BANCI | Ultima Ora

CEC Bank, a 8-a banca dispusa sa acorde credite doar cu buletinul, dar cu salariul verificat la ANAF

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2015-10-20 15:24

CEC Bank este a 8-a banca dupa Idea Bank, ING, Raiffeisen, BRD, Banca Romaneasca, Banca Transilvania si Credit Europe Bank (doar in cazul cardurilor de credit) care anunta ca acorda credite doar cu buletinul, dar cu verificarea veniturilor in baza de date a ANAF.

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) şi ANAF au încheiat anul trecut un protocol de colaborare prin intermediul căruia băncile pot verifica veniturile solicitanţilor de credite persoane fizice şi situaţiile financiare ale persoanelor juridice (cu acordul solicitantului).

Obiectivul constă în eficientizarea activităţii de creditare şi reducerea incidenţei fraudelor bancare care au la baza documente falsificate, in conditiile in care peste 90% din fraudele bancare au la bază documente false privind veniturile, potrivit reprezentantilor ARB.

Sunt 28 de bănci semnatare, iar proiectul este operaţional din semestrul I 2015, precizeaza ARB.

CEC Bank simplifica procesul de acordare a creditelor pentru persoane fizice (comunicat de presa):

CEC Bank faciliteaza acordarea de credite clientilor persoane fizice, prin implementarea unui pachet complex de masuri de simplificare, optimizare si flexibilizare a fluxului de lucru.

In acest sens, CEC Bank a implementat protocolul cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care poate obtine informatii despre clientii eligibili si, totodata, a restructurat documentatia suport, oferind posibilitatea contractarii de credite intr-un interval de timp mai redus. In plus, prin accesarea unor pachete de produse de creditare ce includ si credite prin card, clientii beneficiaza si de costuri avantajoase (marja de dobanda este redusa cu pana la 0,50 p.p. la creditele standard incluse in pachet), dar si de un efort minim, prin documentatia unificata.

Cei peste 150 de ani de experienta ne indeamna sa imbunatatim in permanenta atat calitatea produselor si serviciilor oferite de banca, cat si fluxurile de lucru care in final impacteaza relatia directa cu clientul. Astfel, suntem in masura sa propunem solutii financiare optime celor peste 2,6 milioane de clienti, tinand cont totodata de respectarea principiului prudential bancar si de asigurare a unui grad de risc confortabil pentru activitatea desfasurata”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre produsele de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro.

Comentarii

Cîrjaliu
Credit
Credit

Cîrjaliu
Credit
Vreau un creditAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

Preluarea Porsche Bank de Dan Ostahie a fost aprobata de Consiliul Concurentei

Dan Ostahie controlează Grupul Altex, care este organizat pe mai multe linii de activitate, respectiv: retail, servicii IT, import, producție și distribuție produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive, imobiliare, conform unui comunicat al detalii

  

Ultimele Comentarii