BCR au luat o pauza de functionare in aceasta dupa-amiaza", a anuntat banca, pe Facebook. "Echipa noastra a intervenit rapid, iar acum sistemele sunt functionale", precizeaza BCR. "Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. Va rugam sa ne detalii

Ultimele Comentarii