IFN | Banca Transilvania (BT)

BT Mic a acordat 100 de credite pentru scoli si gradinite private

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-11-18 09:17

De la lansarea, în februarie a.c., a Creditului pentru educaţie, BT Mic - companie a Grupului Financiar Banca Transilvania - a susținut până acum 100 de școli și grădinițe private, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Împrumutul înseamnă acces, în câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei cu garanţie europeană, pentru care se poate aplica online, pe site-ul BT Mic.

 Pentru 85% dintre clienții care au luat un astfel de credit, BT Mic este primul creditor pentru business-ul respectiv.

 Suma medie/finanțare a fost de 100.000 de lei.

 90% din finanțări au mers în investiții – renovări, extindere spații, infrastructură și platforme IT, alte dotări necesare dezvoltării activității.

 Cele 100 de finanțări au mers către proiecte din toată țara.

“Am ajuns cu această soluție de finanțare în 100 de școli și grădinițe private, în câteva luni de la lansare.

Faptul că aceste finanțări au mers aproape integral către investiții ne arată cât de amplu este procesul de transformare a acestui sector, în această perioadă.

Tocmai de aceea, venim cu o abordare personalizată, atât ca produs, cât și ca dialog cu acești antreprenori și intenționăm să le rămânem aproape, pe termen lung”, declară Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

Creditul, acordat pe o perioadă de până la 7 ani, este destinat grădinițelor și școlilor, indiferent de forma de organizare - SRL, asociaţie sau fundaţie, cu cel puţin 3 luni de activitate.

Finanţarea poate avea ca destinație platforme online, licenţe, aplicaţii, training-uri pentru angajaţi, evenimente educaţionale, amenajare şi dotări de spaţii, cheltuieli diverse etc.

Nu este nevoie de contribuție proprie sau de garanții materiale din partea clienților BT Mic deoarece aceasta este oferită de Fondul European de Investiţii (FEI).

Proiectele de anvergură mai mare, tot destinate educației, sunt finanțate prin Banca Transilvania, având la bază același parteneriat de garantare cu FEI.

Pe lângă finanțări, BT Mic este alături de antreprenori prin programe de educație antreprenorială și de accelerare, precum și prin campanii și promovarea clienților pe Blogul BT Mic.

Câteva exemple sunt: Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?, Start online, Şi eu sunt client BT Mic şi Cumpără de la o afacere mică.

BT Mic se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate, iar până acum a susținut peste 16.000 de clienți din 3.000 de localități.

Taguri: Banca Transilvania  credite firme  banca  Credite IMM  BT Mic  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)Banca Transilvania deschide Agenții Dialog, fara ghisee, doar pentru consultanta

 Cele mai multe agenții BT Dialog sunt în București (15) și în Cluj-Napoca (6)  Aproximativ 10% dintre sediile băncii sunt pentru consultanță Banca Transilvania are aproape 50 de sedii dedicate consultanței clienților, aflate în detalii

Banca Transilvania deschide Stup, un spatiu dedicat antreprenorilor

Banca Transilvania deschide Stup, spațiu fizic și virtual, dedicat susținerii comunității antreprenoriale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu detalii

Banca Transilvania sustine femeile care conduc afaceri

Banca Transilvania se alătură Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF. Datorită acestui parteneriat, BT va transpune principiile CONAF, în linie cu Strategia UE pentru Egalitate de Gen 2020 – 2025, în acțiuni destinate susținerii femeilor cu detalii

Banca Transilvania, pe locul 302 in topul celor mai valoroase branduri bancare din lume

Banca Transilvania este, si in acest an, in topul celor mai valoroase 500 de branduri bancare din lume, pe locul 302, conform Brand Finance Banking 500 2022. Valoarea brandului Banca Transilvania a crescut la 460 milioane USD (de la 441 milioane USD, in 2021), conform unui comunicat al bancii, detalii

  

Ultimele Comentarii

 • plangere

  de 9 zile ma zbat sa mi retrag o suma foarte mare din coinbase si acum de 2 ore m-au sunat din ... detalii

 • Revolut

  Multe dintre produsele si serviciile Revolut nu sunt cele mai bune din piata, nici in privinta ... detalii

 • Am fost păcălit

  Am fost păcălit de firma de trasctionare și investiții CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit ... detalii

 • frauda prin GapInvest

  Daca ajuta va pot da nume si numere de telefon de la GapInvestCapital. 1. Lilian Antonescu +40 764 ... detalii

 • frauda GapInvestCapital

  Buna ziua. Din pacate sunt victima acestui sistem. Am incercat sa investesc in actiuni, prin acest ... detalii