BANCI | Cariera

Lucian Anghel este directorul de risc la Libra Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-03-20 12:52

Numirea lui Lucian Anghel in functia de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializata, odata cu primirea aprobarii din partea Bancii Nationale a Romaniei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Lucian Anghel va coordona aria de risc a bancii (Chief Risk Officer) si este, de asemenea, economist-sef al Libra Internet Bank.

Cu o experienta de peste 25 de ani in sistemul financiar-bancar si pe piata de capital, Lucian Anghel a detinut de-a lungul carierei functii de top management in cadrul mai multor banci comerciale si institutii financiare din Romania si a fost presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

“Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelenta in digitalizare si forta de inovare in domeniul bancar. Apartenenta la o echipa talentata si motivata este o oportunitate excelenta si ma bucur ca am ocazia sa contribui la indeplinirea obiectivelor bancii", a declarat Lucian Anghel, Director General-Adjunct Libra Internet Bank.

"Libra Internet Bank este mai puternica odata cu numirea lui Lucian Anghel in functia de Director General-Adjunct si suntem incantati sa il avem in echipa noastra. Experienta remarcabila acumulata de Lucian Anghel in domeniul financiar-bancar reprezinta un atu pentru misiunea asumata, de a dezvolta activitatea bancii si a oferi permanent cele mai bune servicii si produse clientilor Libra", a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost infiintata in 1996 in Bucuresti si face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat in oferirea de produse si servicii dedicate Profesiilor liberale si companiilor din Real Estate si Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizarii in bankingul din Romania, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internationale prezente in tara. Libra Internet Bank are o retea de 57 de sucursale in Bucuresti si alte orase mari din Romania.

Taguri: Banca Nationala a Romaniei (BNR)  banca  Libra Internet Bank  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii