BANCI | Ultima Ora

Firmele care primesc granturi europene pot sa-si deschida online un cont la Banca Transilvania, tranzactiile fiind gratuite

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-08 15:13

Banca Transilvania este pregătită să distribuie granturi din fonduri europene destinate susţinerii antreprenorilor şi să asigure derularea rapidă a programului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Banca se aliniază iniţiativei guvernamentale de derulare simplă, online, a acestui program prin aplicarea celor mai bune practici BT din cadrul altor programe guvernamentale şi mobilizarea resurselor necesare.

Banca Transilvania transferă antreprenorului banii de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în maxim 7 zile.

Pentru microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, respectiv PFA-urile care aleg BT ca bancă parteneră, Banca Transilvania a pregătit facilităţi pentru ca majoritatea etapelor să se deruleze
online, fără deplasarea obligatorie la bancă:

 După demararea oficială a înscrierilor online în programul de granturi, firmele şi PFA- urile care nu sunt clienţi BT – dar care au un singur asociat – pot deschide tot online cont curent, prin NEO Cont.

Clienţii BT care nu au online banking vor primi în mod automat BT24.

 Banca deschide automat subconturile de grant clienţilor BT după ce primeşte lista beneficiarilor de la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, informează în această etapă firmele respective prin SMS şi e-mail.

 Toate tranzacţiile în/din subcontul de grant BT sunt gratuite.

 În fiecare etapă de derulare a programului de granturi, Banca Transilvania va folosi mijloacele electronice, SMS-ul şi e-mail-ul pentru a anunţa în timp real clienţii referitor la încasarea grantului în subcontul dedicat, apropierea termenului de utilizare a granturilor, respectiv obligativitatea întocmirii şi trimiterii Raportului de Progres.

 Pentru firmele care aleg să beneficieze de granturi pe Măsura a 3-a, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită să ofere credite-punte şi, după caz, credite pentru cofinanţare.

 Antreprenorii au la dispoziţie un chatbot, Raul de la BT, prin care pot afla informaţii non-stop şi despre programul de granturi, prin Facebook Messenger, Skype şi pe WhatsApp (prin adăugarea în lista de contacte a numărului de telefon 0757 080 006). 

 Banca Transilvania a pregătit informaţii online pentru antreprenorii care doresc să aleagă BT ca bancă parteneră, iar detaliile pregătite de Guvern pot fi accesate, de asemenea, online.

Programul - iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri - este destinat susţinerii firmelor şi economiei.

Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.

Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi
pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri.

Taguri: cont online  BT  Banca Transilvania  banca  cont bancar  cont bancar firma  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraScaderea costului creditului este principala doleanta a celor care apeleaza la CSALB

Ultimii doi ani de criză au adus modificări importante în profilul consumatorului care se adresează Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB), conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Analiza celor detalii

CEC Bank plateste dividende de 634 milioane lei statului roman

- Dividendele sunt aferente profitului din 2019 și 2020 - Peste 85% din profitul net a fost repartizat, în linie cu acordul privind majorarea capitalului social CEC Bank, convenit cu Comisia Europeană în 2019 CEC detalii

Garanti BBVA finanteaza proiectul imobiliar The Ivy

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din România, a semnat un nou acord de finanțare cu Garanti BBVA, pentru construirea celei de-a doua clădiri din proiectul THE IVY, conform unui comunicat de presa, in care se mai arata: Valoarea totală a detalii

Atac phishing la utilizatorii aplicatiei YOU BRD

Utilizatorii aplicatiei de internet/mobile banking YOU BRD sunt vizati de un atac tip phishing, o tentativa de frauda online prin care se incearca furtul datelor personale si a parolelor/PIN-urile cardurilor si aplicatiilor bancare. Atacul se deruleaza printr-un email care apare a veni detalii

  

Ultimele Comentarii