BANCI | Educatie financiara

Concurs de educatie financiara cu un premiu de 1.000 de euro

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-06-10 16:16

Platforma DreptulLaBanking a lansat sezonul trei al primului show online de educație financiară din România, “La Taclale și parale”, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Emisiunea online, care este concepută sub forma unui concurs de cunoștințe generale pe teme financiare, a fost lansată anul trecut, iar gazda emisiunii este Cabral.

De la debutul emisiunii “La Taclale și parale" și până în prezent, gradul de conștientizare a depășit 2 milioane de români care au citit mesajele privind organizarea acestui show, iar 900.000 de persoane au urmărit efectiv emisiunea online de educație financiară. Aproximativ 2.000 de români adulți s-au înscris până în prezent la cele 3 sezoane, iar dintre aceștia 50 de persoane au participat la emisiunea de tip quiz.

Comunitatea bancară contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară pentru susținerea economiei și facilitarea accesului populației și companiilor la servicii financiare adaptate propriilor nevoi.

Pe parcursul primelor două sezoane ale emisiunii, 11 manageri, antreprenori, lideri din diferite industrii s-au alăturat programului, “La Taclale și parale” fiind gazda unei confruntări inedite între oameni de business din zona non bancară, care susțin demersurile băncilor din România pentru promovarea educației financiare.

Sezonul III include cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, în perioada 5 iunie – 3 iulie 2021.

La emisiuni se pot înscrie concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să aprofundeze noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut. Ocupanții locurilor I și II ai primelor trei ediţii se vor înfrunta în marea finală, premiul cel mare fiind oferit de Asociația Română a Băncilor în valoare de 1.000 euro. Câștigătorii primelor trei ediții vor beneficia de un premiu de 500 lei/per ediție.

Participanții sunt invitați să se înscrie pe platforma DreptulLaBanking. În fiecare săptămână va avea loc o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă. Participanții selectați vor intra în emisiune prin intermediul aplicației Zoom și vor răspunde la întrebări printr-un chestionar postat pe platforma Kahoot!.

Câștigătorul este identificat automat de platforma Kahoot! în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsurilor participanților. Emisiunea online își propune să interacționeze cu publicul și astfel, la fiecare ediție, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul căruia pot intra în joc pentru a-și măsura cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil pe platforma www.dreptullabanking.ro.

Taguri: Asociatia Romana a Bancilor (ARB)  banca  Educatie financiara  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraCum poti sa vezi de pe telefon cati bani ai in cont?

Pentru a vedea de pe telefonul mobil tip smartphone cati bani ai in contul deschis la banca, trebuie sa ai instalata pe telefon aplicatia de mobile banking a bancii la care ai contul sau sa accesezi prin internet pagina de internet banking a bancii. Este detalii

Banca Transilvania lanseaza un centru online de research

Banca Transilvania lanseaza un centru online de research, unde sunt disponibile rapoarte de analiza macroeconomica, accesul la acestea fiind fie direct pe site, fie prin e-mail, pe baza de abonare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Rapoartele prezinta evolutiile curente detalii

Cum activez o aplicatie de mobile/internet banking in siguranta?

Daca vrei sa ai acces la contul tau bancar de pe telefon, tableta sau calculator, fara teama ca se va intampla ceva cu banii tai, prima masura de precautie este sa te asiguri ca activezi o aplicatie sau o platforma de internet banking autentica, adica cea a bancii unde ai contul sau la care vrei detalii

Ce inseamna mobile banking?

Mobile banking inseamna accesul la contul tau bancar de pe telefonul mobil tip smartphone sau de pe o tableta, prin intermediul unei aplicatii furnizate de banca ta, pe care trebuie sa o descarci pe telefon sau tableta. Diferenta fata de internet banking este ca acesta din urma este detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Buna seara,doresc să amân ratele pe 5 luni daca se poate din cauza ca nu mai ... detalii

 • Imprumut

  Bună! Am contract de 2 ani și presetell status in Uk am proba de adresa si un salariu in jur de ... detalii

 • Burse trimise către executor

  Rușine Raiffeisen Bank! Cum este posibil sa trimiteți către executor banii ce proveneau din ... detalii

 • Transfer

  Buna ziua..... Nu am gasit pe internet o informatie folositoare si suntem in 2021.... Daca se ... detalii

 • cont

  ... detalii