Informatii utile banci | Criza COVID-19

Alpha Bank - intrebari frecvente in contextul Covid-19

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-17 12:53

Alpha Bank a publicat o pagina cu informatii utile pentru clienti in contextul pandemiei coronavirusului:

Intrebari frecvente in contextul Covid-19

Romania se implica activ in efortul de a limita raspandirea COVID-19 cu scopul de a proteja sanatatea intregii comunitati, a clientilor si angajatilor sai.

Aplicam cu responsabilitate si consecventa masuri de siguranta in sediile Alpha Bank pentru a va oferi, in permanenta, toate serviciile noastre.

Daca nu gasesti raspunsul la o intrebare ne poti scrie pe adresa info@alphabank.ro sau poti contacta Asistenta Clienti la 0800 825 742. Iti vom raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente in contextul Covid-19.

1. Care este programul de functionare al unitatilor teritoriale Alpha Bank in aceasta perioada?

R: Unitatile Alpha Bank isi desfasoara activitatea in conditii normale de lucru, in intervalul 09.00-17.00. In eventualitatea in care vor exista modificari le vom anunta aici.

2. Care este programul de functionare al call center-ului (Asistenta Clienti)?

R: Echipa Asistenta Clienti isi desfasoara activitatea in conditii normale, in intervalul 8.30-20.30 de luni pana vineri. Serviciul de Urgente Carduri functioneaza permanent (24/7).

3. Cum pot depune numerar in cont, fara sa intru in unitatea bancara?

R: Poti utiliza, la orice ora, reteaua Alpha Bank de ATM-uri 24/7 Banking care permit depunerea de numerar. Poti depune lei, euro sau dolari. Consulta locatiile acestor ATM-uri [aici]. Pentru a efectua depunerea este nevoie sa ai la tine cardul Alpha Bank (debit/credit).

4. Cum pot face tranzactii bancare in aceasta perioada fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- Alpha Online Banking – descopera operatiunile pe care le poti realiza [aici]

- Cardul de debit/credit – plateste cu cardul la comercianti sau online pentru a evita utilizarea numerarului. Iti recomandam utilizarea tehnologiei contactless acolo unde este posibil.

5. Ce trebuie sa fac daca am Alpha Online Banking dar nu mai stiu sa ma conectez?

R: Poti sa restaurezi accesul la Alpha Online Banking de la distanta, fara sa vii in unitate. Consulta instructiunile [aici] sau poti sa ne suni la 0800 825 742.

6. Cum pot obtine Alpha Online Banking?

R: Poti obtine acces la Alpha Online Banking facandu-ne o scurta vizita in cea mai apropiata unitate. Poti beneficia de Alpha Online Banking pe o perioada de 6 luni fara comision de administrare.

7. Cum pot obtine un card de debit in lei cu facilitati contactless?

R: Poti obtine un card de debit in lei cu tehnologie contactless facandu-ne o scurta vizita in unitate. Poti beneficia de Alpha Card Enter More Visa fara taxa de emitere sau comision anual de administrare.

8. Cum pot sa platesc datoria aferenta cardului de credit fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- Prin Alpha Online Banking selectand Transfer intre Conturi Proprii -> Alimentare Card de Credit;

- Prin transfer bancar, conform instructiunilor din extras de card de credit.

9. Cum pot sa platesc rata creditului (credit ipotecar/auto/de nevoi personale) fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- prin transfer bancar in contul curent deschis la Alpha Bank

- prin depunere numerar, in orice moment, la ATM-urile 24/7 Banking care permit acest tip de operatiuni in lei, euro sau dolari. Consulta locatiile acestor ATM-uri 24/7 Banking [aici].

10. Exista solutii de amanare la plata a ratei creditului pentru clientii persoane fizice in contextul pandemiei COVID-19?

R: In cazul in care te afli intr-o situatie de carantina institutionalizata / izolare la domiciliu ne poti contacta la info@alphabank.ro sau 0800 825 742.

Alpha Bank va lucra impreuna cu tine pentru a identifica cea mai buna solutie de sprijin, adaptata situatiei in care te afli.

Analizam permanent situatia climatului economic, urmand a oferi solutii cu impact general in functie de evolutia acestuia.

Sursa: Alphabank.ro

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, da startul relaxarii creditarii, printr-o oferta cu dobanzi reduse

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a dat astazi startul relaxarii creditarii, dupa criza coronavirusului, prin lansarea celei mai mari promotii online de produse bancare de pana acum, care include imprumuturi cu dobanzi reduse. Banca Transilvania lansează azi detalii

Sectiunea de intrebari si raspunsuri de pe site-ul Bancii Transilvania (Intreb BT), vizitata de un milion de persoane in perioada starii de urgenta

Întreb BT a fost unul dintre cele mai accesate canale de comunicare ale Băncii Transilvania pe perioada stării de urgenţă, cu 1 milion de vizitatori care au făcut peste 2,7 milioane de vizite în decurs de două luni, vizite care au înlocuit drumurile la bancă, conform detalii

S-a dublat numarul biletelor la ordin neplatite de firme, din cauza crizei COVID-19

Criza COVID-19, care a redus substantial sau chiar a blocat resursele de bani (lichiditati) detinute de firmele nevoite sa-si ajusteze sau sa-si intrerupa activitatea, a determinat o reactie in lant, intrucat acestea nu au mai putut sa-si achite instrumentele de debit, precum biletele la ordin detalii

IMM Invest: doar 12 firme au primit pana acum credite, in timp ce 319 au fost refuzate de banci; in analiza se afla 48.712 de cereri de finantare

Bancile au primit 48.712 cereri de creditare din partea firmelor prin programul de stat IMM Invest, insa pana acum, dupa doua saptamani de la debutul programului, in 28 aprilie, au aprobat doar 12 credite, in timp ce 319 dosare au fost respinse,  conform unui comunicat al detalii

Ultimele Comentarii