Informatii utile banci | Criza COVID-19

Alpha Bank - intrebari frecvente in contextul Covid-19

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-17 12:53

Alpha Bank a publicat o pagina cu informatii utile pentru clienti in contextul pandemiei coronavirusului:

Intrebari frecvente in contextul Covid-19

Romania se implica activ in efortul de a limita raspandirea COVID-19 cu scopul de a proteja sanatatea intregii comunitati, a clientilor si angajatilor sai.

Aplicam cu responsabilitate si consecventa masuri de siguranta in sediile Alpha Bank pentru a va oferi, in permanenta, toate serviciile noastre.

Daca nu gasesti raspunsul la o intrebare ne poti scrie pe adresa info@alphabank.ro sau poti contacta Asistenta Clienti la 0800 825 742. Iti vom raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente in contextul Covid-19.

1. Care este programul de functionare al unitatilor teritoriale Alpha Bank in aceasta perioada?

R: Unitatile Alpha Bank isi desfasoara activitatea in conditii normale de lucru, in intervalul 09.00-17.00. In eventualitatea in care vor exista modificari le vom anunta aici.

2. Care este programul de functionare al call center-ului (Asistenta Clienti)?

R: Echipa Asistenta Clienti isi desfasoara activitatea in conditii normale, in intervalul 8.30-20.30 de luni pana vineri. Serviciul de Urgente Carduri functioneaza permanent (24/7).

3. Cum pot depune numerar in cont, fara sa intru in unitatea bancara?

R: Poti utiliza, la orice ora, reteaua Alpha Bank de ATM-uri 24/7 Banking care permit depunerea de numerar. Poti depune lei, euro sau dolari. Consulta locatiile acestor ATM-uri [aici]. Pentru a efectua depunerea este nevoie sa ai la tine cardul Alpha Bank (debit/credit).

4. Cum pot face tranzactii bancare in aceasta perioada fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- Alpha Online Banking – descopera operatiunile pe care le poti realiza [aici]

- Cardul de debit/credit – plateste cu cardul la comercianti sau online pentru a evita utilizarea numerarului. Iti recomandam utilizarea tehnologiei contactless acolo unde este posibil.

5. Ce trebuie sa fac daca am Alpha Online Banking dar nu mai stiu sa ma conectez?

R: Poti sa restaurezi accesul la Alpha Online Banking de la distanta, fara sa vii in unitate. Consulta instructiunile [aici] sau poti sa ne suni la 0800 825 742.

6. Cum pot obtine Alpha Online Banking?

R: Poti obtine acces la Alpha Online Banking facandu-ne o scurta vizita in cea mai apropiata unitate. Poti beneficia de Alpha Online Banking pe o perioada de 6 luni fara comision de administrare.

7. Cum pot obtine un card de debit in lei cu facilitati contactless?

R: Poti obtine un card de debit in lei cu tehnologie contactless facandu-ne o scurta vizita in unitate. Poti beneficia de Alpha Card Enter More Visa fara taxa de emitere sau comision anual de administrare.

8. Cum pot sa platesc datoria aferenta cardului de credit fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- Prin Alpha Online Banking selectand Transfer intre Conturi Proprii -> Alimentare Card de Credit;

- Prin transfer bancar, conform instructiunilor din extras de card de credit.

9. Cum pot sa platesc rata creditului (credit ipotecar/auto/de nevoi personale) fara sa vin la banca?

R: Ai urmatoarele optiuni:

- prin transfer bancar in contul curent deschis la Alpha Bank

- prin depunere numerar, in orice moment, la ATM-urile 24/7 Banking care permit acest tip de operatiuni in lei, euro sau dolari. Consulta locatiile acestor ATM-uri 24/7 Banking [aici].

10. Exista solutii de amanare la plata a ratei creditului pentru clientii persoane fizice in contextul pandemiei COVID-19?

R: In cazul in care te afli intr-o situatie de carantina institutionalizata / izolare la domiciliu ne poti contacta la info@alphabank.ro sau 0800 825 742.

Alpha Bank va lucra impreuna cu tine pentru a identifica cea mai buna solutie de sprijin, adaptata situatiei in care te afli.

Analizam permanent situatia climatului economic, urmand a oferi solutii cu impact general in functie de evolutia acestuia.

Sursa: Alphabank.ro

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19La BCR se poate intra fara certificat verde

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca intrarea clientilor in unitatile bancare (hub) este posibila fara prezentarea unui certificat verde (dovada vaccinarii sau trecerii prin boala COVID-19). Iata anuntul bancii, postat pe Facebook: "Împreună rămânem în detalii

Firmele, obligate sa dea zile libere parintilor care stau cu copiii in timpul pandemiei de coronavirus

Părinții care trebuie să supravegheze copiii în cazul în care cursurile sunt suspendate pot beneficia de zile libere plătite, conform unui comunicat PwC. Recent, prin Ordonanța 110/2021, Guvernul a reglementat că pentru anul școlar în curs se acordă același tip de sprijin pentru părinți cu cel care a fost în vigoare anul trecut, în contextul pandemiei. Însă pe durata vacanțelor școlare, măsura nu se aplică. Zilele libere se acordă obligatoriu de către angajator numai unuia dintre părinți, în cazul familiilor care au copii mai mici de 12 ani sau copii cu dizabilități de până la 26 de ani înscriși într-o unitate de învățământ sau într-o unitate de educație detalii

CEC Bank: accesul in banca se face fara certificat verde

"Accesul la serviciile CEC Bank nu va fi afectat de restricții. Serviciile financiare sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază", conform unui anunt al bancii, in care se adauga: "În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că serviciile bancare de detalii

Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA

Garanti BBVA a anuntat modalitatea de amanare a ratelor la creditele persoanelor fizice, conform prevederilor OUG 37/2020. Iata informatiile publicate de banca: Informare privind conditiile si efectele suspendarii platii ratelor la credite Avand in vedere detalii