BANCI | Ultima Ora

Depozit promotional cu cele mai mari dobanzi din piata, platite de Banca Romaneasca

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-03-24 18:28

Banca Romaneasca ofera promotional, pana in 13 mai, un depozit cu cele mai mari dobanzi din piata la termene de 4,6 si 12 luni.

Astfel, dobanda la termenul de 6 luni este 4,5%, cumparativ cu 3,75%, la cat ajunge cea mai ridicata dobanda la depozitele clasice oferite de restul bancilor, conform topului Bancherul.ro.

Dobanda la termenul de 1 an platita de Banca Romaneasca la acest depozit promotional este 4,75%, fata de 4% cat este maximul intalnit la alte banci.

Suma minima trebuie sa fie de 5.000 de lei, iar pentru clientii bancii, depozitul trebuie sa fie constituit din fonduri noi, fara banii din conturile si depozitele vechi.

Acest depozit nu se poate prelungi automat la scadenta iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadenta, precizeaza banca, intr-un comunicat.

Comunicatul bancii:

Banca Romaneasca lanseaza Depozitul PLUS, cu dobanzi de pana la 5%

Banca Romaneasca a lansat Depozitul PLUS, cu plata dobanzii la scadenta, un produs care se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa beneficieze de dobanzi atractive, care ajung pana la 5%, pentru depozitele constituite din fonduri noi.

Depozitul PLUS se poate constitui pe perioade de 4, 6 , 12, 18 sau 24 luni, cu dobanzi de 4.25%, 4,50%, 4,75%, 4,85, respectiv 5,00% pe an pentru sumele in lei, rata dobanzii fiind fixa pe intreaga perioada a depozitului.

Produsul este disponibil pana la data de 13 mai 2022, pentru depuneri de minimum 5.000 de lei si se constituie fara prelungire automata la scadenta, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadenta.

Sumele necesare constituirii unui Depozit PLUS trebuie sa fie noi, acestea reprezentand diferenta dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitarii deschiderii Depozitului PLUS si soldul depozitelor la termen ale acestuia la 18 februarie 2022.

Mai multe detalii despre Depozitul PLUS sunt disponibile pe site-ul bancii Depozitul PLUS > Avantaje - Banca Romaneasca (banca-romaneasca.ro).

Cu 30 de ani de experienta pe piata bancara, Banca Romaneasca se pozitioneaza - prin solutiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice si juridice - ca institutie financiar-bancara de top din punctul de vedere al accesibilitatii si competitivitatii.

Banca Romaneasca opereaza o retea nationala de distributie de aproape 85 de unitati, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa participe la diferite programe de dezvoltare romanesti si europene. In prezent, Banca Romaneasca este in proces de fuziune prin absorbtie cu EximBank, pana la finalizarea acestuia cele doua banci avand activitate separata.

Taguri: UniCredit Bank  First Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  OTP Bank  Raiffeisen Bank  Banca Transilvania  dobanzi depozite  Alpha Bank  Garanti BBVA  Intesa Sanpaolo Bank  CEC Bank  Banca Romaneasca  Idea Bank  banca  Vista Bank  depozite bancare  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca la care Romania este actionar alaturi de Rusia a facut profit

Consiliul Guvernatorilor al Băncii pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) și-a desfășurat cea de-a 24-a reuniune anuală sub președinția domnului Samir Sharifov, Ministrul de Finanțe al Republicii Azerbaidjan, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

BCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

  

Ultimele Comentarii