BANCI | Ultima Ora

UniCredit Tiriac Bank isi face societate de credite de consum

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-05-22 17:48

UniCredit Țiriac Bank vrea să deschidă o societate de credite de consum pentru a minimiza utilizarea capitalului, ca efect al strategiei grupului de consolidare pe segmentele pe care este deja prezent si de intrare pe noi zone de activitate, a spus joi presedintele executiv al băncii.

"Vom deschide o societate de consumer finance care minimizează utilizarea capitalului pentru a beneficia de know how-ul grupului", a mentionat presedintele executiv al UniCredit Țiriac Bank, Răsvan Radu.

De asemenea, UniCredit va intra si pe segmentul societătilor mici, în conditiile în care la nivelul companiilor medii este deja prezent. Pentru a sustine această extindere de activitate, UniCredit îsi va dezvolta reteua cu 300 de unităti în perioada 2008-2010, a mentionat seful UniCredit Țiriac Bank.

"Strategia de crestere pe care am elaborat-o urmăreste consolidarea pe zonele pe care deja suntem prezenti si intrarea pe noi zone de activitate. Ne propunem să atacăm segmentul de produse specifice", a adăugat Radu.

Pentru UniCredit, anul 2008 este un unul de început în ceea ce priveste cresterea.

"Nu punem accent numai pe cota de piată si pe volumul activelor decât dacă sunt o consecintă a necesitătii business-ului în general. Din nou, ca si realizări de grup, ne propunem să crestem ponderea veniturilor din comisioane, care în prezent au ajuns la un nivel ridicat, de 60%, prin adăugarea produselor din bancanssurance", a spus Radu.

UniCredit Țiriac Bank se situează pe locul al cincilea pe piata bancară românească după volumul activelor si are o pozitie puternică în zona de corporate banking, cu 10% din piată, a precizat seful UniCredit Țiriac Bank.

De asemenea, Radu a mentionat că Unicredit Țiriac Bank are o pozitie dominantă pe segmentele imobiliar si de produse derivate, cu câte 15-20% pentru fiecare domeniu.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraGaranti Bank isi majoreaza soldul de credite si depozite

Garanti Bank si-a majorat volumul de credite cu 1,6%, echivalentul a 120 milioane lei, in primul trimestru din acest an, de la 7,13 miliarde lei la finalul anului trecut la 7,25 miliarde lei in martie 2019. In acelasi timp, depozitele atrase de banca de la clienti au crescut semnificativ detalii

CEC Bank inlocuieste ROBOR cu noul indice IRCC pentru credite, fara sa majoreze marja de dobanda

Ca urmare a intrarii in vigoare, in data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative, CEC Bank a actualizat oferta de creditare prin introducerea noului indice IRCC (indice de referinta pentru creditele consumatorilor) in modul de calcul al detalii

Banca Transilvania si CEC Bank au lansat platile interbancare instant si non-stop

Clientii Bancii Transilvania si ai CEC Bank pot efectua, incepand de astazi, plati interbancare, intre conturile celor doua banci, care se vor efectua instant, in mai putin de zece secunde, si non-stop, la orice ora si in orice zi, inclusiv sambata si duminica. In prezent, o plata sau detalii

Banca Transilvania a avut probleme cu functionarea sistemului de plati cu cardurile

Banca Transilvania (BT) a anuntat ca astazi au existat intermitente in functionarea sistemului de plati cu cardurile, cauzate de actualizarea obligatorie a sistemelor Visa si Mastercard, upgrade efectuat in noaptea de joi spre vineri, cumulata cu varful istoric in volumul detalii

Ultimele Comentarii