BANCI | Stirea Zilei

Cand unele banci se inchid, altele profita: Intesa Sanpaolo Bank deschide 5 noi unitati

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-01-28 12:53

Intesa Sanpaolo Bank deţine în prezent o reţea de 92 de unităţi după ce în 2008 şi-a dublat practic reţeaua teritorială. Cele mai noi sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Bucureşti (3 unităţi), precum şi cele din Râmnicu Vâlcea şi Arad, se arata intr-un comunicat al bancii.

În primul trimistru al anului banca va mai deschide alte 4 - 5 unităţi. De asemenea în cursul acestui an Intesa Sanpaolo Bank va inaugura şi primele sucursale speclializate, dedicate unui anumit segment de piaţă (private banking, respectiv large corporate).

Riccardo Parasporo, Director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank declară: „După ce anul trecut am deschis de aproape 4 ori mai multe sucursale decât în 2007, obiectivul nostru este să ne consolidăm statutul de bancă universală cu distribuţie naţională. În plus vom încerca să extindem la nivelul întregii ţări noul model pilot de sucursală open space implementat cu succes anul trecut în Piaţa Unirii din Bucureşti, în premieră la nivelul întregului grup Intesa Sanpaolo”.

Reţeaua Intesa Sanpaolo Bank este formată din unităţi universale, ce se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor şi IMM-urilor. Intesa Sanpaolo Bank oferă clienţilor săi de la operaţiuni bancare clasice (conturi curente în lei şi valută, depozite bancare cu dobânzi speciale, carduri şi credite), până la Internet Banking, noul pachet de produse şi servicii Lider, soluţii financiare complexe şi asistenţă bancară dedicată investitorilor străini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unităţile Intesa Sanpaolo Bank efectuează operaţiuni de schimb valutar şi dispun de câte un bancomat (ATM).

Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, una dintre primele 10 instituţii financiare din lume. Intesa Sanpaolo Bank a obţinut un profit net de 24,6 milioane lei (circa 6,7 milioane euro) în primele 3 trimestre din 2008, în creştere cu 61% faţă de perioada similară din 2007. Activele totale ale băncii au ajuns la valoarea de 2 575 milioane lei (690 milioane euro) la sfârşitul lui septembrie 2008, în creştere cu 67% faţă de septemrie 2007.

Grupul Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante instituţii financiare din lume – locul 4 în Europa şi lider în Italia, având circa 20 milioane de clienţi. În Europa Centrală şi de Est, precum şi în Bazinul Mediteranean, Grupul deţine în principal bănci aflate în primele poziţii în topul marilor jucători din ţările respective, deservind circa 8 milioane clienţi în 13 ţări.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCe pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

Numarul de clienti ai bancilor romanesti, neschimbat in ultimii 7 ani

Numarul de clienti ai bancilor romanesti a ramans neschimbat pe parcursul ultimilor sapte ani, conform unui sondaj realizat de Consiliul Concurentei printre primele 10 banci romanesti. Concluzia este surprinzatoare, in conditiile dezvoltarii economice a tarii si implicit a veniturilor detalii

La care banci cumparam/vindem euro la cel mai bun curs de schimb valutar?

Daca vreti sa cumparati euro de la ghiseul unei banci, cel mai bun curs de schimb valutar il gasiti la CEC Bank (4,9900 lei pentru 1 euro), singura banca la care cotatia euro/leu se afla inca sub 5 lei. (vezi foto) Alte trei banci vand 1 euro cu fix 5 lei: Banca Transilvania detalii

  

Ultimele Comentarii