RECLAMATII BANCI | Educatie financiara

Raiffeisen a aprobat plata cu cardul, desi am anuntat ca e frauda! Ce pot sa fac?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-14 06:13

„Pe 21 ianuarie am primit 3 SMS-uri de autorizare a unor sume pe care nu le recunosteam. Am sunat in Call Center sa va spun ca nu autorizez sumele si sa va rog sa blocati sumele si cardul. M-am prezentat in sucursala din Pantelimon sa reiterez tentativa de frauda si apoi am depus o plangere la Sectia de Politie nr. 9.

Banca a retinut sumele.
Fara sa ma contacteze, pe 26 ianuarie banca a procesat plata.

Cat de putin sigur este sistemul informatic al dvs. incat nu ati putut corela o reclamatie de frauda cu sume retinute in cont?

Ati solutionat 2 din 3 reclamatii fara a avea ceva de la politie (dupa aproximativ 2 saptamani in care mi s-a spus doar sa astept, v-am adus, pe langa nr de inregistrare si dovada de la politie).

De ce ati dat drumul, pe 26 ianuarie, tranzactiilor reclamate de mine pe 21 ianuarie fara a lua legatura cu mine sau cu politia?

Ati putut sa reemiteti cardul rapid, insa nu mi-ati putut tine in siguranta contul de economii.

Voi reveni saptamanal cu reclamatii la dvs. pana cineva isi asuma cazul”, reclama un client al bancii.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna, Raiffeisen ar fi trebuit sa blocheze tranzactia, dupa ce ati anuntat ca e vorba de o frauda, dat fiind ca nu dumneavoastra ati facut respectiva plata.

Raiffeisen spune ca nu poate stopa tranzactiile cu cardul, chiar daca este vorba de o suspiciune de frauda, ceea ce este foarte ciudat.

Iata raspunsul Raiffeisen, pe Facebook:

„Raiffeisen Bank este un intermediar intre client si comerciant, astfel banca nu poate influenta sau stopa tranzactiile efectuate prin intermediul cardului.

Ne pare rau sa aflam ca serviciile oferite nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor tale.

Te asiguram ca lucram in permanenta pentru ca produsele noastre sa indeplineasca cele mai inalte standarde si sa satisfaca nevoile tuturor clientilor nostri.Daca doresti sa inregistrezi o sesizare sau sa ne acorzi feedback-ul tau, te rugam sa accesezi link-ul de mai jos pentru a completa formularul dedicat.https://www.raiffeisen.ro/…/in…/opinia-ta-conteaza/

Parerea ta este foarte importanta pentru noi si ne ajuta in procesul continuu de imbunatatire a produselor si serviciilor oferite, astfel incat nevoile clientilor nostri sa fie satisfacute.Iti multumim!Echipa Raiffeisen Bank”.

De aceea, trebuie sa faceti o reclamatie la Raiffeisen cu privire la aceasta frauda.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam!

Taguri: Raiffeisen Bank  plati online  reclamatie banca  banca  Reclamatiibanci.ro  carduri de credit  carduri de debit  transfer bancar  plati  reclamatie Raiffeisen Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraExista o cerere tip pentru amanarea ratelor la credite?

"Îmi puteți spune, exista o cerere tip pentru amanarea ratelor la credite, conform OUG 90/2022 ? Multumesc", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.
Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro  detalii

Reclamațiile la bănci și IFN-uri înregistrate la Reclamatiibanci.ro

Problemele cu funcționarea aplicațiilor bancare au făcut subiectul celor mai multe reclamații la adresa bancilor înregistrate la Reclamatiibanci.ro în luna iunie 2022.  Bancile cu cele mai multe reclamații și cereri de detalii

Piata bancara din Romania: care sunt institutiile de credit active

Sectorul bancar (piata bancara) din Romania cuprinde trei tipuri de institutii de credit: banci comerciale universale, banci de economisire si creditare in domeniul locativ (banci pentru locuinte) si organizatii cooperatiste de credit (cooperative de credit), conform informatiilor detalii

Ce este mai bine: schimbarea ROBOR cu IRCC sau refinantarea creditului cu dobanda fixa?

„Este o solutie buna trecerea de la ROBOR la IRCC in condtiile in care IRCC-ul are o altă perioadă de ajustare și este o medie ponderată care în trei luni de zile ajunge foarte aproape de media ROBOR-ului de la perioada la care ne raportăm? Oare solutia cea mai buna nu ar fi detalii

  

Ultimele Comentarii