BANCI | Ultima Ora

BRD acorda studentilor la medicina din Iasi credite care se ramburseaza dupa ce acestia termina facultatea

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-09-28 17:54

BRD anunta ca acorda studentilor la medicina din Iasi credite care se ramburseaza dupa ce acestia termina facultatea si se angajeaza.

BRD lansează, în premieră în România, o linie de finanţare a studiilor de licenţă «Student la UMF Iaşi», cu perioadă de graţie de până la 72 de luni (comunicat de presa):

Parteneriatul tradiţional între BRD şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi trece, începând din anul universitar 2016-2017, la un nivel superior prin lansarea unui produs de creditare unic pe piaţa din România: linia de finanțare dedicată studenţilor la UMF Gr. T. Popa.

„Acest produs reflectă importanţa pe care banca noastră o acordă domeniului strategic al educaţiei şi clienților noştri studenţi”, a declarat Gheorghe Marinel, Director General adjunct al BRD Groupe Societe Generale.

Perioada de acordare a finanţării este de 10 ani, cu o perioadă de graţie extinsă pe toată durata studiilor, până la 72 de luni. Restituirea finanțării se realizează în anii 7-10, începând cu momentul în care studentul finalizează studiile și devine medic/angajat.

Dobânda - 4,84% (în ziua de 27 septembrie 2016) - este calculată potrivit formulei Robor 6M + 3,90 puncte procentuale.

Valoarea finanțării este echivalentă cu taxa de şcolarizare, iar nivelul comisioanelor de analiză a dosarului, administrare a creditului şi rambursare anticipată este 0.

Exemplu de calcul pentru o finanțare în valoare de 36.000 de lei acordată pe 10 ani, în 6 tranşe anuale în valoare de 6.000 de lei fiecare și cu perioadă de graţie parţială de 72 de luni:

- suma lunară de plată aferentă primului an de graţie parţială: 30 lei
- suma lunară de plată după finalizarea perioadei de graţie: 860 lei
- DAE: 6,08%
- valoarea totală plătibilă : 48.684 lei

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  ROBOR  comisioane cont bancar  DAE (Dobanda Anuala Efectiva) credite ipotecare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca elvetiana Credit Suisse, cu o vechime de 167 de ani, a devenit brusc istorie

Credit Suisse, banca mondiala de importanta sistemica, a 17-a ca marime din Europa, cu o istorie de 167 de ani, a fost preluata UBS, cea mai mare institutie de credit din Elvetia, pentru evitarea unei crize bancare in Europa. Credit Suisse si-a pierdut detalii

Dosarele de dauna Euroins se pot deschide la FGA: care este procedura

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a luat act de Decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A. și constatarea stării de insolvență a detalii

Euroins, a treia mare firma de asigurari din Romania, inchisa de ASF, dupa investigatia ziarului Libertatea

Euroins, detinuta de grupul bulgar Eurohold, a treia mare firma de asigurari din Romania si cea mai importanta pe piata asigurarilor auto RCA, a fost declarata insolventa si i-a fost retrasa autorizatia de functionare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), dupa o detalii

Frica de o noua criza bancara globala se raspandeste in Europa: Credit Suisse se imprumuta de urgenta la banca centrala

Marea banca elvetiana Credit Suisse a accesat un imprumut de urgenta in valoare de 50 de miliarde de franci elvetieni de la banca cetnrala a Elvetiei, in incercarea de a castiga increderea investitorilor, dupa ce actiunile sale la bursa s-au prabusind, starnind temeri privind o noua detalii