TEHNOLOGII BANCARE | Banca Transilvania (BT)

Banca Transilvania extinde optiunile aplicatiei de banking prin telefon - BT Visual Help

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-16 14:02

Clienţii Băncii Transilvania folosesc tot mai mult BT Visual Help pentru banking prin telefon: aproape 500.000 de sesiuni online au fost realizate în primele opt luni ale anului pentru gestionarea banilor, dintre care 50% au avut loc în perioada iunie – august a.c., anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Numărul accesărilor BT Visual Help a crescut de 7 ori în ianuarie – august a.c. faţă de aceeaşi perioadă din 2019.

Aplicaţia, dezvoltată de FinTech-ul internaţional CallVU şi lansată de bancă în 2019, de un real folos pentru clienţi inclusiv în contextul pandemiei:

 Aplicaţia a fost unul dintre canalele online prin care banca, prin integrări digitale rapide, a ajutat clienţii să aplice pentru facilităţi care îi ajută să gestioneze provocările acestei
perioade, cum ar fi amânarea plăţii ratelor la credite, deschiderea unui cont de PFA pentru a primi indeminizaţia de șomaj sau obţinerea extrasului de cont.

 Peste 4.300 de persoane fizice și juridice au solicitat amânarea ratelor la credite în perioada martie-iunie 2020 prin BT Visual Help.

 Au fost deschise peste 1.100 de conturi de PFA în perioada aprilie-mai 2020.

 Aproape 18.000 de extrase de cont au fost solicitate de la finalul lunii iunie, când a fost lansată opţiunea, şi până la finalul lui august.

 Numărul sesiunilor făcute de persoanele fizice şi companii prin BT Visual Help a crescut semnificativ începând cu luna martie a.c., ajungând în iunie – august a.c. până la 4.500
de sesiuni/zi.

 Cele mai accesate opţiuni BT Visual Help începând cu martie au fost următoarele: istoric tranzacţii, verificarea sumelor blocate pe card, modificarea limitelor tranzacţiilor cu cardul, solicitarea extrasului de cont şi consultarea detaliilor despre diferite obligaţii de plată către bancă.

CallVU este unul dintre FinTech-urile internaționale cu care Banca Transilvania colaborează pentru a oferi noi experiențe digitale clienților. Compania oferă o platformă omni-channel prin intermediul căreia clienții care apelează echipa Call Center sunt ghidați către zona de digital self-service.  

De la lansare şi până în prezent, BT şi CallVU au dezvoltat permanent aplicaţia, prin extinderea ariei de informaţii şi acţiuni pentru clienţi. Folosirea ei a fost accelerată, de asemenea, de contextul pandemiei.

11 opţiuni de self-banking oferite de BT Visual Help:

● Istoricul tranzacţiilor pentru fiecare cont curent/de card BT pe trei zile;

● Informaţii despre plăţile în rate cu cardurile STAR de la BT;

● Sume blocate pe cont din tranzacţii nedecontate;

● Detalii despre obligaţiile de plată pentru cardurile de credit BT;

● Solicitare extras de cont curent şi extras pentru cardurile STAR;

● Informaţii despre conturi: IBAN, sold, valută, număr de puncte de loialitate STAR;

● Blocarea temporară sau definitivă a cardurilor;

● Solicitarea reemiterii unui card după blocarea definitivă;

● Modificarea limitelor de tranzacţionare cu cardul;

● Descăracarea listei IBAN-urilor clientului;

● Ghidare, prin linkuri utile, pentru folosirea BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, dar şi pentru plata facturilor direct cu telefonul.

Cum se accesează BT Visual Help, în 5 paşi:

1. Apelearea numărului de telefon 0264 308 000 sau 0264 308 028 (Call Center BT);

2. Selectarea opţiunii BT Visual Help;

3. Accesarea linkului primit prin SMS;

4. Autentificare;

5. Accesarea unei opțiuni din BT Visual Help.

BT şi CallVU pregătesc noi lansări până la finalul anului, printre care: posibilitatea contestării tranzacţiilor prin card, actualizarea datelor personale, acces la informaţii despre credite şi popriri.

Taguri: BT  Banca Transilvania  tehnologii bancare  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)BT Leasing finanteaza autoturisme electrice si hibrid

BT Leasing (BTL) lansează Drive Green, ofertă de finanţare pentru autoturisme electrice sau hibrid, noi sau rulate, pentru persoanele fizice, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai arata: Prin dobânzi şi comisioane reduse până la finalul anului, BTL şi-a detalii

Prin Programul Noua Casa se pot cumpara locuinte mai mari

Prima locuinţă cu finanţare prin Programul Noua Casă, derulat prin Banca Transilvania, a fost cumpărată în Bucureşti, anunta banca intr-un comunicat, in care mai arata: Apartamentul are 3 camere şi a costat aproximativ 73.000 de euro, iar creditul este de 66.500 de euro, detalii

Românii şi Banca Transilvania au donat 120.000 de euro pentru a pregăti 1.200 de copii pentru şcoală

Aproape 120.000 de euro au fost donaţi de români şi de Banca Transilvania în cadrul campaniei Echipează-ţi copilul să meargă la şcoală chiar dacă nu e al tău, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Iniţiată la începutul lunii septembrie de BT şi de detalii

Peste 50.000 de clienti BT si-au integrat in BT Pay aplicatiile Google Fit si Apple Health

In doar o zi de la anunţarea noii facilităţi din aplicaţia BT Pay - integrarea cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health - peste 50.000 de clienţi şi-au integrat în BT Pay aplicaţiile de health, anunta Banca Transilvania. Prin detalii

Ultimele Comentarii