BANCI | Ultima Ora

BCR acorda credite prin programul IMM Prod

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-05-26 17:23

Banca Comercială Română acceptă cereri de creditare prin programul guvernamental IMM Prod, care a devenit operațional începând de miercuri, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Programul este dedicat întreprinderilor mici și mijlocii din zona urbană și are ca scop finanțarea producţiei, creşterea capacităţii de producţie, reconversia de la intermediere la producţie, precum și digitalizarea activităţii și îmbunătăţirea standardelor de mediu.

Prin acest program se acordă garanţii de stat ce pot acoperi până la 90% din valoarea finanţării, cu un plafon de 5 milioane de lei per beneficiar pentru creditele destinate capitalului de lucru și de până la 10 milioane de lei pentru creditele de investiţii.

Costurile de finanțare sunt din schema de ajutor de stat atașată programului, astfel că va fi subvenționată plata dobânzii pe o perioadă de 24 luni de la data acordării creditului, valoarea comisioanelor de risc și de administrare. În plus, pentru creditele de investiții, se acordă și un grant de 10% aplicat la valoarea finanţării garantate.

Ca una dintre principalele bănci susținătoare și promotoare a IMM Prod, BCR și-a adaptat și automatizat rapid fluxurile interne, pentru livrarea unui răspuns cât mai rapid antreprenorilor în contextul în care prima etapa a programului se va încheia la 30 iunie 2022.

“Lansarea IMM Prod este o continuare și o completare binevenită a programului IMM Invest, prin care BCR a acordat peste 4.000 de finanțări în valoare cumulată de mai bine de 3 miliarde de lei. Sunt din ce în ce mai multe situațiile în care antreprenorii au nevoie de finanțare pentru a-și dezvolta afacerile și a crește capacitatea de producție, astfel încât să poată raspunde rapid necesităților clienților și provocărilor contextuale din ce în ce mai ample. Este important să ai alături parteneri de încredere, care să înțeleagă nevoile afacerii și să ofere soluții optime, astfel încât să poți lua ușor decizia de a investi în modernizarea, eficientizarea sau crearea de noi facilități de producție. Știm că timpul este scurt, de aceea ne-am pregătit pentru a raspunde rapid solicitărilor, astfel încât un număr cât mai mare de antreprenori să beneficieze de avantajele IMM Prod,” spune Bogdan Cernescu, Director Executiv Corporate Coverage BCR.

Toate detaliile și mai ales pașii pe care un antreprenor trebuie să îi urmeze pentru a beneficia de avantajele IMM Prod sunt disponibile în ghidul special pregătit și disponibil pe site-ul BCR, la acest link.

Tot pe site-ul BCR, antreprenorii o au la dispoziție pe ADA, primul chatbot inteligent care oferă informații despre programele de finanțare și care poate spune rapid dacă IMM Prod este soluția optimă și, totodată, ce alternative există.

Informații complete pot fi găsite și în întreagă rețea de unități a băncii.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 323 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – 1.700 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

 

Taguri: Banca Comerciala Romana (BCR)  credite firme  credite noi  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

Preluarea Porsche Bank de Dan Ostahie a fost aprobata de Consiliul Concurentei

Dan Ostahie controlează Grupul Altex, care este organizat pe mai multe linii de activitate, respectiv: retail, servicii IT, import, producție și distribuție produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive, imobiliare, conform unui comunicat al detalii

  

Ultimele Comentarii