BANCI | Ultima Ora

BCR are 22 de birouri dedicate investitiilor imobiliare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2007-11-12 15:12

Banca Comerciala Romana (BCR) a inaugurat oficial, pe parcursul a 3 saptamani, 22 de birouri la nivelul intregii tari dedicate exclusiv persoanelor fizice interesate de creditele pentru investitii imobiliare, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Cele 22 de birouri sunt reunite in 6 Centre Imobiliare Retail care pun in practica un nou concept modern de servire a persoanelor fizice.

Centrul de creditare pentru investitii imobiliare are doua componente anume dedicate pe doua categorii de activitati: creditarea persoanelor fizice, respectiv administrarea relatiei de parteneriat cu companiile implicate in proiecte rezidentiale.

Partea “vizibila” a acestor Centre Imobiliare o constituie consilierii pentru investitii imobiliare dedicati servirii persoanelor fizice. Acestia lucreaza in anumite unitati BCR, in spatii special delimitate si marcate distinct cu “Centrum2 imobiliar”. Consilierii acorda asistenta specializata si sunt abilitati sa administreze relatia cu clientul in vederea acordarii unui credit imobiliar sau ipotecar si a serviciilor asociate acestora.

“Acestia vor gasi impreuna cu clientul solutia financiara cea mai potrivita nevoilor sale, asigurand si servicii conexe cum ar fi asigurare de viata, asigurare imobil, card de debit, conventie plati facturi, credit simplu - in completarea surselor proprii sau pentru amenajarea locuintei, s.a.. Clientii vor regasi in Centrele Imobiliare Retail mediul propice si toate conditiile menite a asigura confortul necesar pe parcursul derularii operatiunilor de obtinere a creditului”, a declarat Monica Boerescu, sef departament Investitii Imobiliare din cadrul BCR.

Acest tip de abordare a clientilor – persoane fizice, contribuie atat la punerea in practica a principiului “ one stop shop” pentru beneficiari, cat si la fidelizarea acestora, intrucat le ofera posibilitatea de a beneficia, mai simplu si mai comod, de produsele financiare de care au nevoie.

A doua componenta o constituie parteneriatele cu companiile specializate in domeniul imobiliar cum sunt agentiile imobiliare, developerii, brokerii imobiliari si societatile de constructii. Acest segment reprezinta un important motor in dezvoltarea pietei imobiliare, in contextul dinamizarii tranzactiilor si a constructiilor noi avand ca obiect unitatile locative. Prin intermediul acestor companii persoanele fizice interesate de o investitie imobiliara vor beneficia de o solutie completa pentru planurile lor locative: obiectul investitiei si finantarea necesara.

“Obiectivul nostru major este de a le oferi acestor companii personal specializat cu atributii legate de contactare si atragere de noi parteneri, incheiere de conventii de derulare a creditelor imobiliare/ipotecare, de structurare a ofertei financiare pentru clienti. Avem in vedere totodata monitorizarea permanenta a modului de functionare a parteneriatelor, a satisfactiei clientilor, cu propuneri de imbunatatire a ofertei de produse si servicii si a fluxului de lucru”, a precizat Boerescu.

Aceasta componenta se bazeaza pe o asa numita “echipa mobila” de consilieri specializati, care gestioneaza relatia cu partenerii bancii pe tot parcursul derularii diverselor proiecte de investitii imobiliare.

BCR a deschis, la nivelul intregii tari, 6 Centre Imobiliare Retail regionale, cate unul in cele 5 regiuni de dezvoltare la care se adauga Municipiul Bucuresti, si care vor coordona 22 de puncte de lucru.

Centrul Imobiliar Retail din Bucuresti va coordona 10 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Colentina, World Trade Center, Pantelimon, Ghencea, Berceni, Unirea, Izvor, Ion Mihalache si la Sucursalele Sector 1 si 4.

Centrul Imobiliar Retail din regiunea Sud - Est va coordona 2 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Sucursala Constanta, situata in Constanta, str. Traian nr. 68 si Sucursala Prahova, situata in Ploiesti, str. Str.Valeni nr.42.

Centrul Imobiliar Retail din regiunea Nord - Vest va coordona 3 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Sucursala Timis situata in Timisoara, str. Calea Aradului nr.11, sucursala Arad situata in Arad, str. Nelu Aristide Dragomir nr.14-16 si sucursala Bihor situata in Oradea, str. D.Cantemir nr.2/c.

Centrul Imobiliar Retail din regiunea Centru - Nord va coordona 3 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Sucursala Cluj situata in Cluj-Napoca, str. George Baritiu nr.10-12, sucursala Brasov situata in Brasov, str. 15 Noiembrie nr.90A si sucursala Sibiu situata in Sibiu, str. Emil Cioran nr.1.

Centrul Imobiliar Retail din regiunea Nord - Est va coordona 2 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Sucursala Iasi situata in Iasi, str. Palat nr.11 si sucursala Galati situata in Galati, str. Brailei nr.35.

Centrul Imobiliar Retail din regiunea Sud - Vest va coordona 2 puncte de lucru amplasate in unitatile bancii din Sucursala Dolj situata in Craiova, str. Oltet nr.4 si Sucursala Arges situata in Pitesti, str. Republicii nr.83.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 16,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 532 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.400 si 12.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Erste Group este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din 8 tari. Erste Group gestiona, la 30.06.2007, active in valoare de 198 miliarde EUR, inregistra un profit net de 566 milioane EUR si un ROE de 13,8%.

* *

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM. De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Vodafone la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana duminica intre orele 8:00 si 22:00.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraIncluziunea financiara este in crestere: 67% dintre romani utilizeaza produse si servicii bancare, conform unui sondaj

Doi din trei români (67%) utilizează produse și servicii bancare de orice fel, precum conturi curente, carduri, credite, depozite și efectuează plăți, potrivit Studiului Digitalizarea sistemului bancar în percepția românilor realizat în luna decembrie 2020 de detalii

BNR reduce din nou dobanda, cu un sfert de punct, la 1,25%; desi decizia a surprins analistii, acum ei cred ca dobanda poate scadea chiar si la 1%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a redus dobanda de referinta cu un sfert de punct procentual, de la 1,5% la 1,25% pe an, in contextul crizei coronavirusului. BNR motiveaza ca decizia de diminuare a dobanzii a fost adoptata ca sa "susțină redresarea activității economice pe detalii

Bank Pekao preia Idea Bank din Polonia, nu si subsidiara din Romania

Idea Bank din Polonia, detinuta de grupul Getin Holding, care are o sucursala Idea Bank si in Romania, a fost cumparata de a doua cea mai mare banca poloneza, Bank Pekao, tranzactie care nu include insa si Idea Bank Romania. Preluarea Idea Bank Polonia de catre Bank Pekao are loc in urma detalii

Credit Agricole Bank Romania a fost cumparata de Vista Bank, fosta Marfin Bank, detinuta de mogulul grec Vardis Vardinogiannis

Banca franceza Credit Agricole Bank Romania, una dintre cele mai mici din sectorul bancar, a fost cumparata de Vista Bank, fosta Marfin Bank, detinuta de mogulul grec Vardis Vardinogiannis, prin fondul de investitii Barniveld Enterprises. Tranzactia s-ar putea finaliza in prima parte a detalii

Ultimele Comentarii