BANCI | Profil

Cardul BT Visa UNTOLD are un nou design și noi beneficii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-07-03 17:12

 Tematica UNTOLD din acest an și a cardului BT este Mama Natură.

 BT este banca oficială UNTOLD de la prima ediție a festivalului.

Cardul virtual BT Visa UNTOLD, destinat fanilor UNTOLD care folosesc aplicația BT Pay, vine cu un nou design animat, inspirat de tematica din acest an a festivalului, Mama Natură, precum și cu beneficii noi.

BT Visa UNTOLD este un card de debit, în lei, exclusiv virtual, fără costuri de emitere și administrare. Lansat anul trecut, cardul are un design diferit, inspirat de desingul creativ al fiecărei ediții a festivalului UNTOLD.

Premiile și beneficiile cu care vine cardul BT Visa UNTOLD în 2024:

 Experiență completă la festival (5) pentru persoanele care solicită cardul în perioada 4 - 21 iulie și care cuprinde: abonament la UNTOLD 2024 Cluj-Napoca, cazare, tur în culise etc.

 Discount 15% la achiziția produselor oficiale UNTOLD în cadrul festivalului;

 Discount 12% la servicii BlackCab pe perioada festivalului (7 – 12 august 2024);

 Discount de până la 6% prin Booking.com, în funcție de tipul de cazare ales, achitat cu cardul BT Visa UNTOLD, pe baza unui link de acces;

 20% discount la consultații în cadrul rețelei private de sănătate Regina Maria, în perioada 15 iulie -15 octombrie 2024, la plata cu cardul BT Visa UNTOLD;

 15% reducere la MyGeisha, la plata cu cardul BT Visa UNTOLD online și în magazinele fizice;

 25% comision de succes (în loc de 30%, comisionul standard) pentru Air Refund, în cazul prierderii sau anulării zborului.

Pentru clienții care au deja cardul BT Visa UNTOLD:
Design-ul cardului se schimbă în aplicația BT Pay începând cu 3 iulie, gradual.

Pentru persoanele care doresc un card BT Visa UNTOLD:

 Cardul poate fi solicitat exclusiv online, din aplicaţia BT Pay/Adăugare carduri. Este emis instant, prin BT Pay, și poate fi folosit imediat, tot prin aplicație.

Aplicația BT Pay

 poate fi descărcată din Google Play, App Store sau Huawei App Gallery.

„Continuăm povestea UNTOLD inclusiv prin intermediul cardului BT dedicat fanilor festivalului. În fiecare an, o nouă poveste și noi beneficii. De la început, de la lansarea în august 2023, cardul acestea a arătat că are ceva magic: a înregistrat un record pentru bancă, prin cele 10.000 de carduri emise în mai
puțin de două zile”, declară Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

"Suntem încântați să ducem mai departe povestea cardului virtual BT Visa UNTOLD, lansat anul trecut împreună cu Banca Transilvania. Designul animat unic, inspirat de tematica festivalului, transformă cardul într-un obiect de colecție pentru orice fan UNTOLD, oferind totodată o experienţă de plată rapidă şi confortabilă, dublată de siguranţa tehnologiilor Visa.

Noul card BT Visa UNTOLD vine să completeze portofoliul de 5 milioane de carduri emise de BT sub sigla Visa, aducând noi beneficii care oferă consumatorilor o experiență de plată extrem de personalizată, intuitivă și fără fricțiuni, permițându-le să-și gestioneze finanțele într-un mod potrivit nevoilor lor, atât la festival, cât şi în afara lui", spune Elena Ungureanu, Country Manager Visa în Romania.

„Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm lansarea noului card virtual BT Visa UNTOLD, un proiect care reflectă angajamentul nostru de a oferi fanilor experiențe inovatoare și avantaje exclusive.

Anul trecut, alături de partenerii noștri de la Banca Transilvania și Visa am fost pionieri la nivel european cu primul card animat asociat unui festival, iar succesul acestui proiect ne-a încurajat să continuăm.

