BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania ofera un credit verde cu cea mai mica dobanda din piata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-10-13 16:16

Banca Transilvania (BT) a lansat un credit de nevoi personale verde, destinat achiziţionării de electrocasnice verzi (green), cu consum redus de energie, biciclete, trotinete si alte echipamente sau materiale prietenoase cu mediul.

Imprumutul poate fi folosit si ca avans la credite pentru cumpărarea de maşini full electrice noi.

Dobanda pentru acest credit este cu până la trei puncte procentuale mai mică faţă de oferta standard BT la creditul de nevoi personale: 7,5%/ an pentru creditul cu asigurare şi 8%/ an pentru creditul fără asigurare de viaţă şi şomaj.

BT are cele mai mici dobanzi dintre bancile romanesti la creditele de nevoi personale (vezi aici topul dobanzilor la credite).

Comunicatul bancii:

Banca Transilvania lansează Practic BT Verde, cel mai ieftin credit de nevoi personale din oferta băncii

Banca Transilvania continuă lansarea de produse şi soluţii pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi sustenabil prin lansarea Practic BT Verde, credit de nevoi personale, în lei.

Până la finalul anului, dobânda este fixă, cu până la trei puncte procentuale mai mică faţă de oferta standard BT la creditul de nevoi personale: 7,5%/ an pentru creditul cu asigurare şi 8%/ an pentru creditul fără asigurare de viaţă şi şomaj.

Practic BT Verde este destinat achiziţionării de aparatură, electrocasnice, soluţii de mobilitate urbană, echipamente sau materiale prietenoase cu mediul.

De asemenea, poate fi folosit ca avans la credite pentru cumpărarea de maşini full electrice noi.

Campania se adresează clienţilor persoane fizice care prezintă o factură proforma, factură fiscală sau ofertă comercială pentru
produse eco-friendly.

Creditul poate fi solicitat online sau în rețeaua BT.

Beneficii pentru clienţi prin Practic BT Verde:

 Poate fi împrumutată o sumă între 5.000 şi 100.000 de lei.

 Este acceptată o gamă generoasă de venituri: salarii, pensii, diurne, chirii, dividende, activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală etc.;

 Perioada de creditare este de până la 5 ani, cu/fără asigurare de viaţă şi şomaj.

Exemplu orientativ pentru un credit Practic BT Verde în valoare de 43.000 de lei:

 Pentru un credit Practic BT Verde cu asigurare de viaţă şi şomaj, de 43.000 lei, cu dobânda fixă pe toată perioada de creditare (7,5%), pe 5 ani, în 60 de rate egale:

o rata lunară: 861,63 de lei;

o DAE (Dobânda Anuală Efectivă): 9,16%;

o costul total al creditului: 9.989,51 de lei;

o valoarea totală de plătit este de 52.989,51 de lei;

o costul asigurării, inclus în costul total al creditului, este de 1.204 lei.

 Pentru un credit Pracic BT Verde fără asigurare de viaţă şi şomaj, în valoare de 43.000 de lei, cu dobândă fixă pe toată perioada de creditare (8%), pe 5 ani, în 60 de rate egale:

o rata lunară: 871,88 de lei;

o DAE (Dobânda Anuala Efectivă): 8,39%;

o costul total al creditului: 9.400,7 de lei;

o valoarea totală de plătit: 52.400,7 de lei.

Soluţiile verzi de la Banca Transilvania

Un alt pas făcut în acest an de Banca Transilvania privind soluţiile verzi a fost lansarea, în iulie, a primului card eco-friendly din România, cardul de debit BT Visa Classic.

Transformarea acestui portofoliu în unul prietenos cu mediul înseamnă reducerea amprentei de carbon cu aproape 40%.

Banca şi-a propus ca până în 2022 toate cardurile nou emise să fie eco-friendly.

Clienţii BT pot accesa, de asemenea, Creditul Imobiliar-Ipotecar Verde, pentru achiziţionarea de imobile cu eficienţă energetică.

Pentru împrumuturile luate până la finalul anului, noul produs vine cu o dobândă variabilă începând cu 3,68% pentru creditele noi şi refinanţări.

Banca Transilvania oferă inclusiv o serie alternative de green payments, prin care contribuie atât la incluziunea financiară, cât şi la scăderea amprentei de carbon.

Cele mai multe sunt în aplicaţiile BT Pay, NeoBT şi BT Visual Help, şi anume: accesul la cardurile digitale înainte de a fi primite fizic, solicitarea unui card de cumpărături STAR full online (prin BT Pay) şi disponibil direct în format digital; deschidere de cont curent online şi emitere de card online (NeoBT), cu semnatură digitală; obţinerea extraselor de cont în format electronic; primirea prin SMS a PIN-urilor/codurilor de
activare a cardurilor etc.

O altă componentă green prin care Banca Transilvania doreşte să încurajeze un stil de viaţă sănătos este funcţionalitatea Premii în mişcare din BT Pay.

Prin conectarea aplicaţiei la conturile Google Fit, Apple Health şi Fitbit, utilizatorii au acces la premii şi beneficii în funcţie de activitatea lor fizică şi de numărul de paşi făcuţi.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  BT  Banca Transilvania  dobanzi credite  banca  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  topuri banci  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBNR cere bancilor sa reduca ROBOR-ul, pentru ca „au sarit calul”

Dobanzile la tranzactiile interbancare (ROBOR), au crescut mai mult decat ar trebui, iar bancile trebuie sa le mai reduca, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR). "Bancile trebuie sa se uite cu mai multa atentie la mesajele detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele Banca Romaneasca

Care este procedura de suspendare a ratelor la creditele acordate de Banca Romaneasca, conform OUG 90/2022, potrivit informatiilor publicate de banca: Supendare Rate conform OUG 90/2022 Inainte de a completa și de a transmite Băncii solicitarea de suspendare a obligațiilor de plată, solicitantul este rugat să parcurgă toate informațiile din prezenta secțiune. Transmiterea solicitării echivalează cu luarea la cunoștintă și, acolo unde este cazul, cu acceptarea de către solicitant a celor enumerate mai jos: DETALII IMPORTANTE: OUG nr. 90/2022 stabilește următoarele criterii cumulative de eligibilitate aplicabile în cazul fiecărei solicitări de suspendare: (1) Solicitantul detalii

BNR a majorat dobanda la 5,5%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis majorarea dobanzii de politica monetara cu 0,75 de puncte procentuale, la 5,50% pe an, usor sub estimarile medii ale analistilor, care se asteptau la o crestere de un punct. Unii analisti, precum cei ai Erste Bank, au ghicit decizia BNR ( detalii

Dobânda BNR ar putea fi majorată la 5,75%

Dobânda de politica monetară ar putea fi majorată cu un punct, la 5,75%, în ședința de astăzi de la Banca Națională a României (BNR), conform mediei prognozelor analiștilor. Economiștii Erste Group sunt mai conservatori, detalii

  

Ultimele Comentarii