BANCI | Ultima Ora

Firmele care primesc granturi europene pot sa-si deschida online un cont la Banca Transilvania, tranzactiile fiind gratuite

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-08 15:13

Banca Transilvania este pregătită să distribuie granturi din fonduri europene destinate susţinerii antreprenorilor şi să asigure derularea rapidă a programului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Banca se aliniază iniţiativei guvernamentale de derulare simplă, online, a acestui program prin aplicarea celor mai bune practici BT din cadrul altor programe guvernamentale şi mobilizarea resurselor necesare.

Banca Transilvania transferă antreprenorului banii de la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în maxim 7 zile.

Pentru microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, respectiv PFA-urile care aleg BT ca bancă parteneră, Banca Transilvania a pregătit facilităţi pentru ca majoritatea etapelor să se deruleze
online, fără deplasarea obligatorie la bancă:

 După demararea oficială a înscrierilor online în programul de granturi, firmele şi PFA- urile care nu sunt clienţi BT – dar care au un singur asociat – pot deschide tot online cont curent, prin NEO Cont.

Clienţii BT care nu au online banking vor primi în mod automat BT24.

 Banca deschide automat subconturile de grant clienţilor BT după ce primeşte lista beneficiarilor de la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, informează în această etapă firmele respective prin SMS şi e-mail.

 Toate tranzacţiile în/din subcontul de grant BT sunt gratuite.

 În fiecare etapă de derulare a programului de granturi, Banca Transilvania va folosi mijloacele electronice, SMS-ul şi e-mail-ul pentru a anunţa în timp real clienţii referitor la încasarea grantului în subcontul dedicat, apropierea termenului de utilizare a granturilor, respectiv obligativitatea întocmirii şi trimiterii Raportului de Progres.

 Pentru firmele care aleg să beneficieze de granturi pe Măsura a 3-a, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită să ofere credite-punte şi, după caz, credite pentru cofinanţare.

 Antreprenorii au la dispoziţie un chatbot, Raul de la BT, prin care pot afla informaţii non-stop şi despre programul de granturi, prin Facebook Messenger, Skype şi pe WhatsApp (prin adăugarea în lista de contacte a numărului de telefon 0757 080 006). 

 Banca Transilvania a pregătit informaţii online pentru antreprenorii care doresc să aleagă BT ca bancă parteneră, iar detaliile pregătite de Guvern pot fi accesate, de asemenea, online.

Programul - iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri - este destinat susţinerii firmelor şi economiei.

Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.

Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi
pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri.

Taguri: cont online  BT  Banca Transilvania  banca  cont bancar  cont bancar firma  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania, nota 10 la comunicarea cu investitorii

Banca Transilvania a obținut rating VEKTOR 10 pentru comunicarea din 2022 cu investitorii și acționarii, în urma evaluării Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România ( ARIR ), conform unui comunicat al bancii, in care se detalii

AGA Unicredit: „Ca urmare a deciziei luate in cadrul hotararii…”

Unicredit a publicat un Convocator pentru AGA si AGOA din 21 februarie 2023, semnat de presedintele bancii, Catalin Rasvan Radu, cu urmatoarea ordine de zi, la punctul 1 (vezi foto): „Luarea la cunostinta a faptului ca emiterea unui numar de 760 de detalii

Hotii de carduri au acum inteligenta artificiala: cum ne ferim de ei

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică lansează un avertisment pentru toți românii care dețin carduri că noile tentative de fraudă din mediul online vor fi mai elaborate și mai greu de detectat, întrucât atacatorii cibernetici au început să folosească instrumente de inteligență artificială, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Printre cele mai utilizate metode de fraudare pentru accesarea datelor personale ale utilizatorilor se numără e-mail-urile de tip phishing prin care se solicită actualizarea datelor, anunțurile privind false investiții sau contractarea unor credite internaționale, dar și „ofertele de nerefuzat”. Totodată, multe mesaje înșelătoare sunt promovate și pe detalii

First Bank a fost scoasa la vanzare

First Bank, fosta Piraeus Bank, a fost scoasa la vanzare de proprietarul sau, fondul american de investitii JC Flowers. Tranzactia este estimata la 150 de milioane de euro, iar Unicredit s-a aratat interesata de a cumpara banca, dar a renuntat dupa discutiile preliminare, conform unui detalii

  

Ultimele Comentarii