Cardul BT Visa UNTOLD din 2024 nu doar că aduce un design spectaculos, dar și o serie de beneficii pentru utilizatori. Fanii pot solicita cardul din aplicația BT Pay și se pot bucura de reduceri semnificative și experiențe complete de festival. Colaborarea cu Banca Transilvania și Visa subliniază dorința de a inova continuu și de a îmbunătăți experiența UNTOLD pentru toți fanii noștri”, afirmă Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.

BT este banca oficială UNTOLD de la prima ediție

Experiența de plată fără numerar la UNTOLD, prin brățara de festival, este asigurată de Banca Transilvania. În 2023, unul din trei carduri bancare folosite la UNTOLD pentru încărcarea brățării
de festival – din cele aproape 90.000, din 108 țări – a fost unul dintre cardurile BT.

Banca Transilvania: Este cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienți și linii de business din sectorul financiar. Are peste 20% cotă de piață, 4,3 milioane de clienți, peste 10.000 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități.

Valoarea brandului Banca Transilvania a ajuns în acest an la 686,5 milioane de dolari, pe locul 252 în Brand Finance Banking 500. 

Visa: Visa (NYSE:V) este lider mondial în domeniul plăților digitale, facilitând tranzacții de plată între consumatori, comercianți, instituții financiare și entități guvernamentale din peste 200 de țări și teritorii.

Misiunea noastră este să conectăm lumea prin intermediul celei mai inovatoare, accesibile, fiabile și securizate rețele de plată, ajutând consumatorii, companiile și economiile să prospere. Credem că economiile care includ pe toată lumea contribuie la dezvoltarea tuturor și considerăm că accesul este fundamental
pentru viitorul circulației banilor. 

UNTOLD: În 2024, UNTOLD festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente din lume, încă de la prima ediție în 2015, ocupă locul 3 în clasamentul cele mai mari festivaluri organizate la nivel internațional.

Aflat acum în compania selectă a marilor festivaluri precum Tomorrowland din Belgia și EDC (Las Vegas), acest festival continuă să atragă cel mai frumos public din lume, artiști și DJ de top, consolidându-și reputația pe scena globală a industriei de evenimente.

Pentru cea de-a 9-a ediție creatorii UNTOLD pregătesc fanilor o nouă experiență alături de cele mai mari nume din industria muzicală: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan și cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solumun și mulți alții.

Taguri: aplicatie mobile banking  BT  Banca Transilvania  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilAplicatia BT Go face asocierea automată a încasărilor și plăților cu facturile emise și recepționate

 BT Go a atras peste 9.000 de clienți/lună, de la finalul lunii iulie 2023.  Aplicația vine cu noi funcționalități: Plata facturilor recepționate, direct din BT Go și Asocierea automată a încasărilor și plăților cu facturile detalii

Cardul BT Visa UNTOLD are un nou design și noi beneficii

 Tematica UNTOLD din acest an și a cardului BT este Mama Natură.  BT este banca oficială UNTOLD de la prima ediție a festivalului. Cardul virtual BT Visa UNTOLD, destinat fanilor UNTOLD care folosesc aplicația BT Pay, detalii

AI Search pe platforma Intreb BT este tot mai folosita

Cifrele Băncii Transilvania arată creșterea constantă a preferinței pentru opțiunea AI Search din partea persoanelor care caută informații pe site-urile BT cu această funcționalitate, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Platforma de detalii

Banca Transilvania accelereaza creditarea IMM-urilor, cu garantii FEI si BEI

 Securitizarea sintetică este în valoare de 2 miliarde de lei (aproximativ 400 de milioane de euro), iar prin intermediul acesteia, FEI, cu sprijinul BEI, reduce riscul de credit pentru Banca Transilvania și permite băncii să redirecționeze capitalul alocat detalii

  

Ultimele Comentarii