BANCI | Stirea Zilei

CEC Bank este a cincea banca la care poti deschide un cont online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-12 19:14

CEC Bank ofera de astazi persoanelor fizice rezidente in Romania posibilitatea de a deschide online, de pe telefon sau calculator, fara a fi nevoie de o vizita la banca, un cont curent cu card si online banking, denumit Pachetul Bun Venit.

Identificarea personala si semnarea documentelor aferente contului se realizeaza exclusiv digital, prin telefon sau calculator, pe site-ul CEC.ro, la acest link, astfel: se completeaza in formularul online de pe site datele personale, apoi se face o fotografie a cartii de identitate si un selfie pentru identificarea solicitantului, datele urmand a fi confirmate apoi si printr-o conversatie video cu un angajat al bancii.

Dupa finalizarea procedurii de completare si verificare a datelor personale, se semneaza online contractul cu banca, iar apoi se activeaza aplicatia de mobile/internet banking, prin intermediul careia se vor realiza operatiunile bancare, precum plati sau transferuri de bani. (vezi cum se deschide contul online in fisierul Video de la finalul articolului)

Cardul pentru retragerea banilor de la bancomate va fi trimis la domiciliul clientului.

CEC Bank devine astfel a cincea banca din Romania care dispune de o tehnologie 100% digitala pentru deschiderea unui cont curent, dupa Libra Bank, BCR, ING si Alior Bank.

Comisionul lunar pentru Pachetul Bun Venit al CEC Bank deschis online este 0 daca in cont se face un rulaj, adica tranzactii (incasari/plati), de minim 700 de lei lunar, in caz contrar comisionul standard fiind 5,9 lei.

Comparativ, acelasi tip de pachet deschis la BCR are un comision standard de 6 lei, daca nu se incaseaza lunar minim 600 de lei, iar la ING 7 lei, daca nu se incaseaza minim 700 de lei, urmand sa creasca la 9 lei din luna mai. (vezi foto)

In privinta altor comisioane uzuale aferente contului, oferta CEC Bank este comparabila cu cea a BCR si ING: fara comisioane la retragerile de bani de pe card, la verificarea soldului de pe card la bancomatele din Romania si la incasarile de bani in cont.

Un avantaj al CEC Bank este ca plateste o dobanda de 0,1% pe an pentru banii din contul curent, restul bancilor neplatind nicio dobanda pentru sumele disponibile aflate in conturile clientilor.

Comunicatul CEC Bank

Clientii isi pot deschide conturi 100% online la CEC Bank, din tara sau din strainatate

CEC Bank, institutia financiara cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza procesul de contractare online, la distanta a serviciilor bancare, prin lansarea pachetului "Bun Venit!".

Pachetul "Bun Venit!" include un cont curent, emiterea unui card de debit si acces la Mobile Banking. Contul curent si accesul la Mobile Banking se activeaza instant, dupa finalizarea procesului de inregistrare online, iar cardul se emite si se trimite prin posta la adresa indicata.

"Extinderea serviciilor si a bazei de clienti inclusiv prin atragerea de clienti la distanta, din Romania si din diaspora este parte din planul de afaceri al CEC Bank, agreat cu Comisia Europeana in procesul de aprobare a majorarii de capital, in conditii de piata. Deschiderea conturilor de la distanta, 100% online, fara deplasari la ghiseele bancii si fara hartii este parte din solutia pe care o oferim celor pentru care timpul este o resursa pretioasa”, a declarat Bogdan Neacsu, presedinte director general al CEC Bank.

Pentru deschiderea 100% online a contului se acceseaza pagina dedicata de pe site-ul cec.ro si se parcurge fluxul pentru activarea serviciilor. Sunt necesare cartea de identitate romaneasca, un telefon mobil sau un calculator cu camera video si cu acces la Internet.

Serviciile bancare pot fi accesate atat de clientii din Romania, cat si de cei din diaspora.

Pentru deschiderea de conturi de la distanta, CEC Bank se bazeaza atat pe algoritmi de inteligenta artificiala pentru recunoasterea actelor de identitate cat si pentru recunoastere faciala, dar si pe o verificare personala, realizata de catre angajati ai bancii, in cadrul unui scurt apel video. Lansarea serviciilor bancare de la distanta a presupus dezvoltarea platformei IT necesare folosind atat resurse interne, cat si servicii specializate din surse externe, precum solutiile pentru recunoasterea datelor si pentru recunoastere faciala. De asemenea, pentru serviciile de inrolare online, CEC Bank a colaborat cu un start-up romanesc, FintechOS.

Comisioanele de administrare sunt ZERO pentru clientii care au un rulaj lunar de peste 700 de lei, altfel aplicandu-se un comision de 5,9 lei/luna.

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro

 

Taguri: cont online  CEC Bank  

Comentarii

FLORIN SUCIU
Cont on-line de pandemie
Au avut "nevoie" de 12 ani!! ca sa rezolve...deschiderea unui cont on-line. In 2008 leam oferit solutia platformei noastre de tranzactii electronice cu ZERO costuri marginale si ... ZERO INTERES ... sau mai bine spus, zero interes pentru ca solutia era amea si nu a LOR ... DIN SISTEM ... si erau tot liberalii mari si tari atunci, dar cea mai tare este ca acum 20 de ani ii propuneam Abramburicii Platforme de social-media CYBERMENTOR pentru managementul sistemului national de invatamant preuniversitar!!! Acum 20 de ani ... si azi vor sa "faca peste naopte" e-learning cand 85% dintre copii nu au internet, computer si lectiile sunt vai de capul lor ... Asta a fost si este ROMANICA ROSIE-GALBENA-ALBASTRA-VERDE ... iar azi, maretul sau mai bine zis inaltul conducator anunta ca :nu vor mai fi licitatii pentru medicamente, echipamente si materiale sanitare, pentru nimic, ca ei colaboreaza cu UE .. ca Orbanul va face si vor drege incepand de ... cand pot... Un cuvant despre cele 3 milioane de romanii din diaspora, cei 2000 de transportatorii blocati la granitele ... partenerilor nostrii din EU, si ZERO informatii despre situatia prezenta ...

