BANCI | Ultima Ora

CEC Bank, a 8-a banca dispusa sa acorde credite doar cu buletinul, dar cu salariul verificat la ANAF

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-20 15:24

CEC Bank este a 8-a banca dupa Idea Bank, ING, Raiffeisen, BRD, Banca Romaneasca, Banca Transilvania si Credit Europe Bank (doar in cazul cardurilor de credit) care anunta ca acorda credite doar cu buletinul, dar cu verificarea veniturilor in baza de date a ANAF.

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) şi ANAF au încheiat anul trecut un protocol de colaborare prin intermediul căruia băncile pot verifica veniturile solicitanţilor de credite persoane fizice şi situaţiile financiare ale persoanelor juridice (cu acordul solicitantului).

Obiectivul constă în eficientizarea activităţii de creditare şi reducerea incidenţei fraudelor bancare care au la baza documente falsificate, in conditiile in care peste 90% din fraudele bancare au la bază documente false privind veniturile, potrivit reprezentantilor ARB.

Sunt 28 de bănci semnatare, iar proiectul este operaţional din semestrul I 2015, precizeaza ARB.

CEC Bank simplifica procesul de acordare a creditelor pentru persoane fizice (comunicat de presa):

CEC Bank faciliteaza acordarea de credite clientilor persoane fizice, prin implementarea unui pachet complex de masuri de simplificare, optimizare si flexibilizare a fluxului de lucru.

In acest sens, CEC Bank a implementat protocolul cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care poate obtine informatii despre clientii eligibili si, totodata, a restructurat documentatia suport, oferind posibilitatea contractarii de credite intr-un interval de timp mai redus. In plus, prin accesarea unor pachete de produse de creditare ce includ si credite prin card, clientii beneficiaza si de costuri avantajoase (marja de dobanda este redusa cu pana la 0,50 p.p. la creditele standard incluse in pachet), dar si de un efort minim, prin documentatia unificata.

Cei peste 150 de ani de experienta ne indeamna sa imbunatatim in permanenta atat calitatea produselor si serviciilor oferite de banca, cat si fluxurile de lucru care in final impacteaza relatia directa cu clientul. Astfel, suntem in masura sa propunem solutii financiare optime celor peste 2,6 milioane de clienti, tinand cont totodata de respectarea principiului prudential bancar si de asigurare a unui grad de risc confortabil pentru activitatea desfasurata”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre produsele de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro.

Comentarii

Cîrjaliu
Credit
Credit

Cîrjaliu
Credit
Vreau un creditAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraING Bank va emite carduri din plastic reciclat

Începând cu luna septembrie a acestui an, ING Bank va începe tranziția portofoliului de carduri către o alternativă sustenabilă și prietenoasă cu mediul, din plastic reciclat. Astfel, banca va reduce amprenta de carbon a cardurilor nou-emise cu 75%, dar și energia detalii

Aplicatiile Raiffeisen nu functioneaza (actualizat)

Nu functioneaza aplicatiile de mobile banking si internet banking Raiffeisen Smart Mobile pentru clienți persoane fizice, Raiffeisen Online pentru clienți persoane fizice și Raiffeisen Smart Business, a anuntat Raiffeisen Bank, in jurul orei 18,20, pe detalii

ROBOR: 5,5%, EURIBOR: - 0,4%. Ce bine ca am credit in euro!

"Ce bine ca am credit in euro! Daca-l aveam in lei, acum as fi avut probleme, cu ROBOR-ul la peste 5%, in timp ce Euribor-ul este -0,4%", se bucura un cititor. L-am intrebat daca nu este afectat, in schimb, de cursul valutar leu/euro. "Deloc, a raspuns el. Am aceeasi rata de ani detalii

First Bank si-a sporit semnificativ profitul

First Bank raportează un profit de 57,1 milioane de lei pentru anul 2021, o creștere semnificativă față de perioada similară precentă, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Veniturile operaționale nete ale băncii au crescut cu 7% față detalii

  

Ultimele Comentarii