BANCI | Educatie financiara

Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-03-03 17:49

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor.

"La fel prescriu mai sus. Insa mie cand mi-au fost ceruti bani(respectiv 2000 dolari), casa pot scoate bani respectiv 7,200 USDT am fost si amenintata ca fac spalare de bani, plus telefoane toata ziua . In timp de o luna am fost sunata de nenumarate ori. Am facut plangere la ASF", se plange un alt cititor.

RASPUNS

Una dintre retelele de inselatorie online este utilizarea numelor unor banci sau platforme de investitii cunoscute, pentru castigarea increderii potentialelor victime.

In cazul de fata, escrocii care reusesc sa convinta oamenii sa investeasca in criptomonede precum bitcoin sau ethereum, le spun ca banii lor se afla in platforma de criptomonede Blockchain, iar pentru a-si putea retrage castigurile, trebuie sa plateasca un comision sau taxa de retragere.

In realitate, banii sunt furati, nu se afla in niciun portofel electronic (wallet), ci in diverse aplicatii false, care imita portofelul electronice al Blockchain.

In concluzie, nu dati curs cererilor de a plati o taxa pentru retragerea banilor din Blockchain, pentru ca nu veti mai putea recupera niciodata acei bani.

Solutia este sa faceti o plangere la Politie, pentru inselaciune.

Taguri: Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF)  bitcoin  criptomonede  frauda online  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiara



Cand bancile promoveaza creditele cu dobanda fixa, tu fii atent(a) la cea variabila!

De ce? Raspunsul e intuitiv: ne aflam intr-o etapa de scadere a dobanzilor, dupa ce acestea au atins un varf de crestere in 2023, din cauza inflatiei. Dobanzile fixe sunt recomandabile intr-o perioada cand nivelul acestora este redus si urmeaza un nou ciclu de detalii

Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor. "La fel prescriu mai detalii

Geolocalizarea, o masura de protectie impotriva fraudelor luata de ING Bank

ING Bank adopta o masura de protectie impotriva fraudelor online si cu cardul, in premiera pe piata bancara din Romania: geolocalizarea. Prin acest nou serviciu, disponibil in aplicatia Home Bank, ING detecteaza tranzactiile bancare facute de fraudatori, cu detalii

Mama mea de 74 de ani a facut 10 credite la IFN-uri si acum are de platit dobanzi de 4.000 de lei din pensia de 2.300 de lei. Ce pot sa fac?

„Mama mea, in varsta de 74 de ani, cu afectiuni neuronale nediagnosticate legal (pentru ca refuza un control ce ar putea duce la internarea ei, are 9 pisici de crescut) m-a anuntat ca a contractat peste 10 credite de la 10 IFN-uri si are de platit 4.000 de lei pe luna doar dobanzi din detalii

 



 

Ultimele Comentarii