Profile Bancheri din RomaniaBogdan Constantin Neacsu

Director – Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie

Cu o experienta profesionala semnificativa, de peste 16 ani, in domeniul financiar-bancar, domnul Neacsu s-a alaturat Comitetului de Directie al CEC Bank, in calitate de Director - Prim-Vicepresedinte, la data de 7 ianuarie 2019.

In anul 2017, domnul Neacsu a detinut functiile de Vicepresedinte, membru al conducerii executive si chief risk officer (CRO) in cadrul Patria Bank Romania.

Intre august 2015 si martie 2017, a facut parte din managementul executiv al Garanti Bank Romania, pe functiile de CRO si director general adjunct.

In perioadele iulie 2006 - septembrie 2007 si octombrie 2009 - iulie 2015, si-a construit cariera bancara in Volksbank Romania, ocupand pozitii de top management si coordonare: Vicepresedinte, CRO, coordonator Sistem de Control Intern, director - Directia de Administrare a Riscurilor, director - Directia Risc Strategic si Basel II, ofiter de risc senior.

Experienta bancara a domnului Neacsu include si colaborarea cu BRD-GSG (2007-2009), pe pozitia de project manager Basel II in cadrul Directiei Control Central al Riscului si BNR (2004-2006), Directia Reglementare si Autorizare - Serviciul Reglementare Prudentiala Bancara.

Anterior domeniului bancar, domnul Neacsu a activat in zona de consultanta fiscala si de afaceri.

Vezi si alte profile - CEC Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii