BANCI | Ultima Ora

Firmele care primesc granturi europene pot sa-si deschida online un cont la Banca Transilvania, tranzactiile fiind gratuite

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-08 15:13

Banca Transilvania este pregătită să distribuie granturi din fonduri europene destinate susţinerii antreprenorilor şi să asigure derularea rapidă a programului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Banca se aliniază iniţiativei guvernamentale de derulare simplă, online, a acestui program prin aplicarea celor mai bune practici BT din cadrul altor programe guvernamentale şi mobilizarea resurselor necesare.

Banca Transilvania transferă antreprenorului banii de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în maxim 7 zile.

Pentru microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, respectiv PFA-urile care aleg BT ca bancă parteneră, Banca Transilvania a pregătit facilităţi pentru ca majoritatea etapelor să se deruleze
online, fără deplasarea obligatorie la bancă:

 După demararea oficială a înscrierilor online în programul de granturi, firmele şi PFA- urile care nu sunt clienţi BT – dar care au un singur asociat – pot deschide tot online cont curent, prin NEO Cont.

Clienţii BT care nu au online banking vor primi în mod automat BT24.

 Banca deschide automat subconturile de grant clienţilor BT după ce primeşte lista beneficiarilor de la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, informează în această etapă firmele respective prin SMS şi e-mail.

 Toate tranzacţiile în/din subcontul de grant BT sunt gratuite.

 În fiecare etapă de derulare a programului de granturi, Banca Transilvania va folosi mijloacele electronice, SMS-ul şi e-mail-ul pentru a anunţa în timp real clienţii referitor la încasarea grantului în subcontul dedicat, apropierea termenului de utilizare a granturilor, respectiv obligativitatea întocmirii şi trimiterii Raportului de Progres.

 Pentru firmele care aleg să beneficieze de granturi pe Măsura a 3-a, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită să ofere credite-punte şi, după caz, credite pentru cofinanţare.

 Antreprenorii au la dispoziţie un chatbot, Raul de la BT, prin care pot afla informaţii non-stop şi despre programul de granturi, prin Facebook Messenger, Skype şi pe WhatsApp (prin adăugarea în lista de contacte a numărului de telefon 0757 080 006). 

 Banca Transilvania a pregătit informaţii online pentru antreprenorii care doresc să aleagă BT ca bancă parteneră, iar detaliile pregătite de Guvern pot fi accesate, de asemenea, online.

Programul - iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri - este destinat susţinerii firmelor şi economiei.

Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.

Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi
pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri.

Taguri: cont online  BT  Banca Transilvania  banca  cont bancar  cont bancar firma  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraFinantarea verde (green finance) a ajuns in atentia CNSM

Finantarea verde (green finance), adica imprumuturile acordate de banci destinate protectiei mediului, precum creditele pentru reducerea consumului de energie si diminuarea poluarii, a ajuns in atentia Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala (CNSM), alcatuit din reprezentantii detalii

BCR nu-si mai lasa clientii sa intre in banca fara programare, chiar daca au o urgenta, pentru evitarea cozilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a decis sa nu-si mai lase clientii sa intre in banca daca nu-si fac anterior o programare prin telefon, o masura pentru evitarea cozilor formate la intrare, in vederea prevenirii epidemiei de coronavirus, care cunoaste o recrudescenta, cu un record de peste 4.000 de detalii

Unicredit renunta la cardul de debit Mastercard Standard

Unicredit Bank si-a anuntat clientii ca incepand din 30 octombrie 2020 cardul de debit Mastercard Standard atasat contului curent nu va mai face parte din oferta curenta a bancii. Unicredit mai are in oferta sa doua tipuri de carduri Mastercard: Platinum, pentru clientii cu venituri detalii

Eximbank imprumuta 300 milioane lei Blue Air, pentru a o salva de la faliment

Eximbank, banca detinuta de statul roman, acorda un imprumut garantat de stat, cu acordul Comisiei Europene, in valoare de 300 milioane lei companiei aviatice private Blue Air, pentru a fi salvata de la faliment, situatie in care a ajuns din cauza crizei COVID-19. Blue Air, detalii

Ultimele Comentarii