Pe scurt si cu talc | Banca Transilvania (BT)

Simona Halep: 90% dintre meciurile de tenis se castiga inainte de joc

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-05-30 19:46

Banca Transilvania anunta: Bun venit la BT Talks, Podcast-ul B─âncii Transilvania. ­čÄž S─â ai c─â╚Ötile preg─âtite pentru c─â avem în noul episod un erou al genera╚Ťiei noastre - Simona Halep.

Împreun─â cu Andi Moisescu, gazda podcast-ului nostru, vorbesc despre multe - munc─â, lupta cu sine, mentalitatea de a fi câ╚Ötig─âtor, modele pe care le-a avut Simona, inclusiv despre distan╚Ťarea social─â. Despre cum vede ea succesul ╚Öi ce înseamn─â de fapt pentru ea un Grand Slam.

Am aflat c─â nu a lipsit niciodat─â de la antrenamente ╚Öi disciplina ei este exemplar─â. Acesta este ╚Öi motivul pentru care ea nu este o întâmplare, ci un rezultat al muncii ei.

Probabil ╚Ötii deja, Simona joac─â tenis de peste 24 de ani ╚Öi tat─âl ei a crezut cel mai mult în ea. A atins prima pozi╚Ťie în clasamentul mondial WTA de 2 ori ╚Öi a câ╚Ötigat 2 turnee de Grand Slam - Roland Garros ╚Öi Wimbledon.

Anul acesta vom lansa ╚Öi primul documentar despre Simona, a╚Öa c─â #staytuned. Po╚Ťi asculta câteva "insight-uri" despre documentar în podcastul cu regizorul Radu Muntean.

Snapshot-uri din acest episod:

- Performan╚Ťa nu e un secret. Trebuie s─â munce╚Öti ╚Öi s─â î╚Ťi dai seama ce ai gre╚Öit s─â po╚Ťi face mai bine la urm─âtoarea ocazie. Când reu╚Öesti, ui╚Ťi ╚Öi suferin╚Ťa, ╚Öi greutatea anilor.

- În 90% dintre situa╚Ťii, meciul se câ╚Ötig─â înainte de meci. Meciurile emo╚Ťionale, mari, de finale de Grand Slam se câ╚Ötig─â ╚Öi se pierd înainte.

- Nu e u╚Öor s─â te împrietene╚Öti cu stresul. Darren Cahill a înv─âtat-o pe Simona cum s─â vad─â imaginea de ansamblu ╚Öi s─â nu mai pun─â presiune pe moment pentru a se putea concentra.

"În momentul în care pui prea mult─â presiune pe tine, te blochezi ╚Öi nu te mai po╚Ťi concentra."

- Limita noastr─â nu este o limit─â fix─â. Când vrei mai mult ╚Öi mai mult, limita o po╚Ťi face s─â fie flexibil─â. "M─â simt obosit─â, au fost ani grei, dar 2-3 ani mai pot s─â joc".

- Sportivii români din genera╚Ťia Simonei nu au avut ╚Öansa sportivilor din America c─ârora li se prezint─â la vârsta de 5 ani terenurile de tenis unde vor juca peste 20 de ani. ╚śi cresc cu încrederea aceasta ╚Öi î╚Öi hr─ânesc dorin╚Ťa de a câ╚Ötiga zi de zi.

- Simona tot timpul a investit în sine ╚Öi a mar╚Öat pe ce poate s─â o ajute pe termen lung: un antrenor mai bun, un atrenament mai bun. ╚śi a înv─â╚Ťat s─â ia ce e mai bun din fiecare moment sau persoan─â care a intrat în via╚Ťa ei.

- În ultimii 6 ani Simona a fost în carantin─â total─â. S-a izolat de tot ce ar fi putut s─â-i afecteze cariera ╚Öi performan╚Ťa. Inclusiv de interviuri sau apari╚Ťii la emisiuni TV. Aceast─â carantin─â a ajutat-o s─â ajung─â num─ârul 1 mondial.

- Simona crede c─â dac─â nu ai câ╚Ötigat un titlu de Grand Slam, nu e╚Öti cu adev─ârat num─ârul 1 mondial.

- Justine Henin, Rafael Nadal, Andrei Pavel, Hagi ╚Öi Cristian Chivu sunt modele care au ajutat-o pe Simona în carier─â.

- Rafael Nadal este modelul Simonei pentru atitudinea pe care o are fa╚Ť─â de joc. Joac─â fiecare punct ca ╚Öi cum ar fi ultimul din via╚Ťa lui. Doar dup─â 3-4 ani de antrenamente cu Darren, Simona a ajuns s─â aib─â o mentalitate asem─ân─âtoare cu a lui Nadal.

- Victoria de la Wimbledon a fost datorit─â mentalit─â╚Ťii, Simona s-a sim╚Ťit intangibil─â emo╚Ťional.

Show notes:

03:04 - Despre încrederea pe care a avut-o tat─âl Simonei

07:28 - Modelele în sport

10:36 - Sfatul Simonei pentru p─ârin╚Ťi

13:24 - Încredere, mentalitate de câstig─âtor ╚Öi victoria de la Wimbledon

19:24 - Despre ce înseamn─â s─â investesti în tine

20:54 - Izolarea fa╚Ť─â de orice i-ar fi putut afecta cariera

24:34 - Limita fiec─âruia dintre noi nu e fix─â

31:10 - What´s next

Declaratiile Simonei se pot asculta la acest link.

Taguri: BT  Banca Transilvania  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)Banca Transilvania deschide Agen╚Ťii Dialog, fara ghisee, doar pentru consultanta

´éĚ Cele mai multe agen╚Ťii BT Dialog sunt în Bucure╚Öti (15) ╚Öi în Cluj-Napoca (6) ´éĚ Aproximativ 10% dintre sediile b─âncii sunt pentru consultan╚Ť─â Banca Transilvania are aproape 50 de sedii dedicate consultan╚Ťei clien╚Ťilor, aflate în detalii

Banca Transilvania deschide Stup, un spatiu dedicat antreprenorilor

Banca Transilvania deschide Stup, spa╚Ťiu fizic ╚Öi virtual, dedicat sus╚Ťinerii comunit─â╚Ťii antreprenoriale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesar─â conect─ârii antreprenorilor cu detalii

Banca Transilvania sustine femeile care conduc afaceri

Banca Transilvania se al─âtur─â Confedera╚Ťiei Na╚Ťionale pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF. Datorit─â acestui parteneriat, BT va transpune principiile CONAF, în linie cu Strategia UE pentru Egalitate de Gen 2020 – 2025, în ac╚Ťiuni destinate sus╚Ťinerii femeilor cu detalii

Banca Transilvania, pe locul 302 in topul celor mai valoroase branduri bancare din lume

Banca Transilvania este, si in acest an, in topul celor mai valoroase 500 de branduri bancare din lume, pe locul 302, conform Brand Finance Banking 500 2022. Valoarea brandului Banca Transilvania a crescut la 460 milioane USD (de la 441 milioane USD, in 2021), conform unui comunicat al bancii, detalii

  

Ultimele Comentarii