BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania ofera un credit verde cu cea mai mica dobanda din piata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-10-13 16:16

Banca Transilvania (BT) a lansat un credit de nevoi personale verde, destinat achiziţionării de electrocasnice verzi (green), cu consum redus de energie, biciclete, trotinete si alte echipamente sau materiale prietenoase cu mediul.

Imprumutul poate fi folosit si ca avans la credite pentru cumpărarea de maşini full electrice noi.

Dobanda pentru acest credit este cu până la trei puncte procentuale mai mică faţă de oferta standard BT la creditul de nevoi personale: 7,5%/ an pentru creditul cu asigurare şi 8%/ an pentru creditul fără asigurare de viaţă şi şomaj.

BT are cele mai mici dobanzi dintre bancile romanesti la creditele de nevoi personale (vezi aici topul dobanzilor la credite).

Comunicatul bancii:

Banca Transilvania lansează Practic BT Verde, cel mai ieftin credit de nevoi personale din oferta băncii

Banca Transilvania continuă lansarea de produse şi soluţii pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi sustenabil prin lansarea Practic BT Verde, credit de nevoi personale, în lei.

Până la finalul anului, dobânda este fixă, cu până la trei puncte procentuale mai mică faţă de oferta standard BT la creditul de nevoi personale: 7,5%/ an pentru creditul cu asigurare şi 8%/ an pentru creditul fără asigurare de viaţă şi şomaj.

Practic BT Verde este destinat achiziţionării de aparatură, electrocasnice, soluţii de mobilitate urbană, echipamente sau materiale prietenoase cu mediul.

De asemenea, poate fi folosit ca avans la credite pentru cumpărarea de maşini full electrice noi.

Campania se adresează clienţilor persoane fizice care prezintă o factură proforma, factură fiscală sau ofertă comercială pentru
produse eco-friendly.

Creditul poate fi solicitat online sau în rețeaua BT.

Beneficii pentru clienţi prin Practic BT Verde:

 Poate fi împrumutată o sumă între 5.000 şi 100.000 de lei.

 Este acceptată o gamă generoasă de venituri: salarii, pensii, diurne, chirii, dividende, activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală etc.;

 Perioada de creditare este de până la 5 ani, cu/fără asigurare de viaţă şi şomaj.

Exemplu orientativ pentru un credit Practic BT Verde în valoare de 43.000 de lei:

 Pentru un credit Practic BT Verde cu asigurare de viaţă şi şomaj, de 43.000 lei, cu dobânda fixă pe toată perioada de creditare (7,5%), pe 5 ani, în 60 de rate egale:

o rata lunară: 861,63 de lei;

o DAE (Dobânda Anuală Efectivă): 9,16%;

o costul total al creditului: 9.989,51 de lei;

o valoarea totală de plătit este de 52.989,51 de lei;

o costul asigurării, inclus în costul total al creditului, este de 1.204 lei.

 Pentru un credit Pracic BT Verde fără asigurare de viaţă şi şomaj, în valoare de 43.000 de lei, cu dobândă fixă pe toată perioada de creditare (8%), pe 5 ani, în 60 de rate egale:

o rata lunară: 871,88 de lei;

o DAE (Dobânda Anuala Efectivă): 8,39%;

o costul total al creditului: 9.400,7 de lei;

o valoarea totală de plătit: 52.400,7 de lei.

Soluţiile verzi de la Banca Transilvania

Un alt pas făcut în acest an de Banca Transilvania privind soluţiile verzi a fost lansarea, în iulie, a primului card eco-friendly din România, cardul de debit BT Visa Classic.

Transformarea acestui portofoliu în unul prietenos cu mediul înseamnă reducerea amprentei de carbon cu aproape 40%.

Banca şi-a propus ca până în 2022 toate cardurile nou emise să fie eco-friendly.

Clienţii BT pot accesa, de asemenea, Creditul Imobiliar-Ipotecar Verde, pentru achiziţionarea de imobile cu eficienţă energetică.

Pentru împrumuturile luate până la finalul anului, noul produs vine cu o dobândă variabilă începând cu 3,68% pentru creditele noi şi refinanţări.

Banca Transilvania oferă inclusiv o serie alternative de green payments, prin care contribuie atât la incluziunea financiară, cât şi la scăderea amprentei de carbon.

Cele mai multe sunt în aplicaţiile BT Pay, NeoBT şi BT Visual Help, şi anume: accesul la cardurile digitale înainte de a fi primite fizic, solicitarea unui card de cumpărături STAR full online (prin BT Pay) şi disponibil direct în format digital; deschidere de cont curent online şi emitere de card online (NeoBT), cu semnatură digitală; obţinerea extraselor de cont în format electronic; primirea prin SMS a PIN-urilor/codurilor de
activare a cardurilor etc.

O altă componentă green prin care Banca Transilvania doreşte să încurajeze un stil de viaţă sănătos este funcţionalitatea Premii în mişcare din BT Pay.

Prin conectarea aplicaţiei la conturile Google Fit, Apple Health şi Fitbit, utilizatorii au acces la premii şi beneficii în funcţie de activitatea lor fizică şi de numărul de paşi făcuţi.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  BT  Banca Transilvania  dobanzi credite  banca  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  topuri banci  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraAvansul la un credit imobiliar care nu este destinat propriei locuinte creste de la 15% la 25%

Un nou Regulament emis de Banca Nationala a Romaniei (BNR) obliga bancile sa majoreze de la 15% la 25% avansul minim pe care trebuie sa-l detina beneficiarul unui credit ipotecar in lei detinat achizitiei sau constructiei unui imobil care nu este destinat a fi utilizat ca locuinta detalii

CEC Bank acorda credite ipotecare cu cea mai mica dobanda fixa din piata

CEC Bank acorda credite ipotecare cu o dobanda fixa in primii cinci ani de 4,7%, cea mai mica dintre ofertele altor banci cu acelasi tip de credit. Alte banci care acorda credite pentru locuinte cu dobanzi fixe in primii cinci ani sunt: BCR (5,45%), Patria Bank (6,2%), Unicredit (4,99%), detalii

Probleme la platile online cu cardurile Mastercard emise de toate bancile (actualizat)

"Cardurile Mastercard emise de toate bancile romanesti au probleme de utilizare la tranzactiile online, care functioneaza cu intermitente, si-au anuntat unele banci clientii.
"Va informam ca exista o problema generala legata de utilizarea cardurilor Mastercard la nivelul detalii

Probleme de functionare la aplicatia George a BCR (actualizat)

BCR anunta ca aplicatia de internet/mobile banking are probleme de functionare: "În acest moment, George funcționează cu o serie de intermitențe. Lucrăm intens pentru remedierea situației. Pentru orice întrebări, ne puteți suna la *2227, unde suntem disponibili detalii

  

Ultimele Comentarii