IFN | Banca Transilvania (BT)

BT Mic a acordat 100 de credite pentru scoli si gradinite private

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-11-18 09:17

De la lansarea, în februarie a.c., a Creditului pentru educaţie, BT Mic - companie a Grupului Financiar Banca Transilvania - a susținut până acum 100 de școli și grădinițe private, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Împrumutul înseamnă acces, în câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei cu garanţie europeană, pentru care se poate aplica online, pe site-ul BT Mic.

 Pentru 85% dintre clienții care au luat un astfel de credit, BT Mic este primul creditor pentru business-ul respectiv.

 Suma medie/finanțare a fost de 100.000 de lei.

 90% din finanțări au mers în investiții – renovări, extindere spații, infrastructură și platforme IT, alte dotări necesare dezvoltării activității.

 Cele 100 de finanțări au mers către proiecte din toată țara.

“Am ajuns cu această soluție de finanțare în 100 de școli și grădinițe private, în câteva luni de la lansare.

Faptul că aceste finanțări au mers aproape integral către investiții ne arată cât de amplu este procesul de transformare a acestui sector, în această perioadă.

Tocmai de aceea, venim cu o abordare personalizată, atât ca produs, cât și ca dialog cu acești antreprenori și intenționăm să le rămânem aproape, pe termen lung”, declară Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

Creditul, acordat pe o perioadă de până la 7 ani, este destinat grădinițelor și școlilor, indiferent de forma de organizare - SRL, asociaţie sau fundaţie, cu cel puţin 3 luni de activitate.

Finanţarea poate avea ca destinație platforme online, licenţe, aplicaţii, training-uri pentru angajaţi, evenimente educaţionale, amenajare şi dotări de spaţii, cheltuieli diverse etc.

Nu este nevoie de contribuție proprie sau de garanții materiale din partea clienților BT Mic deoarece aceasta este oferită de Fondul European de Investiţii (FEI).

Proiectele de anvergură mai mare, tot destinate educației, sunt finanțate prin Banca Transilvania, având la bază același parteneriat de garantare cu FEI.

Pe lângă finanțări, BT Mic este alături de antreprenori prin programe de educație antreprenorială și de accelerare, precum și prin campanii și promovarea clienților pe Blogul BT Mic.

Câteva exemple sunt: Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?, Start online, Şi eu sunt client BT Mic şi Cumpără de la o afacere mică.

BT Mic se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate, iar până acum a susținut peste 16.000 de clienți din 3.000 de localități.

Taguri: Banca Transilvania  credite firme  banca  Credite IMM  BT Mic  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)BT Mic a acordat 100 de credite pentru scoli si gradinite private

De la lansarea, în februarie a.c., a Creditului pentru educaţie, BT Mic - companie a Grupului Financiar Banca Transilvania - a susținut până acum 100 de școli și grădinițe private, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

Oferte de black friday la Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT), care a lansat prima oferta de tip black friday pe piata bancara in urma cu cativa ani, continua traditia si in acest an, cand deruleaza, in perioada 05-11 noiembrie, o campanie cu dobanzi si comisioane reduse la credite, carduri de credit, overdraft si alte produse detalii

Banca Transilvania - indicatori si statistici in S1 2021

La sfârşitul primelor șase luni ale anului 2021, activele Grupului depășesc 115 de miliarde lei, în creștere cu 7,3% față de finalul anului trecut și cu 17,2% față de finalul lunii iunie 2020. În același timp, activele Băncii înregistrează aceeași detalii

Regulamentul programului Star pentru cardurile de credit Banca Transilvania

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI DE LOIALITATE „STAR ” Data actualizarii: 14.04.2021 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL
PROGRAMULUI DE LOIALITATE STAR Programul de loialitate “STAR ” este organizat si detalii

  

Ultimele Comentarii

 • BT pay

  Exact aceiasi problema ca dl Ionescu si dna Jeni am si eu. Daca aveti o solutie va rog? Multumesc ... detalii

 • YOU BRD

  Aplicatia MY BRD este inca functionala, o puteti reinstala din Google Play, App Store sau Windows ... detalii

 • YOU BRD

  Foarte proasta aplicatia.O vreau pe cea veche.Cum pot sa o reinstalez pe cea ... detalii

 • Buna ziua!

  Am instalat bt pay, am introdus numele și nr de telefon, îmi vine mesajul de confirmare prin SMS ... detalii

 • Rambursare anticipata

  Buna seara, Cum pot convinge funcționarul de la banca (in cazul meu BRD), ca rata pe care vreau ... detalii