Informatii utile banci | Anunturi banci

Actualizarea datelor personale la BRD se poate face 100% online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-12-13 09:28

Acum ai posibilitatea sa iti actualizezi datele personale 100% online! Intregul proces de actualizare a datelor se va desfasura in limba romana si dureaza aproximativ 10 minute, conform unui anunt de pe site-ul BRD.ro, in care se adauga:

Asigura-te ca ai la indemana telefonul mobil si ai acces la email. Trebuie sa fii deja client, sa ai peste 18 ani, sa fii cetatean roman, si sa ai Carte de Identitate valabila, emisa de statul roman.

Inainte de a incepe actualizarea, te rugam sa parcurgi informatiile detaliate in fiecare pas. Poti realiza actualizarea datelor personale online de luni - vineri intre orele 08:00 – 20:00 si sambata – duminica intre orele 08:00 – 20:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

1. Identificare online

Completezi si validezi numarul de telefon mobil si email-ul pe care vrei sa pastram legatura. Alege ce mesaje doresti sa primesti din partea noastra si care este canalul de comunicare preferat.

2. Actualizare date

Faci o poza a cartii tale de identitate si un selfie. Verifici datele preluate automat din CI si corectezi eventualele greseli. Tehnologia pe care o folosim implica prelucrarea datelor biometrice. Te asiguram ca vom face aceasta prelucrare doar cu consimtamantul tau explicit. Inainte de acordarea acestuia, te rugam sa citesti informatiile pe care le vei primi pe e-mail.

Completezi adresa de corespondenta, daca este diferita de cea de domiciliu. Validezi noile date de contact ce vor & introduse in sistemele bancii si vor fi utilizate in urmatoarele interactiuni cu banca.

Completezi cateva date suplimentare despre tine si despre veniturile tale.

3. Informatii actualizate cu succes

Gata! Asta este tot. Datele tale se vor actualiza automat iar tu poti sa te folosesti in continuare de toate beneficiile produselor si serviciilor BRD.

Actualizarea datelor personale se face pe site-ul BRD, la acest link.

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  banca  Educatie financiara  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciBRD: la 1 ianuarie 2022 va fi disponibil un nou formular de “Ordin de plata in lei"

Vă informam că începând din 1 ianuarie 2022, va intra în vigoare noul formular “Ordin de plată” ce poate fi utilizat doar pentru plățile intrabancare și interbancare în lei (inclusiv către Trezoreria Statului) prezentate de clienți pe suport detalii

Programul BCR de Sarbatori

Banca Comercială Română anunță că, în perioada Sărbătorilor de iarnă, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Pe 24 și 31 decembrie, sucursalele şi centrele de detalii

Actualizarea datelor personale la BRD se poate face 100% online

Acum ai posibilitatea sa iti actualizezi datele personale 100% online! Intregul proces de actualizare a datelor se va desfasura in limba romana si dureaza aproximativ 10 minute, conform unui anunt de pe site-ul BRD.ro, in care se adauga: Asigura-te ca ai la detalii

Notificarea Raiffeisen privind eliminarea operatiunilor cu numerar din 1 februarie 2022

Notificarea Raiffeisen Bank privind eliminarea operatiunilor cu numerar pentru persoane fizice din 1 februarie 2022: Incepand cu data de 1 februarie 2022, va intra in vigoare o serie de modificari privind conditiile contractuale aferente conturilor curente si altor detalii

  

Ultimele Comentarii