BANCI | Stirea Zilei

ProCredit Bank continua programul de sprijinire a intreprinderilor mici si mijlocii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-12-02 17:44

ProCredit Bank continua derularea programului de sprijinire a sectorului intreprinderilor mici si mijlocii din Romania. Pana la 15 decembrie 2010, banca ofera creditul de refinantare pentru IMM-uri prin care companiile au posibilitatea refinantarii mai multor tipuri de produse (credite, leasing, linii de credit, etc.) intr-unul singur pentru care se plateste o singura rata lunara. Clientii pot obtine sume suplimentare pentru plata datoriilor comerciale, a taxelor sau pentru investitii si capital de lucru, pe o perioada de finantare de pana la 10 ani.

In plus, banca a creat pachete dedicate de produse si servicii care permit optimizarea costurilor lunare aferente serviciilor bancare utilizate de catre persoanele juridice. Clientii detinatori de afaceri care aleg unul dintre cele doua pachete pe care banca le pune la dispozitie platesc un singur comision lunar pentru toate produsele si serviciile incluse, mai mic decat pentru accesarea separata a acestora si beneficiaza de reduceri de pana la 20% la comisioanele aferente platilor si incasarilor nationale.

Pachetul ProBusiness include cont curent, card de debit principal, cont de economii, aplicatie pentru gestionarea platii salariilor (ProSalary) si serviciul de informare plati prin SMS (InfoPlati SMS) pentru controlul tranzactiilor efectuate prin instrumente de debit. Pachetul ProBusiness Plus include, pe langa produsele din pachetul ProBusiness, extras de cont gratuit si Internet Banking.

„Vom continua sa cautam solutii pentru facilitarea accesului companiilor la finantare, precum si pentru sprijinirea acestora in derularea operatiunilor bancare zilnice intr-un mod profesionist si eficient. Consideram ca oferirea unor pachete complete de produse si servicii de calitate, adaptate specificului afacerii si pietei in care functioneaza, este esentiala. In egala masura, credem ca un business center – spatiul special creat pentru clientii nostri persoane juridice – este oportun dezvoltarii unor relatii de afaceri de succes. ” (Ilinca Rosetti, Director General ProCredit Bank)

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.
Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.
Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.
ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiDana Dima, BCR: Nu trebuie sa va fie frica sau rusine cand aveti probleme cu banii, ci sa mergeti la banca sa cereti ajutorul (video)

Dana Dima - vicepreședinte BCR, în dialog cu Valentin Cocean - conciliator CSALB și avocat, și Irina Chițu – analist financiar. (vezi video la finalul articolului) - „70% din portofoliul BCR de credite imobiliare are dobânzi fixe. detalii

Bancile transmit un mesaj consumatorilor, prin intermediul CSALB: va puteti baza pe noi, in aceasta perioada de scumpiri si cresteri de dobanzi

Sistemul bancar propune mai multe soluții de rezolvare a dificultăților financiare cu care se confrunta consumatorii. (vezi video la finalul articolului)  Una dintre soluțiile pe care o propun băncile consumatorilor este detalii

Schimbarea ROBOR cu IRCC la credite: ce e bine sa stim

ROBOR este un indice de dobanda utilizat la acordarea de credite noi in lei cu dobanda variabila pentru persoane fizice, doar pana in luna mai 2019. Dupa aceasta data, conform OUG 19/2019, dobanda variabila la creditele noi in lei pentru persoane fizice, nu si pentru persoanele juridice, detalii

Banca Transilvania majoreaza la 4% dobanda la depozitele pe 6 luni si 1 an. Vezi topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei

Banca Transilvania (BT) a majorat la 4% dobanda pentru un depozit in lei pentru persoane fizice la termene de 6 luni si un an, aceasta fiind cea mai mare dobanda platita de bancile mari pentru economiile in lei. (vezi topul dobanzilor, in detalii

  

Ultimele Comentarii