Paval Adriana
Vreau sa obtin un card si tichet pt cont curent
Intrebare ,daca am tichet pot face tranzacții si din conturile de depozit,bineînțeles sa le duc în cont curent si apoi. Multumesc .0743776039

Paval Adriana
Vreau sa obtin un card si tichet pt cont curent
Intrebare ,daca am tichet pot face tranzacții si din conturile de depozit,bineînțeles sa le duc în cont curent si apoi. Multumesc .0743776039

BUSTAN BEBE
Schimbarea cardurilor expirate
BUNĂ ZIUA ! MI-AU EXPIRAT CARDURILE,ESTE POSIBILĂ SCHIMBAREA LOR,ONLINE ? SAU REACTIVAREA CELOR VECHI.MULTUMESC.

Vasile Coman - Bancherul.ro
card expirat CEC Bank
Stimate domnule Bustan, sfatul meu e sa trimiteti la CEC Bank o cerere pentru a va trimite la domiciliu, prin posta, cardurile reiinoite. Reactivarea celor vechi nu e posibila. Daca nu reusiti, sunati-ma la 0723292899 sau trimiteti-mi email la: vasile.coman@bancherul.ro

Giurgiu Marcel Adrian
Doresc să mă loghez online la CEC bank
Cum pot să îmi fac cont online pe telefon la CEC Am cont bancar la banca...dar mă puteți ajuta?!

Vasile Coman - Bancherul.ro
logare online la CEC Bank
Stimate domnule Giurgiu, pentru a va loga online la contul CEC Bank, va trebui sa mergeti la banca si sa semnati un contract pentru utilizarea serviciului CEC Bank Mobile Banking. Ca alternativa, fara sa mergeti la banca, va puteti deschide un nou cont, online, pe site-ul CEC.ro, cu acces la serviciul de mobile banking. Ulterior, va puteti transfera banii din vechiul cont, in cel nou, la care veti avea acces online. Reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor, la tel 0723292899 sau e-mail: vasile.coman@bancherul.ro

Plostinaru florin
Deschiderea unui cont
Se pote deschide un cont cu copie de ci pana se eliberează urmatorul ciAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare sunt cele mai bune carduri de credit?

Pentru alegerea celui mai bun card de credit furnizat de banci, trebuie sa luam in calcul mai multe criterii, cele mai importante fiind, fireste, dobanda si comisioanele, precum si programele de plata in rate fara dobanda si bonusurile/reducerile oferite la plata cumparaturilor din magazinele detalii

Darea in plata: de ce este mai avantajoasa negocierea prin CSALB decat un proces in instanta

O instanta de judecata a respins, recent, cererea clientului unei banci pentru echilibrarea contractului de credit in baza legii privind darea in plata, intrucat cursul francului elvetian (CHF) fata de leu a crescut cu doar 50%, nu cu 52%, cum prevede Legea 77/2016. Decizia Judecatoriei detalii

Ce reclamatii au clientii bancilor si IFN-urilor

Cele mai multe reclamatii la adresa bancilor si IFN-urilor primite pe site-urile Reclamatiibanci.ro, Bancherul.ro si Ghiseulbancar.ro in saptamana 4-10 octombrie s-au referit la probleme in utilizarea aplicatiilor de mobile banking, raportarea restantelor la Biroul de Credit si detalii

BNR urca dobanda la 1,5%, contrar asteptarilor

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat dobanda de politica monetara cu un sfert de punct, se la 1,25% la 1,50%, contrar asteptarilor analistilor, care anticipau mentinerea ratei de referinta.
Economistul BCR, Ciprian Dascalu, considera ca BNR va amana in sedinta de astazi noul ciclu de crestere a dobanzii de referinta, din cauza recrudescentei epidemiei coronavirusului, valul patru fiind mai grav decat cele mai pesimiste asteptari. Comunicatul BNR: Hotărârile CA al BNR pe probleme de politică monetară
05.10.2021 "Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României, întrunit în ședința de astăzi, 5 octombrie 2021, a hotărât următoarele: - majorarea ratei detalii

  

Ultimele Comentarii

 • BT pay

  Exact aceiasi problema ca dl Ionescu si dna Jeni am si eu. Daca aveti o solutie va rog? Multumesc ... detalii

 • YOU BRD

  Aplicatia MY BRD este inca functionala, o puteti reinstala din Google Play, App Store sau Windows ... detalii

 • YOU BRD

  Foarte proasta aplicatia.O vreau pe cea veche.Cum pot sa o reinstalez pe cea ... detalii

 • Buna ziua!

  Am instalat bt pay, am introdus numele și nr de telefon, îmi vine mesajul de confirmare prin SMS ... detalii

 • Rambursare anticipata

  Buna seara, Cum pot convinge funcționarul de la banca (in cazul meu BRD), ca rata pe care vreau ... detalii