BANCI | Profil

Garanti BBVA, premiata pentru digitalizare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-10 04:34

Tolga Banyocu, Director General Adjunct - Aria Soluții Clienți, responsabil pentru Transformare Digitală, Garanti BBVA

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, a fost premiată în cadrul prestigioasei competiții internaționale organizate de Global Finance Magazine, care desemnează cele mai bune bănci digitale din lume, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Acesta este al 24-lea an în care publicația premiază băncile performante în domeniul digitalizării, iar pentru Garanti BBVA este a 14-a ediție în care este premiată. 

Orientarea Garanti BBVA către dezvoltarea canalelor digitale a fost recunoscută în ediția din acest an a competiției cu următoarele premii - The Best Consumer Digital Bank in Romania for 2023 și The Best Integrated Consumer Banking Site in Romania for 2023.

”Într-o lume ghidată de progresele tehnologice, Garanti BBVA își reafirmă cu mândrie angajamentul de a adopta digitalizarea ca piatră de temelie a activităților pe care le derulează. În ultimii ani, peisajul industriei în care activăm a suferit transformări semnificative, tehnologiile digitale remodelând modul în care interacționăm, tranzacționăm și îi deservim pe clienții noștri.

În acest context, adoptarea digitalizării devine imperios necesară pentru a crea o experiență de neegalat pentru clienți, confort și accesibilitate. Misiunea Garanti BBVA este să ofere în mod constant servicii financiare de top, adaptate pentru a răspunde nevoilor dinamice ale clienților noștri, iar cu ajutorul digitalizării putem să oferim o gamă largă de soluții bancare online, pe care aceștia să le poată accesa rapid, oricând și de oriunde”, a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct - Aria Soluții Clienți, responsabil pentru Transformare Digitală, Garanti BBVA.

Garanti BBVA investește de mulți ani deja în dezvoltarea canalelor sale de Online și Mobile banking, iar, în plus, recent, a demarat un proiect foarte ambițios de transformare completă a infrastructurii sale bancare, cu scopul de a le oferi clienților produse și servicii digitale mai bune.

Mai mult, în 2023, Garanti BBVA a lansat o nouă versiune a site-ului, care poate fi accesată la aceeași adresă https://www.garantibbva.ro/ro. Noul site a fost creat ca să fie mai rapid ca niciodată, mai ușor de navigat, cu o securitate îmbunătățită și mult mai prietenos cu utilizatorii, deopotrivă cu un aspect îmbunătățit.

În cadrul competiției Global Finance Magazine, câștigătorii au fost aleși de un juriu de talie mondială de la Infosys, lider în consultanță, tehnologie și outsourcing, dintr-o selecție realizată de editorii publicației Global Finance.

Băncile câștigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii: capacitatea strategiei de atragere și deservire a clienților digitali, succesul în orientarea clienților către ofertele digitale, creșterea bazei de clienți care utilizează canelele digitale, amplitudinea ofertelor de produse, beneficiile tangibile obținute din inițiativele digitale, și designul și funcționalitatea site-ului web/mobil.

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia.

Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).
Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți:
• facebook.com/GarantiBBVARomania
• https://www.instagram.com/garantibbva_romania/
• linkedin.com/company/garanti-bbva-romania
• youtube.com/c/GarantiBBVARomania.

Taguri: online banking  aplicatie mobile banking  Garanti BBVA  reclamatie banca  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  internet banking  mobile banking  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Cum poti primi dobanda pentru restul economisit la platile cu BT Pay

250.000 de persoane care folosesc BT Pay economisesc prin opțiunea Round Up din aplicație. 8 din 10 persoane care au conturi de economii la Banca Transilvania folosesc inclusiv Round Up, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu peste 12.000 de detalii

ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii